maanantai 11. maaliskuuta 2013

Fat girl problems


 Tämä on ongelma, jonka olen itse huomannut monesti elämässäni. Mä oon suurimman osan elämästäni ollut lihava tyttö. Se tyttö, joka ei kasva pituutta, mutta levenee vuosi toisensa jälkeen.Sen takia päätin teille jakaa mun tuskasta ja ongelmista jotka ovat mulla koska olen lihava tyttö. Haluan toki tietää olenko ainoa, joka kärsii tästä. Teksti on siis tarkotettu kaikille meille, jotka ei mahdu Gina Tricotin skini jeanseihin.
Aamulla helvetinmoinen kiire, pakko nousta ja pukee päälle. Sä otat tietenkin sieltä ensimmäiset farkut mitkä osuu käteen ja hosut ne sun päälle. Hypit ja pyllistelet, että saat ne päälle. Hoet itsellesi ''Nämä kyllä mahtuvat päälle'' Loppujen lopuksi saat farkut päällesi. Kitkuilet tuntikausia huoneesi lattialla, että saisit napin kiinni. Lopulta saat sen kiinni ja juokset, jotta ehdit bussiin. Juokseminen kireissä farkuissa tuntuu kun olisit geisha joka juoksee maratonia. Istut alas ja farkut kiristää niin paljon, että hyvä jos saat happea. Jokainen kehon osa pursuaa farkkujen kireydestä. Puhumattakaan siitä järkyttävästä rekkiksestä, joka syntyy kun istut alas kireät farkut päällä. Rekkamiehen hymy, joka varmasti paistaa Afrikkaan asti.
 Tottakai olet yhtä fiksu kuin minä ja laitoit aamulla lyhyen paidan, joka ei edes peitä sinun rekkistä. Ei siinä vielä mitään, koska olet ihan innoissasi kun kerran vuodessa laitat farkut päälle. Ihmiset kehuvat kuinka hyvältä näytät ja kuinka sinun pitäisi käyttää useammin farkkuja. Tietäisittepä vaan, minkä taistelun minä kävin just näiden farkkujen kanssa aamulla ennen kun tulin kouluun. Pahinta on vielä se, kun tippuu jotain lattialle. Et kehtaa nostaa sitä heti, koska tuntuu että farkut räjähtäisi sen takia. No kumminkin päätät nostaa tippuneen kynän ja näet olan takaa kuinka yksinäinen koulukaverisi tuijottaa sinun farkkujen yli pursuavaa pyllyä. Nolona juokset pois kohti vessaa jolloin otat nämä kireät farkut pois ja otat syvän henkäyksen happea nyt kun voit vihdoin hengittää. Sitten tulee vaihe saada farkut takas jalkaan jolloin suoritat saman rituaalin kun aamulla. Tän jälkeen tulet tulokseen, että vihaat farkkuja, koska mikään niistä ei tunnu sopivan. Jotkut on liian isoja, ja jotkut liian kireitä. Tulet tulokseen, että käytät koko loppu elämäsi legginsejä tai muita joustavia feikkifarkkuja.
 Toinen lihava tyttö ongelma, jonka olen elämäni aikana huomannut on bikinit. Tottakai hyvä ystäväsi päättää pitää rannassa kemut, jossa kaikki sun kauniit ja hyvä kroppaset kaverit hilluu bikineissä. Sä istut siellä varjossa, koska et halua ruskettua yhtään enempää päälläsi musta iso huppari, koska sinulla ei ole kroppaa hillua bikineissä. Haluaisit olla samanlainen kun ne kaikki muut, joilla paistaa kylkiluut, mutta hyvä jos sait mustan hupparinkaan päällesi. Pahinta tässä on vielä se, että hyvä ystäväsi joka on just näistä hyvä kroppaisista kehottaa sua ottamaan vaatteet pois ja hengaamaan biitsillä bikineillä. Tokaset siihen vaan, että ''Näin on hyvä'' Vaikka ei todellakaan ole hyvä, kun ulkona on plussaa ainakin 20 astetta ja sä istut hupparissa, koska häpeät kroppaasi. Fat girl problems.
xoxo: Tyttö joka vihaa farkkuja ja bikineitä, Nimo

16 kommenttia:

  1. EEi nimo sul on upee kroppa, usko mua paljo kauniimpi ku luuta ja nahkaa. Ja skinny girl problems: kaikki farkut roikkuu pyllystä ja reisistä ja näyttää nistiltä

    VastaaPoista
  2. Oot rakas hyvä just tollasena. <3

    VastaaPoista
  3. Mä niin tiedän ton tunteen, saat mun sympatian ! :D

    my-name-my-game.blogspot.com

    VastaaPoista
  4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  5. Asioihin voi vaikuttaa myös itse, jos näkee vaivaa. :)
    Älä häpeile sun vartaloa, se on upea!:)

    VastaaPoista
  6. i feel you !! :) mut mielummi vhä läskii ku ylilaiha ja vaatteet roikkuu :D
    ja terkkui vaa pilantekijä :) säikähin oikeesti :D:D

