sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Joku joskus sanoi


Joku joskus sanoi, että kukaan lihava ihminen ei voi olla kaunis. Sen jälkeen tulee sellainen olo, että jos tyhmiä ihmisiä on olemassa, niin tämä ihminen joka tän sanoi on yksi niistä. Mun mielestä koko ei kerro siitä onko ihminen kaunis vai ei? Jos lihavat ihmiset on rumia, niin olen mielellään sellainen.
xoxo: Nimo16 kommenttia:

 1. Nimo oot tosi kaunis :) ja ihanat kengät!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Jenna :) Onhan noi, vaikka jalat kuolee nois!

   Poista
 2. Olen lihava ja ruma enkä saa huomiota. Kato blogistani miksi.

  Ruma lihava nainen

  VastaaPoista
 3. jestas mä rakastan tota sun tukkaa!! se on niin ihana tollanen ... pöyhkee :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä voin lähettää ne sulle postissa. Itse vihaan niitä kun on joka aamu kauhea laittaminen ja vesisade on pahin viholliseni. Mut kai se menee sillai et aina vihaa kaikkee mitä ittellään on jo:)

   Poista
 4. Sä ainakin oot aivan käsittämättömän kaunis ihminen. Sekä sisäisesti että ulkoisesti. Sanoi kuka tahansa mitä tahansa. Hattatatta.

  VastaaPoista
 5. Miks kaikki somalinaiset on vähön pulskia tai sit tajuttoman laihoja? Ikinä en oo nähny keskipainoista somalinaista.
  Oot kaunis vaik sun kengät ei oo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa vaan meille kullannuppu! Mun äiti on iha normaalipainonen kun taas itse olen pulska ja pikkusisko ylilaiha :) Ja kiitoksia!

   Poista
 6. sun blogi on vaan niin paras! sun kirjotukset kuvaa niin paljo niitä tunteita jota ei ite pysty selittämään :) olisi muuten kiva jos kirjottaisit blogiisi tulevaisuuden suunnitelmistasi! hyvää kevättä sulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Olen just suunnitellut jotain askmeanything-tyyppistä postausta. Joten sinne kannattaa tulla kyselee kaikkee lähiaikoina! Ja toki voin kirjottaa tulevaisuudesta ihan muuten vaan :)

   Poista
 7. Lihavuus kertoo laiskuudesta. Lihavuus ei ole hyväksi terveydelle.

  VastaaPoista
 8. Kauneus on katsojan silmissä. Omia silmiäni miellyttää enemmän pulskempi nainen/mies kuin laiha tai treenattu kroppa. Itse olen normaalipainoinen ja muutama ystävä on ihmetellytkin, kun en kuolaa lihaskimppujen perään. Ei vaan miellytä seksuaalisesti itseäni. Kaikilla makunsa ja minulla tämä. Mielestäni olet kaunis!

  VastaaPoista
 9. Läski on syvältä ja kaameaa katsottavaa. Mix pitää ahmia itsensä tuon näköiseksi porsaaksi.

  VastaaPoista
 10. Rohkea nainen ja todella hyvin kirjoitat! :) arvostan!
  Itse olen aina ollut ystäviä vähintään päätä pidempi ja pari vaatekokoa isompi, mutta se ei tarkoita etteikö voisi olla kaunis ! :) jatka samaan malliin! :3

  VastaaPoista