tiistai 22. lokakuuta 2013

5 ihmistyyppiä jotka vituttaa mua

Mä en oo vihaaja. Mä en oikeestaan vihaa ketään, koska osaan ajatella että jokaisessa on jotain hyvää. Mä en vihaa ihmisiä, mutta vihaan välillä sitä mitä ihmiset tekee. Niin yksinkertaista. Te kaikki jotka tän lukemisen jälkeen haluatte vetää mua turpaan jos tulen itään tai te jotka valitatte että oon niin negativiinen niin mä oon pahoillani. Mun takapihalla juoksentelee yksisarvisia ja paistaa auringon takaa pieni sateenkaari. Mä oon niin positiivinen. Antakaa nyt mun kumminkin kertoa millaiset ihmistyypit vituttaa mua, koska niistä mulla on aika paljon sanottavaa.

1. Ihmiset joiden henki haisee aina kuolemalta
Jos sun henki haisee aina vaan sen takia, että sulla on joku sairaus jolle et voi mitään ja joka saa hapen muuttumaan suussasi kuolleen rotan hajuiseksi niin se on ihan okei. Kunhan pysyt kaukana musta. Mutta jos sulla ei ole mitään tälläistä sairautta ja sun henki haisee silti niin mä oon pahoillani, mutta mun täytyy harkita lähestymiskieltoa susta. Purkka ei aina riitä. Muistakaa ihmiset pestä hampaanne, ennen kun tuutte hengittämään  kenenkään naamaan. Musta tuntuu, että opettajat etenkin on tälläisiä minulle hapen puutetta aiheuttajia. Ei se ole niin vaikeata pitää sen verran hygieniasta huolta, herra isä.

2.Ihmiset jotka käyttävät n-sanaa
Mä en tarkota siis, että ihmiset jotka sanovat neekeri vaan ihmiset jotka puheessa käyttävät nimenomaan ''n-sanaa'' Uutistoimittajat, sivistyneet ihmiset ja etenkin suomenruotsalaiset, jotka saavat aamukahvini maistumaan vanhan naisen ripulilta käyttämällä puheessaan n-sanaa. Minkä takia kierrät neekeri-sanan, sanomalla n-sana. Luuletko oikeasti, että ihmiset eivät tiedä, mitä tällä tarkoitat. Musta tuntuu, että ''n-sana'' on jonkun ihmisen keksimä, jolla on varmasti hyvä omatunto kun on niin onnistuneesti poistanut neekeri-sanan korvaten n-sanalla. Hyvin onnistuneestikkin vielä.

3.Ihmiset jotka pihistelevät kaikessa
Mä en pysty sietämään pihejä ihmisiä. Esimerkiksi, koulussa pyysin viereiseltä luokkakaverilta vesipullosta huikan, sillä olenhan niin laiska paska että en jaksa nousta hakemaan omaan pulloon lisää vettä. Tyttö ojensi ystävällisesti pullonsa minulle, ja sanoi perään ''Älä juo sitten kaikkea'' Ymmärtäisin nämä pari sanaa, jos pullo olisi tyhjillään, mutta tyttö oli äskettäin täyttänyt tämän. Mä en ajatellut, että mä eläisin tässä maailmassa siinä vaiheessa kun ruvetaan vedestä pihistämään. Enkä usko, että mun sisällä virtaa mikään Niagara Falls, että minuun olisi mahtunut pullollinen vettä kerralla. Tätä vitutusta ei helpottanut yhtään ajatus siitä, että itse olen sellainen ihminen, että mielummin annan toiselle kun otan itse. Minkä takia pihistää jostain mitä sulla on, kun voit jakaa sen muiden kanssa ja tuottaa kaikille paremman mielen?

4.Ihmiset jotka levittävät ''hän sanoi tolle ja se sano mulle''-paskaa
Mä en siedä ihmisiä, jotka puhuvat toisista pahaa. Enkä varsinkaa ihmisiä, jotka levittävät toisista paskaa jolla ei ole mitään päätä tai häntää. Ei ole mitään tietoa, onko asia edes totta, mutta silti se pitää minulle kertoa. Yleensä kun tälläistä kuulee, niin ilmenee myös se fakta että kertojalle on kertonut joku toinen joka kuuli joltain toiselta. Ihmiset vielä kehtaa miettiä, että miten juorut leviävät. Juuri näin, ja erittäin perättömästi. Mä en halua kuulla tollaisia juttuja, ja jos sulla ei ole muuta asiaa mulle kun juoruilla toisista asioita joista et tiedä mitään niin sä voit laittaa alahuulesi pään yli ja koittaa vaikka nielaista itsesi.