    VastaaPoista
  7. Aivan ihanasti kirjotettu ja kiva blogi! :)

    http://jeannays.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  8. Joo aika tuttu tunne, mut jossain vaiheessa huomasin sen että mitä vähemmän itse häpeilee, sitä vähemmän muut kiinnittää huomiota siihen. Ja sillon kun tulee sellanen tilanne että niitä vaatteita ei ole päällä niin ei niitä jätkiä siinä vaiheessa haittaa vaikka olisikin vähän pullukka ;) Ja sitä paitsi ennen vanhaan ylimääräinen paino vaan tarkotti sitä et on rikas ja on varaa mässäillä :D

    VastaaPoista
  9. Mä en tiedä miltä tuntuu olla lihava. En ikinä oo ollut lihava, eikä mun oo koskaan tarvinnut tehdä mitään sen eteen, että pysyn laihana. Jossain vaiheessa tuli vähän rankempi ja stressaavampi vaihe mun elämässä ja lihoin jonkun verran, en nyt sillain että sitä kukaan muu kuin minä olisi huomannut. Mä en kuitenkaan nauti mun kropasta ja elämästä koko ajan - päinvastoin. Mulla on kamalat paineet pysyä tämän näköisenä kuin oon, kun kaikki aina päivittelee "kuinka oot noin laiha vaikka syöt aivan saatanasti", hyvä kysymys, en tiedä. Mua pelottaa ajatus lihomisesta vaan sen takia mitä muut ajattelee. Nyt oon kyllä oppinut hyväksyy itteni sellaisena kun oon.

    Nimo, sä oot kaunis just tuollaisena kuin oot. Mun pikkusisko oli todella ylipainoinen, ja on nyt laihtunut tooodella paljon kasvupyrähdyksen ja ruokavalion muutoksen myötä, mutta sillä ei oo pelkästään muuttunut kroppa, vaan myös luonne. Mun siskosta on tullut paljon pinnallisempi ja kauneutta tavoitteleva, se ei oo enää se sama ihana huoleton tyttö kuin ennen. Älä siis anna kenenkään lannistaa sua, ja ryhdy muutokseen vain jos haluut sitä ite. Sä oot täydellinen just sellaisena kuin oot, mutta tärkeintä on että oot ite tyytyväinen! Muilla ei oo mitään väliä. :)

    VastaaPoista
  10. Höpö höpö sä oot oikeesti todella hyvän näköinen noinkin :))<3

    VastaaPoista
  11. Hei kaunotar!
    Mä niin tiedän tuon farkkuongelman!! Mutta voin sanoa että mielummin olen muodokas kuin liian laiha. Itselläni on ollut joskus syömishäiriö koulukiusaamisen ja ulkonäköpaineiden takia, mutta kun huomasin aikoinaan että pojat todellakin pitävät minusta sellaisena kuin olen, on minusta kasvanut itsevarma nainen. Jokainen ihminen on kaunis sellaisenaan kuin on, ei ne vaatteet tai kroppa niinkään, vaan se miten kannat ja esittelet sen!

    ps. mahtava blogi, jotenkin vain eksyin vähingossa :)

    VastaaPoista
  12. mä olisin onnellinen jos _KAIKKI_ farkut ei olis vyötärön kohdalta sellaset lortot. Polvistakin roikkuu ja eritoten perseen kohasta. Vyö täytyy kiristää niin että farkut ovat vyön alla ihane rytyssä ylimääräistä jää niin paljon. Huoh.

    VastaaPoista
  13. Moi tulin vaan ratkasemaan sun farkku ongelman:
    Nappi eimee kiinni? ota ponnari tee siihen semmonen "solmu" että se näyttää kahdeksikolta, pujota toinen pää napin ympärille ja toinen reiän läpi ja sen jälkeen kierrä reiän läpi mennyt pää myös napin ympärille.
    Terveisin anonyymi joka on juuri lihonnut mutta liian pihi ostamaan uusia farkkuja.

    VastaaPoista
  14. mä niin tiiän ton farkkuongelman ja ton et ko jotai tippuu lattialle nii ei kehtaa nostaa sitä ko tuntuu et farkut repeää sillä sekunnilla.. mä oon kans aina ollu "se iso tyttö", siis ihan oikeesti _aina_ , mut oon vaan oppinu elämään sen kans ja osaan arvostaa itseeni tällasena ko oon. oon yrittäny laihuttaa tosi monesti mut se aina epäonnistuu ko sorrun ostamaan kaupasta suklaata tai jotain. tää sun blogi on upee ja ihailen sua oikeesti tosi paljo :) jatka samaan malliin!!

    VastaaPoista
  15. Itellä lisäksi ne laihat kaverit vielä peilin eessä tai salilta tultaessa valittavat kuinka ovat lihavia ja pitäisi laihtua.. Olen pari kertaa meinannut sanoa, että mahtaakohan edes tajuta että sanoo samalla mua lihavaksi, jos kerran itseäänkin sellaisena pitää vaikka onkin n. 10 kiloa pienempi kokoinen..

    VastaaPoista