maanantai 30. joulukuuta 2013

Totuus Helsingin yöelämästä

*Seuraava teksti on tehty osin huumorilla, ja jos haluat vetää Pirkan hernemaissi pakastepussin nenääsi niin suosittelen olla lukematta tätä. Jos mun huumori ei uppoa sinuun niin mene mielummin jahtaamaan pilviä! Huom tarkoitus ei ole loukata ketään henkilökohtaisesti.*
Mä täytin 18-vuotta kesäkuussa, mutta mä olen pettynyt, että kukaan ei ole kertonut mitään kokemuksia julkisesti tietyistä baareista. Aina kaverien välillä kulkee juoruja millainen mikäkin yökerho on, mutta kukaan ei oikeastaan varota niitä ala-ikäisiä jotka juuri täysikäistyvät mitä odottaa tietyltä paikalta. Sen takia yleensä eksyy vääriin paikkoihin. Mä kumminkin tiedän, että mulla on paljon lukijoita, jotka täysikäistyvät pian, ja mä ajattelin nyt kertoa millaisia kokemuksia/ensivaikutelmia mulla on tietyistä baareista. 


1.Amarillo Helsinki
Keskiviikkoisin opiskelijoiden täyttämä läävä, jossa laimea olut ja mauton siideri on halpaa juuri tällöin. Amarilloon astuessasi saatat jo saada turpaasi, sillä monet väkivaltaiset ihmiset viihtyvät siellä. Naiset tappelevat keskenään miehistä, sekä miehet toistensa kanssa naisista. Amarillossa on kaksi kerrosta, alakerrassa soi suomiräppijoumathafaka-musiikki, johon naapurin Jonne tanssii todennäköisesti epärytmissä. Yläkerran taas on vallannut kaupungin kaikki somalit, jotka pyörittelevät peppujaan Shakiran tahtiin tunkkaisen pienessä tilassa. Yläkerta on yleensä myös ihan täynnä aina, sillä kuka nyt jaksaa katsella perussuomalaispojujen x-hyppyjä alakerrassa?

2.Ale pub Helsinki
Likaisin baari Helsingissä. Vessat miltein aina täynnä jo paskaa, ennen kun olet itse edes ehtinyt paskoa. Jos paskat ei ole pöntössä, ne saattavat myös löytyä tanssilattialta. Tilatessasi juoman haistat jo lasissasi edellisen juoman, joka samassa lasissa on ollut. Baari on melkein aina tyhjä, ja jos ei ole niin ihmiset ovat metsästämässä halpoja juomia haisevista laseista. Saatat myös bongailla tässä baarissa lööppijulkkiksia, joilla ei ole varaa enää juoda kuoharia Namussa. Esimerkiksi Henna Kalinainen, on tämän baarin vakioasiakas.

3.Tivoli Helsinki
Alaikäisten pikkupissisten täyttämä baari, jotka käyttävät sanoja ''päheetä'' ja ''lamee'' Todennäköisesti päässyt sisään baariin laittamalla vähän rohkeemmat vaatteet, jossa tissit ovat korvissa asti ja nännit näkyvät pohjanmaalle asti. Solmiessasi kenkiäsi et uskalla katsoa ylös, sillä todennäköisesti saisit syytteen alaikäisiin sekaantumisesta. Tässä baarissa pyörii klamydian lisäksi, huumeet. Jos et ota huumeita kun niitä joku sinulle tarjoaa niin on vaara, että joku sekoittaa huumeita liian kalliiseen juomaasi, jota olet jättänyt vartioimatta.

4.Millionares Club (Milli klubi) Helsinki
Ikäraja on aika korkealla, koska baari on sisältä casinomaisen kaunis. Baariin kumminkin pääsee jos on oikean värinen. Ehdottomasti yksi rasistisimmista baareista Helsingissä. Harvoin kukaan ulkomaalainen pääsee sisään etenkin miespuoliset tummaihoiset voivat vaan unelmoida, että pääsevät kaljujen rotevien ovimiesten ohi.

