torstai 28. kesäkuuta 2012

Hyvää syntymäpäivää minulle

Nukun silmälaput silmillä, käännän selkää. Kuulen kuinka ovi avautuu, ja kuuluu: ''Paljon onneeaa vaan..'' Taas se aika vuodesta. Onnea, sitä tuun tarvitsemaankin. Jonna tulee huoneeseeni muffinssi kädessä, jonka päällä on palava kynttilä. Hän sanoo: ''Toivo jotain'' En tiennyt mitä toivoa, joten puhalsin vain kynttilä. Suklaamuffinssi, mmm.
 Seitsemäntoista. Tuntuu niin kauhean isolta numerolta. Ihmiset olettaa, että olen yhdessä yössä vanhempi ja viisaampi. Musta oon yhtä tyhmä kun eilenkin. En halua, että nyt kun olen vuoden vanhempi niin oletetaan, että alan käyttäytymään kun ikäiseni. Miten käyttäytyy 17-vuotias? Mulla ei ole mitää hajua, mutta aion pysyä samanlaisena kun ennenkin. Kyllähän, tämä on merkittävä ikä, sillä enää 365 päivää mun täysikäistymiseen.
 Herättyäni kävelin keittiöön, hakemaan vettä. Huomaan, että sohvan takana on iso paketti, missä lukee isolla mun nimi. Hmm, mikäköhän siellä on? Haluisin avaa sen nyt jo, mutta mun täytyy odottaa iltaan, että kaikki tulee meille.
 Toivottavasti, siellä on puhallettava poikaystävä. Olenhan toivonut semmoista joka vuosi. Illalla mun pitäisi juhlia kavereiden kanssa. Tiedätte mitä se tarkottaa. Ei ole mitkään mehukestit kyseessä. Katsotaan mitä siitä tulee. Mutta hyvää syntymäpäivää minulle.
xoxo: Nimo

8 kommenttia:

  1. paljon onnea nimo :) tota mäki mietin miks pitäis olla aina viisaampi kun täyttää vuosia :d

    VastaaPoista
  2. Onnea!<3 mun kaverit aina sanoo, että 17 on turha ikä, koska "siitä ei hyödy mitään, bussilippu vaan on kalliimpi".. Jos oikein muistan, niin 17-vuotiaana nainen on kauneimmillaan! :) JOTEN TÄNÄÄN OLET SUPERKAUNIS!!
    Iästä ei kannata ottaa stressiä, itsehän täytin 20 maaliskuussa, ja tunnen itteni edelleen samaksi 18-vuotiaaksi, juhlin vaan vähemmän, mutta oon yhtä hukassa ja tietämätön, kuin silloinkin.
    Hauskaa synttäripäivää, toivottavasti saat mahtavia lahjoja ja vietät mahtavan päivän :)

    VastaaPoista