5.Ihmiset jotka kohottavat omaa itsetuntoa tuhoamalla toisen itsetunnnon
Mä en ymmärrä, että miksi ihmiset haukkuvat toista vaan tunteakseen itsensä paremmaksi. Esimerkiksi pari päivää sitten olimme ystävieni kanssa huoltsikalla amistelemassa vetämällä kahvia ja röökiä vuorotellen. Itse olin tullut suoraan töistä, ja en todellakaan näyttänyt hyvältä. Eikä mua edes haitannut asia, ei aina jaksa yrittää olla kaunis. Kunnes kauniit kaverini rupesivat valittamaan että näyttävät rumalta, täydellisisen muodikkaissa vaatteissaan ja ihanan kiharetuissa hiuksissaan. Vitutusta täydensi se, että eräs kaverini kommentoi tähän ''Mut kato Nimoa, onneks ei näytetä noin pahalta''. Katsoin suoraan silmiin ja kävelin helvetin ylpeänä reikäisissä lökäreissä ohi. Mua se ei haitannut niin paljoa, mutta tiedän että moni ihminen olisi varmaan kaatanut kuumat kahvit tämän tytön päälle. Ymmärrän, että olet kaunis ja luulet olevasi täydellinen, mutta ei se tee sinusta yhtään sen parempaa. Sillä kultapieni kauneudella ja ylimielisyydellä ei makseta laskuja.

Te ette tiedäkkään kuinka ihanaa oli saada noi asiat mun sydämmeltä. Kiitos kun sain jakaa vitutukseni teidän kanssa, toivottavasti teitä ei vituta nämä yhtä paljon kun mua. Jos vituttaa niin heittäkää vaan kommenttia, että miten ja millaiset ihmistyypit vituttaa teitä. Mutta muistakaa antaa niiden yksisarvisten juoksennella teidänkin taka pihalla, sillä ei kannata antaa negatiivisuuden vallata koko elämän.
xoxo: Nimo

35 kommenttia:

 1. Et sitten tullu ajatelleeks et ehkä ylireagoit asioihin ja kaikki ei oo muiden syy... Jos jollain on täys vesipullo, kukaan ei varmaan tosissaan ajattele että vetäset sen naamariin kerralla etkä ees käy täyttämässä.. vikassa kohassaki kaverisi varmaan vaan heitti läppää

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ootko aatellu että ehkä en ite oo kauheen tosissaan. Nyt looose your pants:) ja ota iisii!

   Poista
 2. Sun tekstit on huonontunu aikasemmasta tosi paljon. Ihan ku yrittäisit pakosta keksiä jotain nasevaa sanottavaa ja hyviä vertauskuvia.

  VastaaPoista
 3. Ihan sulle tiedoksi että kirjotan eri tavalla ihan vaan sen takia että haluun kokeilla jotain uutta tapaa. Tää ei välttämättä tarkota et en osasi enää kirjottaa samalla tavalla kun ennen. Näin kahen vuoden bloggaamisen jälkeen ei jaksa aina kirjottaa samal tavalla. Mitä vertailuihin tulee niin se on vaan ihan puhdasta huumoria. Ei jaksa kaikkea ottaa tosissaan:) mutta stink in there!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emmä väittänyt ettetkö osaisi kirjottaa samalla tavalla, sun tekstit on mun mielestä vaan jotenkin niin epäaitoja verrattua aikasempaan. Aikasemmin vaikutit tosi ihanalta ihmiseltä tekstien perustella, sellaselta jota ei kiinnosta mitä muut aattelee ja kirjotit jotenki rehellisesti. Nyt tuntuu et väen vängällä koitat keksiä jotain hauskaa tekstiä mut mua alkaa lähinnä aina ärsyttää teksties pinnallisuus ja tulee sellanen käsitys et oletat ite olevas täydellinen :D Tykkäsin enemmän siitä sun vanhasta kirjotustyylistä, noo jään tänne seurailemaan et mihin suuntaan sun blogi ja kirjotustaito kehittyy.