5. DTM (Älä kerro mutsille) Helsinki
Yksi suosituimmista homobaareista Helsingissä. Baari on täynnä Shanen(L-koodi) näköisiä lesboja, ja erittäin diivamaisia homoja, jotka ohittelevat vessa jonossa sniikimmin kuin ninjat. Vessaan kun hirveän dramaattisen kohtauksen jälkeen pääset niin joudut stressaamaan minkä sukupuolitaudin saat vessanpöntöstä. Kaiken kaikkiaan mahtava meno, vaikka tuntuu, että tässä baarissa kaikki tuntevat toisensa tai ovat joskus harrastaneet seksiä toistensa kanssa.
6. The Tiger, Helsinki
Sunnuntaisin täynnä geelillä hiuksiaan raiskanneita pakolaisia ja Tivoliin ei päässeitä alaikäisiä pikkutyttöjä. Mikä on kovin kummallista, sillä Helsingin tiukimmat ovimiehet löytyvät tämän baarin ovelta. Saat todistella ikääsi, ja olemassa oloasi neljällä tuhannella eri henkilöllisyystodistuksella ennen kun edes pääset jonottamaan hisseille, jotka vievät tähän elekroniikka musiikin raiskaamaan luolaan. ''Red cup'' on yksi suurin syy, miksi kukaan tulee tähän baariin. Suosittelen kumminkin tätä baaria, sillä sijaitsee korkeammalla kun Kampin Femma. Hyvällä tsägällä mahdut terassille, jossa pääset ihastelemaan kauniita Helsingin maisemia, joissa tosin örveltää pari sataa kännistä ihmistä. Tässä baarissa vilisee myös taskuvarkaita, joten pidä tiukasti kiinni tavaroistasi.

7. Namu, Helsinki

Kenellä on varaa juoda tässä baarissa? Rikkaiden julkkisten täyttämä baari, jossa kylvetään shampanjassa ja heitellään seteleitä ilmaan.

8. McDonalds Sokos, Helsinki
Kun haluat saada ruokamyrkytyksen baari-illan jälkeen, mene tänne.

9.Sinun valintasi
Kerro minulle millaisia kokemuksia teillä on Helsingin yöelämästä.
xoxo:Nimo

84 kommenttia:

 1. Mulla ei oo ainootakaa kokemusta Helsingin baareista mutta kesällä ois tarkotus sinne suunnata ja nyt aloinki miettiin et mihinhä sitä uskaltais mennä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ite kävin Tigeris, ja joku pölli mun kaverin mukin, eli ei saanu enää halpaa juotavaa. Muutenki väkeä oli ihan liikaa ja tanssilattia tahmea.

   Poista
  2. Mä suosittelen, että meet itse pyörimään ja katsomaan missä sun mielestä on hyvä olla :) Kaikkialla viihtyy hyvän porukan kanssa!

   Poista
  3. Netta, ihan mieletöntä miten paljon pöllitään tavaroita Tigerista ihmisiltä. Vime kerralla kun olin siellä niin kaverini puhelin pöllittiin laukusta, ja tän jälkeen vannoin henkee ja veree etten astu tuohon baariin :)

   Poista
 2. Hei Nimo

  Haluaisin kertoa että sinä kirjoitat mahtavasti ...


  VastaaPoista
 3. Naurahdin monessa kohdassa ääneen kun stereotypiat on käynyt niin toteensa, varsinkin Amarillo, Namu sekä Ale Pub osuivat täysin nappiin! Oltiin avomieheni kanssa viihteellä yks viikonloppu ja etsittiin "Helsingin kamalinta lihatiskiä" kysyttiin parilta vastaantulijaltakin niin kyllä aika usein sieltä vastaukseksi sai Amarillon tai Ale Pubin. :D Ale Pub tuli koettuakkin sinä iltana ja olihan se ihan kamala paikka. Amarillo tuntuu olevan samanlainen juuri-18-täyttäneiden märkäuni useammallakin paikkakunnalla.

  http://ou-my-life.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Tää oli hei hyvä! :D Ihanaa, että joku vasta hiljattain täysikäistynytkin sisäistää näiden paikkojen perusolemukset tai myöntää ne! Ite oon jo aatellu et oonko mä joku mummo ku vituttaa nää helsingin mestat vähäsen :D

  Namuun lisäys, että ihmiset luulee olevansa parempia, kun ne käy Namussa. Vaikka on hyvin tilaa kulkea toisen ohi, niin silti pitää töniä. Argh.

  VastaaPoista
 5. WORD! nää pitää niin paikkansa. Helsingissä ei voikaan käydä yökerhoissa, koska kaikki ovat jotenkin ihan VITUN kauheita paikkoja. Onneksi joku muukin ajattelee näin! :D

  -ili

  VastaaPoista
 6. Entisenä DTM-vakkarina, meinasin laskea alleni lukiessani liiankin osuvaa kuvausta kyseisestä paikasta. XD

  VastaaPoista
 7. Kas vain, Tivoli ei ole muuttunut lainkaan kolmessakymmenessä vuodessa ;p

  VastaaPoista
 8. Voi! Oon ihan koukussa sun blogiin :D En vaan kestä. Sulan sun jokaiselle tekstille täysin ja annat niin paljon positiivisemman käsityksen somaleista! Ja toi juttu susta Hesarissa on mahtava ;)

  Keep going girl!

