torstai 7. maaliskuuta 2013

Kerran pettäjä on aina pettäjä

Menin makaamaan sänkyyn, siinä toivossa, että nukahtaisin ja heräisin aamulla pirteänä kouluun. Mitä kävi? Hyörin ja pyörin mun sängyssä jonkun tunnin, jolloin rupesin ajattelemaan asioita. Mä oon muutenkin semmonen ihminen, että yöllä pimeässä makoillen sängyllä rupee ajatukset juoksemaan kovempaa ku Usain Bolt olympialaisissa. Mulla tuli mieleen mun kavereiden parisuhteet, joita oon tässä monia vuosia katsonut vierestä. On rakastuttu, on riidelty ja on erottu kymmeneksi minuutiksi ja taas palattu yhteen onnellisina. Mutta ennen kaikkea on petetty.
 Itse voin sanoa, että jos seurustelisin ja mieheni pettäisi jonkun toisen naisen kanssa, mä jättäisin sen saman tien. Mun mielestä kun ihminen pettää sua, se tarkottaa sitä, että se ei osaa arvostaa sua. Se ei osaa arvostaa sitä mitä hänellä sillä hetkellä on, kunnes sen menettää. Se luulee saavansa jotain muuta joltain muulta, mutta toisin yleensä käy. Sen myös olen huomannut, että nähtävästi olen yks harvoista jotka ajattelee näin.
 Tuntuu, että pettäminen on osa parisuhteita. Esimerkiksi yksi kaverini, joka on tänä päivänä seurustellut vuosia oli pettänyt hänen poikaystäväänsä ilman että poikaystävä edes asiasta suuttui. Toinen tuttu oli taas pannut kahta toista jätkää, johon poikaystävä oli vain tokaissut ''Enkö mä sulle riitä?'' Kolmas kaverini pettää varmaan tällä hetkellä ilman, että poikaystävä edes asiasta tietää. Mun kysymys onkin, miksi olla parisuhteessa jos sun tekee mieli olla jonkun muun kanssa?
 Mä voin omalta osaltani kertoa, että mä luulin kerran olevani rakastunut. Ei ,tällä kertaa, se ei ollut uni. Mä välitin tästä pojasta. Mä luulin, että tää poika on mulle se oikea, ja halusin olla hänen kanssa ikuisesti. Juteltiin yömyöhään puhelimessa, ja joka aamu heräsin tämän pojan viestiin, jossa hän toivotteli aamuja. Joka toinen päivä lähettiin yhdessä ulos ja pidettiin käsistä kiinni. Luulin, että mä vihdoin tiedän, mitä tarkoitti rakkaus. Kunnes sain tämän pojan parhaalta kaverilta tietää, että poika oli pannut 4 eri muijaa tän neljän kuukauden ajan mitä mä olin tuhlannut aikaa siihen. Yksi näistä tytöistä jonka kanssa tää poika oli peuhannut, on kihloissa, jonkun toisen raukan kanssa joka ei varmaan tänäkään päivänä tiedä tytön pettämisestä. Tottakai, te jotkut lukijat voitte nostaa hattua tälle jätkälle kun panee kaikkee mikä liikkuu. Mutta mä olin ihan paskana. Se keneen eniten luotin, petti mut. Musta tuntu ihan arvottomalta, ja että kukaan ei tule minua enää rakastamaan. Että kiitos vain Antti, jos tätä luet. 
 Sen jälkeen, mä oon ollut sitä mieltä, että kerran ku pettää, tulee aina pettämään. Mä ymmärrän, että jos ei halua menettää toista ja toinen on ollut monta vuotta elämässäsi. Siitä toisesta on tullut osa elämääsi, mutta miksi satutat jos välität niin paljon? Petit poikaystävän parhaan kaverin kanssa ja petit vain kerran, mutta asia ratkesi pienellä riidalla. Mutta onko se rakkautta? Onko pettäminen nykyään ihan okei? Sillä jos on, niin mä en edes halua rakastaa.
xoxo: Nimo

26 kommenttia:

 1. Nykyään yksavioisuus on sopimus... Ja jos ei sovita niin ollaan vapaata riistaa. Ei näin ainakaan mun seurassa. Jos mun kanssa on ni on vaan mun kanssa. Eiks porukka oikeesti tajuu et taudit on todellisia ja toisen arvostaminen tärkeetä?

  VastaaPoista
 2. Kukaan ei ole täydellinen. Olemme kaikki ihmisiä, tulemme tekemään aina virheitä mitä kadumme ja sille ei voi mitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Virheistä pitää osata antaa anteeksi tai ainakin elää asian kanssa. Ei auta että jäät ainiaaksi vihaamaan poikaa joka kerran mokasi ja satutti.

   Poista
  2. Jos yhtään tuntisit mua, mä en oo ihmisii jotka katkeroituu tai on pitkävihasii. Mutta sen tiedä et toi poika joka petti mua. Satutti ihan saatanasti, mutta jos nyt törmäisin siihen saattaisin jopa tervehtiä ja hymyillä. Virheit tehdään, mutta niistä pitää myös kantaa vastuuta. Eikä vaan nössöillä ja keksiä tekosyitä pelastaakseen itsensä.