   Poista
  2. Samaa mieltä sun kanssa ! :)

   Poista
 4. Ymmärrätn sun tekstin pointin ja voin jokseenkin samaistua siihen, mutta teksti huokui turhaa valitusta. Esim. toi n-sana, miltä susta tuntuis jos uutisissa uutistenlukia sanoin n-sanan sian neekeri? Sinä varmaan olisit vahva ja et ottaisi sitä itseesi, mutta kyse ei oo vain sinusta ja moni muu tummaihoinen ihminen voi loukkaantua pahasti siitä. Minusta he eivät tarkoin mitään pahaa. Saatat haluta elää periaatteella "keep it real", mutta toisaalta asioilla voi olla suurempi merkitys ja vaikutus ihmisiin kuin luuletkaan.
  En oo mikään vihaaja anonyymi, että älä ota tätä kommenttii mitenkään väärin.
  Kirjoitat hyvää tekstia ja sitä on ollut ilo lukea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkoitin enemmänkin että miksi ylipäätään pitää käyttää neekeriä kuvaten toista ja kiertää sen n-sanalla. Mut hei aina saa kritisoida, en mä
   sitä ota pahalla. Mutta tää koko teksti oli pelkkä vitsillä suurenneltu, et ei kannata ottaa tosissaan. Neekeri sanasta mulla on monia mielipiteitä mutta toi on vaan osa sitä. Peace and love 💙

   Poista
 5. Ei jestas hieman oot kaunis ! Diggaan myös sun bannerista :-)

  VastaaPoista
 6. Luettuani, petyin hieman näiden mainitsemiesi "ihmistyyppien" pinnallisuuteen, mutta kun kerran kyseessä on ainakin osittain vitsillä tehty teksti niin ymmärrän.
  Lisäksi pakko myöntää, että vilkaistuani tekstiesi otsikoita, todellakin sain sellaisen kuvan, että olisit kovin negatiivinen ihminen kun kerran niin monet asiat ärsyttävät sinua. Mutta tämähän on siis vain ensivaikutelma.
  Ehkä perehdyn ensin tekstien sisältöihin kaikessa rauhassa ennenkuin rupean sen enempää "arvostelemaan". :)
  Kaiken kaikkiaan tässä vaiheessa niin blogi kuin kirjoittajakin vaikuttavat oikein mielenkiintoisilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Ensivaiketelma on tärkee, mut jos tykkää niin tykkää ja jos ei tykkää niin ei tykkää. Mä en voi sille mitään.

   Poista
 7. mua ärsyttää ihmiset, jopa kaverit, jotka muuttuu aina tiettyjen ihmisten seurassa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Niitä löytyy paljon munki elämästä, ja itsekkin satun välil olee sellanen. Mut must tuntuu et se johtuu siit et tiettyjen ihmistenkaa on niin mukava olla et voi olla ihan täysin rennosti :)

   Poista
 8. Textisi ovat mun mielestä tosi hienoja ja osaat kirjottaa hyvin :) mutta kannattaa varoa ettet sano mitään joka menee liian pitkälle...esimerkiksi kun kuvailet että erityisesti suomenruotsalaiset käyttävät n-sanaa ja lisäät vielä perään "saa kahvini maistumaan vanhan naisen ripulilta" on jo vähän ylireagoitua. Tunnetko edes yhtään suomeruotsalaista ja oletko ikinä kuulut sellaisen sanovan n-sana? ei kannata sanoa sellaisa mistä ei ole varma koska joitain ihmisiä tuo saattaa loukata!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tarkoittanut yleistää. Itseasiassa suurin osa mun kavereista on suomenruotsalaisia ja käyttäytyy näin. Mutta peace and love sulle <3

   Poista
 9. -5 ihmistyypiä jotka vituttaa mua
  -ärsyttävät känniset ihmiset
  -ärsyttävät jätkät
  -ärsyttävät pariskunnat

  saat tehdä ihan niinkuin haluat mutta ihmiset haluu myös kuulla hyvää joskus, niinkun vaikka tuo opattajatexti oli mun mielestä tosihyvä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 ei aina jaksa olla positiivinen ja hey lets face it maailma on täynnä ärsyttäviä asioita

   Poista
 10. Hyvä teksti ! :)

  Mua ärsyttää varsinkin sellaiset ihmiset joiden elämä kaatuu jos ne ei saa kaikkee mitä haluaa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä miten ei tullu kirjottaessa mieleen. ihan vitun rasittavia!