  VastaaPoista
 9. Tää Stadin baareja esittelevä juttu oli hyödyllinen myös kakskytjotain-vuotiaalle ulkopaikkakuntalaiselle, kiitos! Löysin sut Nyt-liitteen kautta, helppolukuista ja nasevaa tekstiä, pääset varmasti vielä pitkälle ja teet haaveistasi totta! :) You go girl! -TyttöTreelta

  VastaaPoista
 10. Nuo muut lienevät osuvia, mutta Namua en luonnehtisi mitenkään hohdokkaasti. Omien pintaliitoystävieni vakkariklubi. Paikka on kylläkin puitteiltaan kotoisa, mutta porukka ei sitten olekaan niin hohdokasta. Vippi kuhisee aina samoja naamoja, mm. Seiskasta tuttuja. Itse en heitä luonnehtisi muuta kuin pyrkyreiksi. Juomat ovat usein ilmaiset kantiksille, joten raha siellä ei mielestäni näytä virtaavan. Voin toki olla väärässäkin.

  VastaaPoista
 11. Milli on myös jossain tutkimuksessa todettu olevan SE paikka minne mennä, jos etsit yhden yön seuraa :D

  VastaaPoista
 12. Tässä oli vaan huonoja puolia kaikista, mihin sitten kannattaa mennä :)?

  VastaaPoista
 13. komppaan edellistä, tee postaus hyvistä baareista! itse asun kauempana helsingistä, niin olisi kiva tietää mikä olisi hyvä paikka mikäli sinne sattuu viihteelle joskus :)

  VastaaPoista
 14. Huvittavaa miten stadissa meno ei oo muuttunut 10-15 vuodessa mihinkään.

  Tässä omat setit:
  Hotelli Kämpin aulabaari: kallis, rauhallinen, viihtyisä. hyvä hintalaatusuhde.
  Hotelli Havenin aulabaari: kallis,rauhallinen,viihtyisä. hyvä hintalaatusuhde.
  Kluuvin Glo, aulaabari: kallis, rauhallinen. vaihteleva hintalaatusuhde.
  Hotelli Torni: American bar, kallis, rauhallinen, viihtyisä. ok-hintalaatusuhde. Atelje bar, tukossa. Hyvät näkymät. Mene ajoissa.
  Teatteri: pukumiehiä etsimässä naisia, jotka etsivät pukumiehiä. huono hinta-laatusuhde. ylihaipattu. vahva ei.

  Kandee panostaa lauttalippuun ja lähteä Tallinnaan rullaamaan.

  t: yli 30v semimassimies

  VastaaPoista
 15. Jos on hipsteri, voi käydä vain Kutosella, Siltasessa ja Kaikussa. Noi muut paikat eivät käytännössä ole olemassa tietyissä piireissä (mutta puhunkin nyt taideopiskelijana).

  DTM:n sukupuolitautiheittoa en nyt ihan ymmärtänyt. Ovatko homot jotenkin tautisempia kuin heterot? Tuskin.

  Klubit ovat kutemista varten, ja vessoissa harrastetaan myös seksiä, oli asiakaskunnan suuntautunteisuus mikä hyvänsä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän tossa puhuttiin esim. Tivolista ja klamydiasta, joten luulempa, ettei kirjoittaja viitannut kommentillaan kenenkään seksuaaliseen suuntautumiseen :)

   Poista
  2. anonyymit, tiesittekö että sukupuolitaudit OVAT yleisempiä homoseksuaalien keskuudessa, sillä he harvemmin käyttävät ehkäisyä koska raskaaksi tulemisen vaaraa ei ole. Lisäksi taudit tarttuvat herkemmin peräaukon välityksellä.

   Poista
 16. Oot niin oikeassa noiden baarien suhteen!!! Ja osaat kirjoittaa niiiiiiin osuvasti, vau!!!!

  VastaaPoista
 17. No voihan nenä Hesaan 4.2. ti. MIhin meen, ku tekee mieli hyvää naisseuraa??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mee itse tutkii stadin yöelämää, et jos oonki väärässä. Ja tykkäätkin olla paikassa jossa en itse viihdy. Ihmiset on erilaisia katos :)

   Poista
 18. kirjottaisit useemmin!!! please :)

  VastaaPoista
 19. Tämäpäs oli hyvin kirjoitettu! Mahtavasti osasit kuvailla baarien todellisen luonteen :D

  neulainen.blogspot.fi

  VastaaPoista
 20. Hahha tää oimii paljo paremmi ku Helsinki city map meille jotka tulee pöndeltä ison kirkon yöhön !! :DD

  VastaaPoista
 21. venuee waa :) Siel on kaikki hyvi, no drugs, ei sekxs, hyvää humppaa ja muuta kivaa puhtaassa miljöössä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha.. Tää on vuoden vitsi. Venuee ei pääse.sisää ilman et on vetäny nappeja..

   Poista
  2. Venuessa jengi just vetää huumeita :D

   Poista
  3. Eihän vedetä?

