sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Laiva on lastattu

  Miten nyt sen sanoisin parhaiten? Mä olen ihastunut. Ihan oikeasti tämä on ihan uskomaton tunne, kun en ole varmaan vuoteen tykännyt kenestäkään jätkästä näin paljon. Hui, perhoset mitkä virtaa mun vatsassa kun edes mietin mun ihastusta. Tunnen ne tällä hetkelläkin. Hushus, en halua vaipua epätoivoon.
   Mitä hittoa, kyllähän kaikki ihastuu. Mutta tää on ihan erilaista, koska olen yllättänyt itseni taas kerran. Hetken jopa luulin tuntevani itseni, mutta ei. Menin ihastumaan tummaihoiseen. Tämä ei ole yhtään minunlaista. En mä oikeasti ole pinnallinen ihminen, kun sillä ulkonäöillä ei ole sinänsä väliä. Mutta mä luulin että tiedän millaisiin jätkiin yleensä uppoan. Mutta olin väärässä. En ole ikinä katsellut tummaihoisten miesten perään, ei sen takia että ne on tummia vaan koska ne ei vaan ollut mun juttu. Mutta tässä ihmisessä mahtavinta on se sisälmys. En puhu nyt mistään sisäelimistä, vaan sen luonteesta. En uskonut, että joku ihminen voi olla ulkööllisesti ihan eri luokkaa, mutta heti kun sen kanssa alkaa puhumaan niin vaan uppoaa. Huomasin myös, että kun jätkä on täydellinen sisältä niin näet sen eri tavalla. Ajan mittaan se alkaa olemaan hyvännäköinen sinun mielestä.
   Ihmiset aina sanoo, että ei ulkonäöllä ole väliä, mutta kyllä sillä on. Kun katson taaksepäin huomaan, että kaikilla mun miehillä jonkinlainen sama piirre. Voi olla hiusten väri taikka luonteenpiirre. Sitä paitsi kun näet jonkun miehen niin näet vaan sen ulkoapäin. Niin miten voit kiinnostuu jos ulkokuori ei miellytä? En tosiaan tiedä, olen taas kerran yllättänyt itseni. Ehkä se on se, kun olen vihdoin antanut mahdollisuuden jollekkin samaa rotua edustavalle ihmiselle. Niin yllätynkin, että kaikki eivät olekkaan kusipäitä.
   Välillä mä tuomitsen ihmisiä vähän liian nopeasti, mutta se on vaan jonkinlainen puolustautumismekanismi. Sanotaan, että ''kun yksi tekee, kaikki kärsii''. Vähän semmonen tilanne. Olin väärässä, myönnän sen itselleni ja samalla myös teille kaikille. Ei kannata tuomita ihmistä liian aikasin. Taikka uskoa mitä muut sanovat siitä. Mun laiva on tällä hetkellä lastattu täyteen perhosia, ja voin sanoa olen onnellinen, että niin kävi. En tiedä tuleeko tästä mitään? Enkä tosiaan ole hyppäämässä heti naimisiin tän mun uuden ihastuksen kanssa. Sanotaan, että toivon parasta ja pelkään pahinta.
Rakkaudella: Nimo

9 kommenttia:

 1. sä olet söpö ja oon kauheen ilonen sun puolesta!

  VastaaPoista
 2. Sul on tosi hyvä blogi! Oon kertun pikkusisko ja kuulin, kun Kerttu ja Sandra puhuivat sun blogista ja sanoivat, että se on tosi hyvä. No, mä kiinnostuin ja tulin tsekkaamaan. Ja nyt mun tekee mieli lukee kaikki sun postaukset. Sun postaukset saa mut miettimään asioita. Liityn todellaki sun lukijaks! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, piristit mun päivää(: Ihana kuulla, et pidät mun blogista ja etenkin et sannu ja kerttuki tykkää. Pidä hauskaa lukiessa(:

   Poista
 3. haha tiiän kenest puhut. olisitte sulonen pari! Onnee teille(:

  VastaaPoista
 4. Hihii munki ihastuksis oli tosi pitkää se yks ja sama piirre, kaikkien nimet alko samalla kirjaimella :D mut sittenpä löysin sen joka oli yksi ylitse muiden!

  VastaaPoista
 5. somalialanen vai? :)

  VastaaPoista
 6. Kun oon lukenut näitä sun postauksia, niin ne on laittanut miettimään kaikkia asioita maan ja taivaan väliltä. Joidenkin tekstien jälkeen mulla on kyyneleet ruvenneet valumaan silmistä. Sun blogi on Aivan Ihana! :) Liityn lukijaksi :))

  VastaaPoista
 7. Jes, oon onnistunu pistää ihmisiä ajattelemaan=) Se on ollu yksi mun tavoitteista. Kiitoksia =)

  VastaaPoista