tiistai 15. marraskuuta 2011

Kind to be cruel

   

 Rakas Suvela!
Neljäntoista vuoden jälkeen olen päättänyt antaa sinulle pakit. Olet pettänyt minut pahemman kerran. Vihaan kaikkea mitä edustat, ja kaikki mikä on sisälläsi. Rumat slummitalot, juopot, epämuodostuneet ihmiset, juoruilijat jne. Vihaan sua!

   Niille jotka ei tiedä missä Suvela on(vähä vaikee olla tietämättä), mutta Suvela on Espoon keskuksen lähettyvillä oleva jarruviiva. Anteeksi kielenkäyttöni, mutta en voi kertoa tunteitani Suvelaa kohtaan kiroilematta. Miettikää 14 vuotta, sama kaupunki. En tiiä miten oon kestäny. Aina se sama koulu mitä kaikki tutut ja tuntemattomat käy, se sama nuokku, ostari, kaikki on niin samaa. Ihmisetkin, jotka asu Suvelassa oli niin samanlaisia. Kaikki yritti kaataa samaa muijaa, heittää samaa läppää tai käyttää samaa lätsää. Suvela pitäisi saada palkinto; For being the worst city ever. Se oli kuin Chinatown, Somaliland ja Pakolais ry yhdistettynä. Te voitte vaan kuvitella millanen katastrooffi se oli. En muutenkaan ymmärrä, että miksi kaikki pakolaiset pistetään asumaan samaan kaupunkiin, kun voi ripotella vähän kaikkialle. Vähän niinku suolaa keittoon, ei keitto oo hyvää jos pistää suolakokkareen keskelle keittoa. Vastaus taitaa olla, not in my backjard.
   Asia mitä vihasin eniten on se kaikki tuntee kaikki-meininki, vihasin sitä niin paljon. Säädit jonkunkaa ja kaikki tiesi siitä silmän räpäyksessä. Turvattomuus oli kans ongelma mulle, ei voinu ysin jälkeen kävellä himaan, ku pelotti että joku tulisi kulman takaa ja puukottaisi. En aattelisi tommosta, jos niin ei olisi käynyt. Mutta niin on käynyt jollekkin. Miten voi elää elämänsä turvattomassa alueessa?  Joka toinen päivä sai kuulla, että paikkassa a, on tapettu joku. Vihasin myös sitä, että ihmiset ryhmittäyty ja perusti semmosia ''pienjengejä'' ja luuli olevansa maailman kinggi. Suvelan joka kadun nimi on kirstin, esim kirstinharju tai kirstintie. Miksi näin, kun siellä ei asu yhtäkään Kirstiä. Vois samantien vaihtaa abdinharju, se sopis paremmin.
Voisin listata koko bloggerin täyteen mitä vihaan Suvelassa, mutta ehkä tää jo riittää. Suvela on mulle, kuin paska tahra kartalla, vaikka oon eläny lapsuuteni siellä. Ei mul muuta. 
Rakkaudella;Nimo
ps, Hate it, Love it, Dont give a shit

15 kommenttia:

 1. Suvela on Suomen perseenreikä

  VastaaPoista
 2. se on kyllä totta että sopis se toinen puoli suvelaa nimeks abdinkatu, abdinharju ku niitä siellä riittää :)

  VastaaPoista
 3. Kyseisillä kirstinkaduilla yms kävellessä ei oikein enään tiedä että onko somaliassa vai suomessa :--)

  VastaaPoista
 4. ÄÄÄÄ oot niin oikeessa tää kaikki on nii totta!!!!

  VastaaPoista
 5. ps. suvela ei oo kaupunki
  pps. pusmus toi kuva meist <3

  VastaaPoista
 6. una rakas, in my world suvela is a city(; kiiitos nabda:-D

  VastaaPoista
 7. just tämmöset puheet saa ihmiset pelkäämään suvelaan tulemista. okei mä myönnän et suvela on aika perseest mut toi et tääl koko ajan tapetaan ja puukotetaan porukkaa? ei oo totta. tääl oli kyl ennen vitusti jengitappeluita mut tää on nyt rauhottunu ja ei suunnillee kukaa pelkää ulkona kävelemistä yhdeksän jälkee. oon asunu suvelas mun koko elämän eikä mua tai ketään mun tuttuu oo yritetty tappaa tai hakkaa tääl. ainoot ihmiset ketkä tääl saa joltai turpaan on ne jotka menee uhoo muille turhasta. tää kuulosti kyl liikaa silt et puolustaisin suvelaa mut ei siit tarvii tommost paskaakaan levittää.

  VastaaPoista
 8. niiin, tota puhunkin siitä mitä se oli silloin kun mä asuin siellä. voi olla et se on muuttunut(: enkä mä mitään paskaa levitä, mä vaan kerron mun mielipiteen suvelasta! ei voi mitään, et totuus sattuu!

  VastaaPoista
 9. sillonku SINÄ viellä asuit suvelassa ( muistan kyllä) Niin siellä ei kyllä ole tapettu ketään ja puukotuksia jengitappeluita yms yms ei ole YHTÄÄN ENEMPÄÄ KUIN MUUALLAKAAN SUOMESSA!!!!!!!!!! lopeta toi paskan jauhaminen... jos sulla oli vaikee olla suvelassa niin voi voi. Suvelassa ei ole mitään vikaa!!! ja muutenki ainuut ketkä siellä tappeli oli ne vitun PAKOLAISET ei suomalaiset...!!! Eli jos kaikki mutakuonot sais pois täältä suomesta niin loppuis tommonen paskanjauhanta tapot puukotukset ja kaikki paska muutenkin !!!

  VastaaPoista
 10. Mistä alottaisin, eka voisin sanoa että puhut ittes aika ristiin. Eka sanot ettei niit oo ollu, ja sit sanot et ku ''mutakuonot'' niitä tekee. Ei Suvelassa oo mitään vikaa, onhan se kaunis paikka ja tällee, mutta ihmiset siellä on aika p*skaa. Voin kyllä sanoa, että kyllä siellä puukotetaan ja tapetaan. Sekä ulkomaalaiset että suomalaiset, esim satulinnassa istuvat juopot. Kauankohan sie ite oot siel asunu? Niin, voin sanoo tällee kokemuksella, että kyllä molemmat kultturit on suvellassa sieltä syvältä. Vai sanotko että juopot ei ole suomalaisia? Enkä todellakaan puhu potaskaa, vaan täyttä asiaa minun perspektiivistä. Joten turhaan kileet mulle!

  VastaaPoista
 11. Taisin asuu Kirstinsyrjässä, joskus junnuna. Ja komppaan kyllä tätä sun Suvela tekstii ihan täysillä!

  VastaaPoista