   Poista
  4. No aika sokeaa kansaa meillä täällä näköjään on, jos olette oikeasti käyneet Venuessa ja väitätte ettei siellä käytetä huumeita. Valoja päälle... :'D

   Poista
  5. Venuessa no drugs?? Mitä helvettiä, voisin jopa sanoa että Tivolin essotkin jää kakkoseks tän mestan napeille :D sit aamut pleikkariin tietysti pelkän alkoholin voimin..? Jepjep ;D

   Poista
  6. en ymmärrä miten joku voi väittää ettei venuessa pyöri huumeet, jos jossain niin siellä. olin kaverin kaa siellä (joka ei oo helsingistä) ja sen tullessa vessasta kuulin et jotku oli menny vetämään kolmestaan vessakoppiin kokaa :D mut siis hyvä paikka silti, ei sitä ite oo pakko mitään vetää!

   Poista
 22. Allekirjoitan jokaisen kohdan näistä, hirveitä lääviä jokainen. Onneksi tuossa ei ole stadin kaikki bilemestat.
  Paras on ehdottomasti Helmi, lauantaisin todennäköisesti soi jäätävä trap-musiikki yläkerrassa ja ihan mitä vaan alakerrassa, paikka on siisti ja henkilökunta pokesta plokkariin on ystävällistä. Tanssilattia on tosin aika pieni mutta ei mikään mesta voi täydellinen olla, right?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin suosittelen Helmeä! Kadun toiselta puolelta löytyy myös Roska, melko hipsterimesta ja välillä vähän töykeää palvelua mutta muuten ihan menevä paikka.

   Poista
 23. Yhen unohdit: Open Bar. Mun mielest se on noist vaihtoehdoist ehk parhain, vähä snobimaine mut kaikkee tottuu ja taitaa olla kaikenlisäks viel halvin. Jos se nyt vaa pysyy pystys. Kirjotat muute iha sika hyvii tekstei, niit on tosi kiva lukee :)

  VastaaPoista
 24. Vaikka namu onkin kallis.. kyl sielläkin nuoriso ryyppää.. ostaa talonviiniä vetää kunnon naamat.. ja sit vartijat vaan raahaaaaaaa ulos... ei tääl oo mitään järkevää paikkaa... paitsi joku teatteri.. ikäraja 24/25???

  VastaaPoista
 25. Hahaha Tää on niin totta! I couldn't agree more!

  VastaaPoista
 26. Olisiko kokemuksia Open Bar:ista?

  VastaaPoista
 27. olipas hyvä teksti! ite en enää muutamaan vuoteen oo viittiny käydä keskustassa bailaamassa juurikin kyseisen listan pointit huomattuani.. DTM nyt on aina ollu sellanen paikka, missä on hyvä meininki ja kyllä sieltä vessasta selviää puhtaana ulos haha :D bakers puuttuu listasta..mut sinne onki vähä enempi ikäraja ja aika pieni tanssilattia. sinne tai mamaan mä ite keskustassa lähtisin!

  VastaaPoista
 28. Haha!! Aivan loistavaa! You go girl!! Meni ihan naulan kantaan koko teksti!

  VastaaPoista
 29. Hhaha niin totta joka ikinen sana!

  VastaaPoista
 30. Eli Helsingissäkö ei ole yhtään siedettävää baaria? Jos näitten kaikkien kuvaukset on täsmääviä monen lukijankin mielestä, niin en tiedä uskallanko astua yhteenkään. Minkä sanoisit parhaaksi/siedettävimmäksi Helsingin menomestaksi?

  VastaaPoista
 31. Lahtelaisena 18-vuotiaana on tullu käytyä vaan Amarillossa. Ihan jees mesta ensivaikutuksen perusteella, mut en ite siellä tuntia pidempään viihtynyt :D Alakerran "parkettien partaveistä" tuli katottua huvittuneella fiiliksellä: pinkki miniminimekko vähän ylipainoisella naisella. Huh :D Kyllä paikat vilahteli aina vähän väliä ja kiimaset kollit meni kyhnyttää etumustaan tämän kyseisen naisen takamukseen :D

  VastaaPoista
 32. On muuten totta toi että Tivolissa pyörii huumeet. Rehellisesti sanoen joka toinen on käyttänyt ja joka toinen myy, jotakin alkoholia vahvempaa.

  VastaaPoista
 33. En usko että Milliklubin portsarit rasisteja olisivat. Olen joskus portsarin töitä tehnyt ja tummaihoisista miehistä ja heidän ahdisteluistaan tulee niin paljon valituksia, että suurintaosaa ei vain jakseta enää päästää sisään. Varsinkin Somaleista. Rasismiako? Ei.