   Poista
  3. Ja ehkä eniten mua vituttaa etten saanu tältä kyseiseltä tietää asiasta vaan kaikki tiesi ennen mua. Mikä viel vitutti enemmän.

   Poista
 3. En siis yhtään vähätellyt sinua tai mielipidettäsi. Aiheesi nosti vain paljon tunteita ja ajatuksia pintaan. Mutta samaa mieltä olen, että teoista pitää kantaa vastuu aina. Virheistä pitää myös oppia. Varsinkin pettämisessä, koska se satuttaa aina.

  VastaaPoista
 4. En mä sitä ajatellukkaan, halusin vaan selventää sulle ettei sul jää mitään hampaan koloon. Mä uskon et nostatti tunteit koska on aika herkkä aihe. Mut mun oli pakko saada avattuu asia pois, mun hartioilta :)

  VastaaPoista
 5. Ei se tarkota, että jos pettää, on aina pettäjä. Asiat ei oo niin yksselitteisiä mut se on totta, että jos sä pystyt jotakin ihmistä pettämään ja oot senkaa parisuhteessa, et sä siitä oikeesti välitä.

  VastaaPoista
 6. En mä todellakaan tarkota yleistää kaikkia.

  VastaaPoista
 7. Veit todellakin jalat suustani! Ihan järkyttää tää nykyinen parisuhdekulttuuri, ku tosissaan "pannaan kaikkea mikä liikkuu". Oon ihan samoilla linjoilla sun kanssa, että jos suhteessa eläminen olisi tuollaista, olisin mieluummin sinkku...

  pastellinpinkkipikkutytto.blogspot.fi

  VastaaPoista
 8. Ootpa tosi kaunis, ja vaikutat tosi ainutlaatuselta ! (:

  Sait itelles uuden lukijan ! (:

  VastaaPoista
 9. Mulle kävi samalla lailla ku sulle, jätkä oli ollut muidenkin kanssa! Otti päähän ja ymmärrän sua! :< Se on perseestä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olihan se, mutta kyllä siitä pääsi yli. Ja vielä vahvempana eteenpäin!

   Poista
  2. Luin tätä mun lukio äidinkielen maikalle ja se tykkäs kans tosi paljon ja harmitteli sitä ettet menny lukioon koska sulla on ihan hullun hyvä kädenjälki ja tosi hyvä pohdinta taito. Olet kuulemma esimerkki oppilas meille lukiolaisille! Hyvä Nimo!

   Poista
 10. kuulehan rakas ystävä! <3 sä taidatkin jo tietää kuka olen! :) mutta ei sen väliä, sanotaanko vaikka niin että oon ollu tässä kuviossa mukana ja tulin kanssa siihen tulokseen silloin aikoinaan että fucking nummela ja myöskin ne kaks ''miestä'' ! mutta silti, love you! jos hiffasit ni pistä facee viestii, miss you honey <3

  VastaaPoista
 11. Ihana kata! Mä tiiiän et sä tiiät mitä kävi. Mut oot silti mulle tosi rakas <3 miss you 2

  VastaaPoista
 12. Mielenkiintoisia nää sun tekstit, pistävät ajattelemaan! :)

  VastaaPoista
 13. "Onko pettäminen nykyään ihan okei? Sillä jos on, niin mä en edes halua rakastaa."

  Ihan järjettömän hyvin sanottu! Sun tekstit on oikeesti ihan parhaimmistoa, uus lukija tuli täältä suunnalta :)

  VastaaPoista
 14. Tää sun tekstis sai mut itkemään♥! Sä oot aivan mahtava bloggaaja, sun tekstit on upeita! ♥ :) Kiitos!
  Joo ja mä tiedän et tää on vanha postaus mut silti!

  VastaaPoista
 15. Miten ajattelet pettämisen silloin, jos olet parisuhteessa ja kaikki on mennyt hyvin, olette rakastuneita ja sängyssäkin luistaa, mutta jostain syystä yhtäkkiä tulee säröä, sänkyhommat eivät enää toimi, toinen ei halua. Eikö sekin ole periaatteessa pettämistä, toisen ihmisen ajamista ahtaalle. Onko tällöin toisen ihmisen seuraan hakeutuminen rangaistavaa, kun toinen on pettänyt "lupaukset" eikä tälle edes selviä mitään erityistä syytä?

  VastaaPoista
 16. Kaikki ajattelee erilailla pettämisen rajan, että missä se nyt oikein menee. Onko suuteleminen pettämistä vai seksi? Onko toiseen ihmiseen ihastuminen pettämistä? Mä olen siinä erimieltä, että jos on kerran pettänyt ei välttämättä petä uudestaan. Meinaa ihmiset oppii virheistään. :)

  VastaaPoista
 17. Aika kovaa puhetta ottaen huomioon et petät jätkääs bb-talossa

  VastaaPoista
 18. luuletko että lapin tosimies ottais sut? ei todellakaan

  VastaaPoista
 19. Niin mitenköhän se nyt suu pannaan? :O

  VastaaPoista