perjantai 1. maaliskuuta 2013

Pretty bitches

 Olin tulossa koulusta ja matkalla kotiin, kun huomasin vanhan kaverin jonka kanssa ei ole tullut pidettyä paljoa viime aikoina yhteyttä. Tottakai menin ihan innoissaan moikkaamaan, jonka jälkeen tämä tyttö oli mua kohtaan tosi tyly. Ihan selkeesti jonkin sortin asennevamma. Nyt kun istun kotona niin mä kategoroin tämän tytön luokkaan; Pretty bitches. Ne on sellaisia, jotka ovat ihan saatanan kauniita, mutta helvetin ilkeitä tyttöjä. Tyttöjä, jotka tietää olevansa kauniita ja ovat tosi koppavan ylimielisiä. Ihankuin se kauneus olisi pilannut koko tytön sisäpuolen. Hän luulee voivansa saada tässä maailmassa mitä vaan, koska on niin saatanan kaunis.
 Kun kehut tämän tytön kauneutta niin yleensä saat vastaukseksi jotain yhtä imelää, kuten ''ai kiitos'' ja semmosen ylimielisen silmienpyörittelyn. Se tietää sen jo. Mutta sitten on kanssa niitä pretty bitchejä, jotka yleensä esittää kaikissa kuvissa olevansa ruma, esim kirjoittamalla kuvatekstiksi ''vitsi oon ruma'' tai jotain sen tapaista. Me niin tyhmät ja ei niin kauniit tottakai lähdetään kehumaan näitä tyttöjä ihan sen takia, koska ne on oikeasti tosi kauniita. Tämä tyttö siis kerää vain huomiota. Jotkut pretty bitchesit ei edes ole kauniita, mutta on pretty bitchejä, koska yhteiskunta on aivopessyt heitä luulemaan itsestään ihan liikaa.
 Tämmöset tytöt ovat myös tosi ilkeitä ja kun puhut heille heistä paistaa omahyväisyys yli. Kaikki keskustelut yleensä kääntyvät siihen, miten hän on niin hyvä kaikessa, ja hänellä on käynyt niin ja näin. On myös niitä tyttöjä, jotka esittävät tyhmää koska haluaa vielä kaiken huomion jälkeen vielä lisää, esim kysymällä tyhmiä kysymyksiä, vaikka tietää itse jo vastauksen taikka sanomalla muuten vaan jotain niin tyhmää. Muutenkin tän kategorian tyttöjen unelmat on jotain niin saakelin urpoa. ''Mä haluan ison talon, rikkaan miehen ja ferrarin'' Bitch please, laita se kaunis perse takasin siihen koulun penkille ja tienaa omat rahasi. Sitten on kanssa niitä pretty bitchejä, joilla on paljon vihaajia. Tosin nämä tytöt luulevat, että ihmiset vihaa heitä koska he ovat niin kauniita. Eipäs vihaa, vaan sen takia, että olet niin bitch. Nämä tytöt luulevat olevansa parempia kuin me kaikki muut. Nämä tytöt luulevat, että heidän kakka ei haise.
 Eniten mua ärsyttää, nämä pretty bitchet jotka ovat niin kauniita, että luulevat osaavansa kaiken. Vain koska olet kaunis, ei tarkoita sitä, että voit tarttua siihen mikkiin ja rääkyä siihen siinä toivossa, että kaikki kehuvat sua. Istu alas neiti, ja palaa tänne maan pintaan. Vain koska olet kaunis, ei tee susta mallia. Mua ärsyttää ihan suunnattomasti nämä pretty bitches, jotka luulevat olevansa jotain Tyra Banksin tasoa vaan koska ovat kauniita.
 Tän jälkeen kun olet lukenut tämän, sulla tuli ihan varmasti joku ihminen mieleen joka on pretty bitch. Ei sille voi mitään, että on kaunis, mutta ei se tarkota sitä, että voit olla bitch. Mä kehotan myös kaikkia mun lukijoita olemaan itsevarmoja, mutta ei liian itsevarmoja, että teistä ei tule tälläisiä kun tämä tyttö johon tänään törmäsin.
xoxo: Nimo

10 kommenttia:

 1. Tämmöset postaukset muistuttaa mua miks oon alunperin alkanut lukemaan sun blogia. Nimoo oot ihan paras bloggaaja!

  VastaaPoista
 2. Tää oli nniin asiaa!

  VastaaPoista
 3. löysin äsken sun blogin ja luin kertaheitolla kaikki postaukset! pakko sanoa että oot aivan ihanan oloinen tyyppi ja tosi hyvä kirjottaja :)

  VastaaPoista
 4. Ihana blogi, jossa kerrankin puhutaan asiaa! Tykkään todella paljon ja liityinkin lukijaksi. :)


  http://simple-girl-jassu.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. sun blogi on tosi mielenkiintonen ! tääkin postaus täynnä täyttä asiaa :)

  http://feelthismoment-mirva.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. täyttä totta!

  http //yesitismyblog.blogspot.fi

  VastaaPoista
 7. puhut asiaa, tollasilla on noussu kusi päähän

  VastaaPoista
 8. Löysin sun blogin äsken ja oli pakko tulla kommentoimaan :) Oot tosi hyvä kirjottamaan ja vaikutat jotenki tosi aidolta ja suoralta ihmiseltä, mikä on ihanaa koska tuntuu et sunkaltasia ei kauheesti ole!! Tai sit oon vaan katkeroitunut ku oon törmänny kaikenmaailman kusipäihin :D
  Mut tosi asiaa tääkin postaus! Täytyy myöntää et itekin oon joskus ollu tollanen pretty bitch lähinnä huonon itsetunnon takia, tiedän niin mistä puhut! :D onneksi elämä kuitenkin opetti mua, toivottavasti opettaa niitä muitakin hienohelmoja. :)

  VastaaPoista