  VastaaPoista
 34. Ylempään vielä, ettei toisen sukupolven tummaihoisista koskaan ole ollut ongelmaa, tai suomessa kasvaneista.

  VastaaPoista
 35. Itse viihdyin ainoastaan DTM:ssä, varsinkin Puumabaarin puolella, kuten myös moni heterokaverikin, siellä soi paljon ysäriä ja vanhoja hittejä eikä ole ikinä tullut ongelmia vessojen tai ihmisten kanssa. Heterobaareissa aina joutuu johonkin tappeluun ainoastaan sen takia että jonkun mielestä on katsonut sitä väärin. Hah.

  Harmittaa toki ettei Helsingissä ole tasokasta paikkaa, jossa vois tanssia ja olla vaan, mutta luulen että se johtuu myös veroista ja vuokrien hinnoista eikä omistajat jaksa panostaa paikan kehittymiseen rahaa. Hyvänä esimerkkinä Baarikärpänen, joka on joskus ollut ihan tasokas paikka. Saattaa myös johtua siitä että nuoret ihmiset tykkää riehua ja hajottaa paikkoja... En osaa sanoa.

  Kolmekymppisenä tykkään käydä tanssimassa ja seurustelemassa kavereiden kanssa (ilman krapulaa). :D

  P.S En ole ikinä saanut ruokamyrkytystä Mäkistä ja en muutenkaan kannata syömistä kahdeksan jälkeen, jossain vaiheessa rupee näkymään noi "yöateriat" =D =D

  VastaaPoista
 36. ite helsinkiläisenä parikymppisenä oon sitä mieltä et esim tivoli venue playground on iha hyvii paikkoi ja sinne kyllä pääsee sisään selvinkipäin joo onhan ne kalliita ja täyteentungettu nappipäitä yms mut mikä baari helsingis ei ois? suurimmas osas helsingin keskustan baareis pyörii jos jonku verran huumeet mut kyl siel voi ihan rauhas tanssii ja pitää kavereiden kans hauskaa.nykypäivän ei varmaa oo sellast mestaa mis ei ois pyöriny huumeet/diilerit... jopa kallion räkälöissä pyörii. jos haluut ns. huumeettoman menon ni älä yritä ees ettii helsingistä. ja baarit on likasii... minkä takii? liian vähä työntekijöitä siivoomassa sitä mukaa ku kaatuu juomaa lattialle yms ja liikaa jengii(ei pysty sillon siivoo) jokaine joka on joskus ollu vähänkää vilkkaammas baaris töis ymmärtää... mun oma mielipide asiasta en yritä alottaa mitään maailmansotaa. :)!

  VastaaPoista
 37. En nyt halua vetää Pirkan elintarvikkeita hengityselimistööni, mutta kiinnitin tekstissäsi muutamiin yksityiskohtiin huomiota, ja aion käsitellä niitä tässä viestissäni:

  - ”Pirkan hernemaissi pakastepussi”: Pakastetuote, johon tässä viittaat, on uskoakseni herne-maissi-paprika.
  - ”Suosittelen olla lukematta tätä” on väärin. ”Suosittelen olemaan lukematta” tai ”suosittelen, että et lue” olisivat olleet oikein.
  - ”18-vuotta”: tähän ei tule väliviivaa.
  - ”ala-ikäisiä”: tähänkään ei tule väliviivaa.
  - ”täysikäistyvät”: tähän taas tulee väliviiva: täysi-ikäistyvät
  - ”Naiset tappelevat keskenään miehistä, sekä miehet toistensa kanssa naisista.”
  ”Esimerkiksi Henna Kalinainen, on tämän baarin vakioasiakas.”
  ”Saat todistella ikääsi, ja olemassa oloasi” Ei pilkkua!
  - ”musiikki, johon naapurin Jonne tanssii”: käsittääkseni musiikkiin ei tanssita, vaan musiikkia tanssitaan. Vaihtoehtoisesti voit välttää ikävän sijamuotokysymyksen ja sanoa, että musiikin tahtiin tanssitaan. Sinun kuuluisi siis sanoa ”musiikki, jota naapurin Jonne tanssii” tai ”musiikki, jonka tahtiin naapurin Jonne tanssii”. Itse kannatan jälkimmäistä.
  - ”Jos paskat ei ole pöntössä”: Koska ”paskat” on monikossa, myös verbin kuuluisi olla monikossa: jos paskat eivät ole pöntössä.
  - ”Alaikäisten pikkupissisten täyttämä baari, jotka käyttävät sanoja”: Tässä lauseessa viittaussuhteet ovat pielessä. Konjunktio ”jotka” viittaa aina edelliseen sanaan, tässä tapauksessa siis sanaan baari. Koko lause pitäisi purkaa, jotta viittaussuhde saataisiin kuntoon. Paremmin toimisi esimerkiksi ”Tämän baarin asiakaskunta koostuu alaikäisistä pikkupissiksistä, jotka käyttävät sanoja ’päheetä’ ja ’lamee’.”
  - ”liian kalliiseen juomaasi, jota olet jättänyt vartioimatta”: oikea konjunktio on ”jonka”.
  - ”vessa jonossa”, ”elektroniikka musiikin”: Nämä ovat yhdyssanoja. Vessajonossa. Elektroniikkamusiikin. Yhteen. Ilman välilyöntiä.
  - ”täynnä geelillä hiuksiaan raiskanneita pakolaisia”: Geelillä ei raiskata hiuksia. Jos haluat raiskata hiuksesi, työnnä niihin jotain muuta kuin geeliä.
  - Sinun olisi pitänyt laittaa kappaleväli ennen allekirjoitustasi, jotta koko tekstistä olisi tullut yhtenäinen. Nyt se on kiinni kohdassa yhdeksän, ja hieno Gossip Girlimäisen persoonallinen allekirjoituksesi ”xoxo” jää aivan huomiotta.

