maanantai 7. marraskuuta 2011

May all ur dreams come true

Tuntuu siltä, että kirjotan aina kaikist ankeimpii juttui. Joten nyt päätin kirjottaa jostain ilosesta asiasta. Jokaisella meistä on unelmia ja haluaisi sen toteutuvan. Mun mielestä unelmat on inspiroivia jatkamaan elämää. Mä haluun ainaki saavuttaa mun unelmat.

Joten tässä pieni tai no ei niin pieni lista mun unelmista;

Number Uno; Haluisin jonain päivänä suorittaa asevelvollisuuden. No joo, ei se oo mulle velvollisuus mut miettikää kui siistii ois olla suomen ensimmäinen naisneekeri, joka käy vapaaehtoisesti intin. Ja muutenki se että ku joku rasisti tulee vittuilee sulle niin voit vähän vilauttaa sun sotilaspassii. Vähä menis hiljaseks. Haluisin sen tehä, sitku oon saanu mun opinnot kuntoon. Lupaan teille et jonain päivänä kävelen ylpeänä baretti päässä teijän ohi. Aina ku oon sanonu ihmisille, tästä mun unelmasta, ne on alkanu nauraa ja tokassu etten pysty siihen. Here's the deal, siihen pystyy ihan kuka vaa, kunha on oikeet motiivit. Haluun näyttää kaikille niille jotka epäilee mun kykyä selviytyä. Mut ennen kaikkee teen sen myös ittelleni, en vaan muitten takia. Muutenki se, ku oon syntyny Suomessa, niin haluun kunnioittaa sen verran Suomea, et jos joku Venäjä hyökkää. Isänmaan puolesta aight? Someday!  Okei, myönnän on viel yks syy miks haluun tehä sen. Miettikää ne kaikki kuumat miehet hikisenä juoksemassa. Se ois mulle ku taivas.

Number Dos; Oon aina ollu hyvä näyttelee. Siis muutenkin osaan heittäytyy johonki rooliin iha kybäl, ilman et pokka pettää. Ja yks mun unelmista on alkaa näyttelee salkkareis. Miettikää kui siistii ois, ku suurin piirtein kaikki mun tutut kattoo salkkareit, tai no jos alkaisin näyttelee siin. Varmasti kattois kaikki. En tiiä oisko mun äiti mitenkää ylpee, jos joutuisin jonkun Ismonkaa säätää siin. Muutenki se, että kävelis jossai kampis ja kaikki on sillee ''oks toi se'', sit oon sillee ''yeah, say my name bitch''. Se ois mun mielest niin cool, ku muutenki oon kattonu salkkareit niin kauan ku pystyn muistaa. Oon monesti miettiny et pitäiskö mennä koe-esiintymään, mut aina joku on estelly mua siin. Lupaan teille, et teen sen jossain vaihees ja kerron miten kävi.


Number Tres; Tää mun kolmas unelma on ihan samanlainen mitä monet ihmiset toivoo. Menestystä elämässä tietenkin. Oon aina halunnu olla uranainen, jota ei estele mikään tai kukaan. Sellainen joka pomottaaa ja kaikki nuolee sen persettä. En sinänsä toivo rahaa, koska ei raha tuo onnee. Mut kuitenkin haluun olla varakas, sillai oma talo, pari neekerimuksuu yms. Muutenki ois ihan hyvä löytää joku mies siihen rinnalle, jonka perinnöt sit saisin. Noei, just kidding. Mut siis oikeesti haluun rakastaa jotain ihmistä, en haluu olla erakko katkera ämmä loppuelämäni.

Number Cuatro; Kuten jokainen meistä, rakastan mun äitiä enemmän ku ketään täs maan päällä. En tiiä onko tää mitenkää unelma, mut haluisin sille kaikkea hyvää. Jos voittaisit lotossa mitä tekisit? Monet miettis eka ''ostan pienen kartanon yms''. Mä antaisin jokasen pennin mun äitillä, kiitoksesta siitä mitä kaikkea se on mulle elämäs antanu ja tehny. Mun äiti on just niit semmosii ihmisii, jotka jos käskis mua hyppäämään ikkunasta, tekisin sen. Ei epäilystäkään. Mulla on niin paljon kunnioitusta sille, no ilman sitä en ois tässä. Joten pitää kiittää mun äitii siitäkin!
xoxo; Nimo

9 kommenttia:

 1. Toi intti juttu oli oikeesti nii hieno ja osuva, Nimo oot nii hieno muija, sus o munaa! Mä digata (Y) mm..inttimiehet <3 osaan kuvitel ku näyttäisit sotilaskorttii sillai asenteel et ''onks jtn valittamis dick''? XD mut rahal kyl saa onnen..sorry ny waa :D nimo mennää syömää joku pv <3

  VastaaPoista
 2. esteri, toi on totta mitä sanot(: ahhh intti <3 mut tota rahal ei todellakaa saa onnee. kerro mullekki ku näät kaupan mis myydään onnee. ja muutenki saisit ehkä mut se on väliaikasta(: jooo, mennäää vaaa. pari big makkii ;)

  VastaaPoista
 3. looove your style bitch! ;) Tää sun blogis on aivan ihana, ja juuri oikeanlainen ! arvostat ittees ihanalla tavalla etkä itke missää nurkas ! Arvostan sua todella paljon ihmisenä ja se että rakastat oikeita asioita. oot nainen jolla on asennetta elämää kohtaa ! Jonain päivänä susta tulee jotain suurta :) sen voin luvata.

  VastaaPoista
 4. aww, thanks(: pelastit just mun päivän!

  VastaaPoista
 5. nimo asiaa!! kirjotat ihanii tekstei ja toi tupakka juttuki esim sai mut nyökyttelee koko aja päätä ku luin :D

  VastaaPoista
 6. wouwouwou! oikeesti ette tiiäkkää kui ihanaa saada noin hyvii kommenttei ihmisiltä. ja sitku oikeesti en ees tienny et mua aletaan seuraa ympäri maailmaa. oon happy(: ja kiitos emma

  VastaaPoista
 7. voit mennä mun puolest armeijjaa ((; ku oon kuitenki semmonen hinttari joka ei haluu mennä sinne ku kynnet katkee. :)

  VastaaPoista
 8. hahah, ihana jussi! mennää yhes ja sit lakkaillaa kynsii siel!

  VastaaPoista
 9. Apua, inhoan olla ilonpilaaja, mutta et olisi ensimmäinen. Anu Rohima Mylläri vei sen tittelin jo. Mutta ideana sikäli hyvä, että varmasti onnistuisit ravistelemaan monien asenteita. (Itse en pidä asepalveluksessa siitä ajatuksesta, että oli miten oli siellä, niin koulutuksen perimmäinen tarkoitus on kuitenkin opettaa tappamaan ja näkemään toinen ihminen vihollisena, ei enää ihmisarvon ansaitsevana. Mitkä sun ajatukset mahtaa nykyään täysi-ikäisenä olla tästä asepalvelusasiasta?)

  VastaaPoista