   Poista
 11. Hyvä postaus, mua vituttaa lähinnä myös nää samat asiat :D.

  VastaaPoista
 12. luulin et oot jotai 14v

  VastaaPoista
 13. Huonoin teksti pitkään aikaan, sori. Mutta vielä huonompaa on sun reagointi kommentteihin. Hyvän itsetunnon ja ylimielisyyden raja on välillä häilyvä. Oot saanu paljon hyvää huomioo ja ihan täysin aiheesta. Älä anna sen pilata sua, niinkun et anna huononkaan huomion. Peace and love ja ota iisisti! <3

  VastaaPoista
 14. Armas 18 vuotias tyttö Afrikasta

  tiistai 22. lokakuuta 2013

  5 ihmistyyppiä jotka vituttaa mua blogikirjoituksen kirjoittaja

  Ottaisin rennosti ja kehotan kuuntelemaan oheisen kappaleen ;) http://www.youtube.com/watch?v=7HJ_V0AooWg  niin siinä olisi sinulle asennekasvatusta iloiseen italialaiseen tapaan ;) Kyseisestaä musiikkikappaleesta on myös Viktor Kalborekin sovellus: Hei Bingo Bango Bongo ain kotinain on Kongo ;) Ehdottomasti 1970-ja 1980-luvun Suomenkin suosituimpia kappaleita. - Tiedäthän että Lehtineekerit ry omistaa Neekerisaaren ;)?

  Ystävällisesti valistaen kulttuurihistorioitsija Seppo Lehto

  VastaaPoista
 15. Sulla on ihan asiallinen blogi oon lukenu sitä jo jonki aikaa :) mut älä yleistä "etenkin suomenruotsalaiset". Itse oon meinaa suomenruotsalainen enkä koskaa oo käyttäny "n-sanaa" tunnen aika monts sellasta jotka ei sitä sanaa käytä

  VastaaPoista
 16. Siis nyt on kyllä pakko kommentoida, löysin sun blogin Nyt liitteen kautta, ihan huippu, uus suosikki! :) Mut miks ihmeessä ihmisten täytyy kommentoida negatiivisesti?! Jos ei teksti miellytä, mee muualle! Tää on Nimon blogi, sehän saa valittaa ihan just siitä mistä se ite haluaa ja ihan just niinkun se haluaa! Älä anna anonyymien (raukkamaista) idioottien pilata sun päivää, tai better yet kirjota miten ne vituttaa ihan vaan vittuiluks ;)
  /Suomenruotsalainen Ellen jolla herneet on kaukana nenästä ja joka ei käytä n-sanaa

  VastaaPoista
 17. oot kyllä aikakova arvostelemaan muita :DD en halua edes kuvitella kuinka paljon paskaa niskaan tuut saamaan bb:n myötä.. ja mitä ystäviisi tulee, miksi ne on sun ystäviä kun kaikki niiden tekemiset ärsyttää sua ja arvostelet niitä ?:D

  VastaaPoista
 18. Hahaa oon niin samaa mieltä (monestaki kohasta) mut erityisesti toi kohta 2. ! Ite en kyl käytä sanaa neekeri, se vaan jotenki särähtää korvaan, mut en myöskään piilottele "n-sanan" takana. Sitte taas englannin kielinen vastine "nigga" tuntuu hyväksyttävämmältä, ehkä ku monet mustat käyttää sitä iteki ja siinä ei oo sellasta negatiivista sävyä :-)
  Mun mielestä sanat on vaan sanoja, mut sit on jotain kusipäitä jotka pilaa ne käyttämällä niitä muiden ihmisten loukkaamiseen... Toki jos joku loukkaantuu jostain sanasta joka ei mulle oo loukkaava, pyrin olla käyttämättä kyseistä sanaa tämän henkilön kanssa. Ja rotuun, seksuaalisuuteen yms. liittyvien sanojen käytöstä kavereiden kanssa on ihan hyvä sopia etukäteen, koska ikinä ei tiedä mistä joku toinen loukkaantuu.
  Mut katoppa Nimo tän Louis C K:n standup pätkä, so hilarious and so true ! Voi olla et oot nähnyki :-)
  https://www.youtube.com/watch?v=dF1NUposXVQ

  VastaaPoista