  Olisin odottanut hiukan enemmän tytöltä, joka omien sanojensa mukaan kirjoittaa elääkseen ja elää kirjoittaakseen. Tällaisella tekstillä ei kyllä ihan elantoaan tule ansaitsemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paras kommentti :D:D rakastan näitä pilkunviilaajia

   Poista
  2. Että jotta koska kun, jos vaikka painuisit vittuun blogista mun. Toivottavasti siinä oli tarpeeksi konjuktioita sulle.

   Poista
  3. Itse asiassa "hanki elämä" on vain tavallinen imperatiivi, jossa ei ole perfektiä lainkaan, vaan se on preesensissä :)

   Poista
  4. Hyvää yötä sulle. Ei jaksa tällee illal rupee väittelee sun kanssa. Mut olet oikeassa ei sulla ole Pirkan hernemaissipussia nenässä vaan Eldoradon tomaattimurska säilykepurkki. No hard feelings

   Poista
  5. Aivan loistava kommentti! Blogista odotin jotain hauskaa löytäväni, kun se kerran oli linkattu. Kertaakaan ei edes hymyilyttänyt, niin täytyy sanoa että tämä kommentti pelasti koko homman. Kiitokset siitä! :)

   Poista
  6. Haha ei hemmetti mitä pilkunviilausta!! En oo siis lukenu tätä sun blogia aikasemmin mutta siis eihän tää mikään virallinen teksti oo nii ei tarvii kyllä kaikki olla täydellistä kielioppia! Hyvä teksti mun mielestä!:)

   Poista
  7. Jälleen huomasin kirjoituksessasi muutamia ongelmia. Tarkoitit varmaan:
   Että, jotta, koska, kun, jos vaikka painuisit vittuun blogista mun. Toivottavasti siinä oli tarpeeksi konjunktioita sulle.

   Luettelossa (että, jotta, koska, kun) asiat erotetaan pilkulla. Huomaathan myös, että sanassa konjunktio on N-kirjain myös U:n jälkeen?
   Toiseen viestiisi viitaten, en täysin ymmärrä mitä yrität viestittää tomaattimurskalla.
   Hyvää yötä kuitenkin sinulle! Jään kiinnostuneena odottelemaan seuraavaa blogipäivitystäsi.

   Poista
  8. Sä oot aika hauska. Voisin kuvitella itteni hengailemas sunkaa, voidaaks olla kavereita vaik et ymmärrä mun juttuja? :)

   Poista
 38. Le bonk ja Kokomo toimivia erityisesti perjantai-iltana!

  VastaaPoista
 39. Hyvä teksi! Vaikka ite yleensä suuntaan tivoliin kun lähen helsinkiin baariin.. tosin tämä hyvän musiikin takia ja siksi et tykkään tanssii mut toi huume hässäkkä on kyl miinus siellä.. Alepubiin en enää ikinä suostu menee.. iha järkky :D

  VastaaPoista
 40. Hei kuulin haastattelusi Mustan Barbaarin ohjelmassa ja haaveilit omasta toimistosta Helsingin Sanomissa. Hienoa, että olet innostunut kirjoittamisesta. Nykyiset kielioppitaitosi kaipaisivat kuitenkin vielä sen verran hiomista, että jos sinulla oikeasti löytyy niinkin suurta paloa kirjoittamista kohtaa, kuin kerrot, kannattaisi varmasti harkita koulutusta kirjoittamisen suunnalta. Ensin lukioon ja sitten yliopistolle lukemaan suomenkieltä. Myös ammattikorkeakouluissa on varmasti journalismiin painottuvia linjoja. No pain no gain. Jatka kirjoittamista! Omasta mielestäni oikein kirjoitettua tekstiä on paljon helpompi ymmärtää, kuin puhekiletä, enkä ole vielä kovin vanhakaan.

