maanantai 7. lokakuuta 2013

Ärsyttävän känniset ihmiset

Olin viikonlopun Turun yöelämässä, ja jos joku näki mut siellä niin terkkuja vaan sinne. Turussa ollessani tajusin yhden suuren asian- känniset ihmiset ovat ärsyttäviä. Mä en oo varmaan ikinä nähnyt ketään, joka väittäisi muuta. Jos on olemassa joku ihminen joka on selvinnyt ärsyttävällä tavalla kännissä olevista ihmisistä, niin hatun nostot.
Mä täytin kahdeksantoista vuotta kesällä, jos ette huomanneet. Tämä ikä avasi mulle uuden näkökulman asioille, ja etenkin alkoholille. Nyt voin laillisesti kävellä baariin, ja katsoa millaisia ihmiset ovat kännissä. Tähän asti olen törmännyt tälläisiin ihmisiin:

1. Kännissä, mutta ylpeä siitä-känniläinen
Tiedättekö sen ihmisen, joka juo huikan kaljasta ja koko loppuillan jauhaa- kuinka kännissä hän on. Tiedät. Hyvä, mäkin. En ymmärrä, että jos olet humalassa niin miksi siitä täytyy ilmoittaa muille kokoajan. Yleensä tälläset ihmiset eivät edes tarvitse paljon alkoholia ilmaistakseen kuinka kaikki heiluu ja että ollaan niin kännissä että mikään ei pysy sillä. Mun diagnoosi tälle on, huomionhaku. Haluat olla huomion keskipisteenä, ja tämän takia ilmoitat muille maailman tyhmimmästä asiasta, kuin humaluudesta. Tälläiset ihmiset on myös niitä, jotka päivittelee koko netin täyteen kännisiä päivityksiä. Esimerkiksi mun yksi kaveri sano mulle yhdissä juhlissa: ''Nimo, jos känni olisi maa. Mä varmaan olisin sen presidentti'' Miettikää, millainen mun ilme oli ton kommentin jälkeen. Jokaiseen lauseeseen pitää saada sujautettua sisään, kuinka humalassa sinä olet. Ihan helvetin ärsyttävää, ja mun tekisi mieli heilauttaa sut sun humalaisesta pilvestä alas tähän reaaliin, että olet juonut puolikkaan oluen ja että ketään ei kiinnosta kuinka humalassa sä oot.

2. Draama queen-känniläinen
Tämä on perus känniläinen, jota esiintyy jokaisissa teinibileissä. Aina pitää olla se yksi yleensä tyttö, joka alkoholin haistamisen jälkeen rupeaa draamailee. Mä en ymmärrä, että miksi ihmiset tarvitsee alkoholia sanoakseen mitä ajattelee? Miksi kännissä haukkuu toista tai haastaa riita, kun ei selvinpäin uskaltaisi tehdä sitä? Miksi sitä ei vaan pidä sisällä jos ei kumminkaa pokka riitä kantamaan sanomisestaan vastuuta? Yleensä tälläinen känniläinen peruu sanansa seuraavana aamuna, ja pistää sen kännin piikkiin. Draama queen-känniläinen yleensä rupee haastaa poikaystävän kanssa riita, ja jos ei niin poikaystävästään. Epävarmat pariskunnat yleensä muuttuvat tälläisiksi draama queeneiksi bileissä. Mun ohje on, että jätetään draama leffoihin.

3. Kiimainen-känniläinen
Tiedättekö sen ihmisen joka juomisen jälkeen muuttuu täysin kiimaiseksi mursuksi. Mikään muu ei pyöri päässä, kun se, että täytyy löytää mies näistä bileistä. Se yksi tyyppi, joka näyttää siltä, että se haluaa tänä yönä joko vauvan tai jonkun kamalan sukupuolitaudin. Nämä ihmiset ovat yhtä sekaisin kun Kreikan talous. Silmissä näkyy vaan käveleviä peniksiä ja pomppivia vaginoita. Jokainen ihminen joka puhuu tälle on potentiaalinen isä tai yhen illan hikeä tuottava leikkikalu. Se tyttö sun luokalta, joka yleensä istui etupenkillä jalat sievästi kiinni, on yhtä äkkiä monsteri ja pokailee jokaista ihmistä ilman paitaa. Mä en voi muuta kun taputtaa, koska mä en kestä tälläisiä ihmisiä. Miksi esittää kännissä jotain mitä ei selvinpäin ole? Tälläisiä ihmisiä on niin paljon, että mä en ihmettele miksi väestö kasvaa niin paljon.