  VastaaPoista
 41. Tosta Millistä; sä pääset sisään 18 vuotiaana jos osaat flirttailla ja oot poken mielestä hyvännäköinen. Siskoni ramppaa siellä joka viikonloppu. Lisäksi siellä diilataan aivan tajuttomasti huumeita. Lisäksi siellä ostetaan myös paljon seksiä. Ja Alesta sen verran että vaikka onkin paskanen niin ei todellakaan koko stadin paskasin baari. Oot vaan listannu stadin yleisimmät baarit. Ja Aleen vois nostaa sitä ikärajaa. Sirl käy nykyisin niin hirveesti noit pikkulissui jotka luulee omistavansa koko baarin ja miehet sielyä. Ja Alessa käy oaljon porukkaa. Ja yläkerrassa on mielestäni aina hyvä meininki. Hyvää musaa, biljardii, suht edullisia juomia ja hyvää rokki porukkaa.

  VastaaPoista
 42. Adams (Erottajankatu 15-17), k20: Erottaja nightin yläkerrassa, Groteskia vastapäätä sijaitseva baari. Ehkä ainoita paikkoja jossa käy oikeesti hyvää porukkaa, palvelu pelaa ja ikäraja on tosissaan vain 20. Täydellisen kokoinen tanssilattia, useita tiskejä josta tilata juotavaa eikä juomaa jonottaessa tarvitse montaa minuuttia kuikuilla ympärilleen. Baarin yläkerrasta on näkymä tanssilattialle, jota koristaa seinän kokoinen videotykillä varustettu "liikkuva kuvio", joka ilmeisesti liikkuu musiikin tahtiin. Olen muutaman kerran käynyt enkä ole törmännyt ainoaankaan nuuskamehuja räkivään eminemkopioon, eikä tanssilattialla 17vuotiaat tytöt Martinlaaksosta twerkkaa ekstaasipäissään. Mahtava yökerho.

  Ps. Ei Namussa maksa juomat sen enempää kuin muuallakaan.

  VastaaPoista
 43. Itse kävin ennen lähinnä Namun Showroomissa, eikä siellä tosiaankaan ilmaisia juomia kukaan saa ja ne maksavat reilusti toistakymmentä euroa kappale, jos haluat siihen jotain terävämpää joukkoon. Pintaliitoa toki, mutta ehkä paras paikka, jos haluat olla rauhassa. Seuranhakuun ehkä huonoin paikka koko Helsingissä. Sisään ei tosiaan pääse ilman listaa, johon kyllä pääsee melko helposti, pöydän ja vodkapullon pystyy myös etukäteen ostamaan 150€ hintaan, sitä kautta ainakin pääsee sisään. Tosiaan ehkä joku katsoi jo, että mainospuhe mutta huom "ennen" sana kirjoituksen alussa, eli nykyään en käy. Muutaman kerran ihan hauska paikka, kun katsoo julkkis-hännystelijä -komboja, mutta koitapa kysyä joltain jotain. Vastaus jotain ylimielistä muminaa kerta toisensa jälkeen. Ei koske tietenkään näyttelijöitä ym. julkisuudessa olemisesta rahansa tienaavia.

  Muista paikoista sen verran, että amarillon alakerta on siitä hyvä, että sieltä löytää varmasti pöydän ja juomatkaan ei mitään älyttömän hintavia. Kokomo oli tosiaan ihan jees, kun siellä kävin. Muut nyt on aika perseestä. Millistä löytynee helpoiten seksiä. Myös baarikärpänen toimii, jos haluaa 17-19v seuralaisen, vanhemmille siellä ei ole yhtään mitään.

  Listalta vielä puuttuva Molly Malones nyt parin testikierroksen jälkeen vaikuttaa lupaavalta paikalta, ei ole kallis ja toisin kuin ulkomuodosta päättelisi myös aika iso. Toisella puolella livebändi soittamassa musiikkia ja toisella soi perus tanssimusa, miinusta liian kuumasta ilmasta. Tiger ei ole hyvä, tosin Henna Kalinainen lienee kuuluu tämän baarin kanta-asiakkaisiin eikä alen. ;) Anyway loppujen lopuksi on ihan sama minne menee, kunhan on hyvä seura. Jos sitä seuraa ei ole niin kannattaa suunnata milliin.

  - Mies 24v

  VastaaPoista
 44. Tästä ois saanut hyvänkin postauksen. Harmi, että oli noin väkisin väännettyjä "mukahauskoja" juttuja ja kaikenlisäksi teksti oli täynnä kielioppivirheitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Herran jumala ei tartte tehä noi isoo juttuu yhest postaukset���� Nimon postaukset on tosi kivoi ja niit on ain kiva lukee!!!!!������������

   Poista
 45. Ite viihdyn hyvin paljon Kokomo tikibar paikassa. Mahtava musa joka on mun makuun, dj:t soittaa myös vanhaa old school nostalgista räppiä mikä saa liikkumaan mukavasti. Tanssilattia tosin on semi pieni siellä mut tanssimaan mahtuu jos haluu. Perjantaisin hyvät hinnat vähän niinku kalliossa hanojen suhteen. Jos kaipaa kunnon drinkkejä niin osaavat baarimikon tekee myös niitä. Hyvä palvelu, mukava henkilökunta ja muutenkin hyvin kotoisa olo tulee siellä. Istumapaikkoja löytyy kans ja ennen ku alkaa dj soittaa menevämpää musiikkia niin kyseisessä paikassa voi käydä syömässä ja laadultaan ruoka on aika hyvää ^^ Mielipideasioista ei tosin voi väitellä joten omana kokemuksena sanon et paras mesta mulle helsingissä. Niin joo, piti lisätä et musiikki vaihtelee aika laajasti siellä, mutta enimmäkseen soitetaan HipHop, reggaeton, caribbian soundia ja se mitä nyt tulee radiosta. :) Ikäraja siellä on 18v perjantaisin ja 20v lauantaisin. Narikka sisältyy ovimaksuun joka on pe:2€ ja la:6€ .. Eli jos ette oo käynnyt niin suosittelen aikanin katsastaa paikan jospa iskis. :)

  VastaaPoista
 46. Kuulostipa kunnon mainospuheelta mun teksti mut kukin tulkitsee miten haluaa. Halusin vaan kertoa tälläisestä vaihtoehdosta. :)

  VastaaPoista
 47. Kyllä Ale Pub on kaupungin paskaisin baari !.

  VastaaPoista
 48. Hyviä juttuja tässä blogissa. Olen samaa mieltä kuin monet, parempi kielioppi tekisi näistä mukavempia luettavia.. enkä sano tätä mitenkään veemäisessä mielessä! Tarkoitan vain, että myös Sinua vanhemmat lukijat jaksavat lukea paremmin, kun kirjoitetaan kunnolla eikä..no, hiukka kielioppi vinksallaan? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Snullakin löytyy parantamisen varaa, ensimmäisessä lauseessasi ei ole predikatiivia, "mukavempia" ei ole suomen kieltä, sinä kirjoitetaan pienellä ja "hiukan kielioppi vinksallaan". Pata soimaa kattilaa

   Poista
  2. Olen iloinen että olet ottanut roolini oikeinkirjoituksen lähettiläänä, mutta voin tehdä sen kyllä aivan itsekin. Lisäksi myös sinun kommentissasi on parantamisen varaa.

   Kirjoitit, että ensimmäisessä lauseessa ei ole predikatiivia. Olet väärässä. Lauseesta puuttuu predikaatti, ei predikatiivi. Sinä voidaan kirjoittaa isolla, jos vastapuolta halutaan kunnioittaa. Kommenttisi viimeisestä virkkeestä puuttuu piste ja uskon, että ensimmäinen sana on "sinullakin", ei "snullakin".

   Terveisin alkuperäinen pilkunviilaaja

   Poista
 49. Haha :D Osa näistä on niin totta!
  Hauskaa tekstiä kirjoitat, ihanan ironista ja iloista!


  ❤: Lotta / My Happybubble


  VastaaPoista
 50. odotin enemmän fixun oloselta naiselta... sukupuolitauteja dtm:män vessoista ? oon homo ja mua voi sanoo homoks ja hintiks ja en luultavastikaan pahastu, koska tottahan se on - en tykkää valheista,ja vessanpöntöstä sukupuolitaudin saaminen on lähes 100% mahdotonta ellet mee sitä pönttöö kielelläs nuolemaan samalla kun sun kielessäs tai suussa on haava... että jotain tietämystä vois olla.
  VITSINÄ ymmärrän täysin, mutta en vaan osaa lukee tota kohtaa vitsi-sävyllä, sori.

  VastaaPoista
 51. Baarit ovat saatanasta

  VastaaPoista
 52. Keiden rikkaiden julkkisten? Vittu ulosotto viraston tähti kaarti siellä käy juhlimassa :D En kyllä ymmärrä millä rahoilla... jos vuositulot on reippaasti alle 20 000euroo niin mitä vittua?????

  VastaaPoista
 53. Hauska kirjoitus, pidän sun ironisesta tyylistä :D voi olla että sun väitteet pitää enemmän tai vähemmän paikkaansa helsingin yöelämästä. Vuoden alusta pääsen katsastamaan et mikä ;) varmasti jokaisessa on hyvät ja huonot puolensa.

  VastaaPoista