4.Syvällisiä puhuva-känniläinen
Tiedättekö sen ihmisen joka juo itsensä professoriksi tai vähintään kaikkentietäväksi. Heti kun kuuluu kaljan korkin avaus, niin suusta tulee vain: -Tiesitkö että maailma on pyöreä koska jumala loi sen sellaiseksi. Tai muuta erittäin oksettavan syvällistä. Tämä ihminen rupeaa ajattelemaan saman tien maapallon syntymistä ja varmasti ilmoittaa kaikille siitä. Puheenaihe saattaa myös eksyä siihen kuinka tämä rakastaa äitiään vaikka äiti onkin nainen. Psykoloogisesti erittäin rasittavaa. Anna mun nauttia mun oluesta, en jaksaisi kuunnella kuinka oluellakin on tunteita.

Uteliaimmat lukijat, varmaan ajattelee mikä näistä minä itse olen. Mä voin sanoo, että olen vähän kaikkea. Loppujen lopuksi mä oon se kaikista ärsyttävin.
xoxo:Nimo

6 kommenttia:

 1. Hahaha mä niin tunnistin itteni tosta viimesestä :DD osaat kirjottaa tosi hyvin, sillee hauskasti ja mielenkiintosesti :-)

  VastaaPoista
 2. :--------DDD tää oli tosi hyvä!!

  VastaaPoista
 3. Moikkis Nimo! Tää ei nyt liity tähän tekstiin (jonka luin ja ai että oon samaa mieltä sun kanssa! :D), mutta näin sut tänään itseasiassa jopa kolmeen kertaan lintsillä kun kävin ostamassa kahvia lämmikkeeksi. Halusin vaan sanoa et olit niin mukava, avoin ja lämminhenkinen kassa kun vaan voi toivoa. Oot vaikuttanut tän blogin perusteella ihan älyttömän viisaalta ja persoonalliselta naiselta, eikä mun kuva tosiaankaan mennyt pieleen! Olit niin supermukava, että olin joka kerran jälkeen vaan yhtä hymyä. Kiitos sulle ihanasta palvelusta ja upeista blogiteksteistä! Keep on going girl!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana! Oisit vaa moikannu, oisin salee antanu sulle kahvii ilmaseks tai terästäny sitä niin ois ainaki ollu lämmin sen jälkeen. Mua harmittaa kun niin moni bongailee mua kaikkialt mut harva uskaltaa puhuu mulle. Mulle saaa aina tulla heittää huonoo läppänderosta :) et muista sit ens kerral.

   Poista
 4. Haha, ihan loistava! :D Minä (15-vuotias!) oon aina kyllä porukassa mukana kun jossain juodaan, mutta ite en alkoholiin koske, joten sivustaseuraajana nää samat havainnot tulee tehtyä AINA. :D Jostain ihmeen syystä nää kiimakänniläiset on just niitä arkena niiiiin kilttejä ja ujoja tyttöjä, ei voi käsittää!!

  Mutta joo, harmittaa että vasta nyt löysin sun blogin, tää on ihan loistava!! :) tykkään sun tavasta kirjottaa, kirjotat järkevistä asioista etkä vaan sellasta "tänään olin koulus ja sit menin iinalle ja sit tulin kotiiiin, lopuun viel kuva mun ben&jerry's purkista!!"-massatuotantoo,, ja oot vielä ihan tosi kauniskin! Ja syy minkä takia tän sun blogin fb:stä auki klikkasin oli se, että rakastan sun bannerias ihan yli kaiken, ihanan persoonallinen ja oot siinä niiiin kaunis, älä ikinä vaihda sitä, haha! :D Mutta joo, sait uuden lukijan ja mä uuden lempiblogin, hurraa!

  VastaaPoista
 5. Hehe! Veikeitä kirjoitat. Jutuista ja tyylistäkin, tulee oma nuoruus ja mietteet mieleen.. Mahtava juttu, että oot löytänyt kirjottamisen ja itsetuntoakin näyttää piisaavan. Sitä kun ei ikinä voi olla liikaa :) Susta varmasti kuullaan vielä, ja odotan innolla että mitä!

  VastaaPoista