tiistai 17. syyskuuta 2013

Ärsyttävät pariskunnat 
Jokainen meistä on varmasti huomannut, että täällä Suomessa ei enää paljoo aurinkoa näy ja lehdetkin tekee itsemurhaa tiputtamalla itsensä puista alas, ja kaikki kaivavat vaatekaapin pohjaan jo unohtuneen syystakin jotta ei illalla jäätyisi tähän viileään tuuleen joka tuntuu jotenkin vallanneen koko maan. Kesä on loppu ja kaikki ovat jo laittaneet älypuhelimet laskemaan jo päiviä, minuutteja ja sekuntteja seuraavaan kesään. Tämä ei ole kumminkaan ainoa mitä mä olen huomannut. Syksyn alkaessa aina kaikki kesäromanssit joko loppuvat tai sitten ne solmitaan ihan oikeiksi parisuhteiksi. Me kaikki ns, katkerat ja kateelliset yksinäiset sinkut joiden tulevaisuudessa ei näy muuta kun tuhansia kissoja ja yksinäisiä syysiltoja Cosmoa lueten punaviinipullo kädessä josta et edes tykkää ollaan varmasti huomattu, että aina syksyllä Facebook-sivusto täytyy uusilla parisuhde päivityksillä.
 Ei siinä mitään. Hienoa kun ihmiset löytää toisensa, ja oksennellaan toistensa päälle sydämiä ja ruusuja. Mikäs sen ihanampaa, kuin olla vastarakastunut tai liihotella onnensa kukkuloilla onnellisessa parisuhteessa, jossa kaikki sujuu kuin tanssi. Mä voin puhkaista jokaisen pilvissä leijumisen sanomalla, että pariskunnat on ihan helvetin ärsyttäviä. En todellakaan yleistä kaikkia pariskuntia ärsyttäviksi, mutta tosi monet pariskunnat saa minut hakkaamaan päätäni seinään. Etenkin tälläiset pariskunnat:

1. Sääntöjä ja sääntöjä-pariskunta
Tämän pariskunnan suhde perustuu tuhansista säännöistä. ''En saa mennä sinne, en saa käyttää mun lempipaitaa, en saa puhuu tolle, en saa kattoo muita poikia, saan katsoa telkkaria vaan keskiviikkoisin'' ovat suurimmat varoitusmerkit josta tunnistat tämän pariskunnan. En ymmärrä, että miksi käytät koko teinivuotesi pitäen kiinni vanhempiesi säännöistä ja sitten hankit poika- tai tyttöystävän joka rajaa ja antaa sulle sääntöjä jokaisen asian suhteen. Minkä helvetin takia et saisi pitää lempifarkkujasi vaikka tämä ei pidä siitä? Minkä takia sinä et saisi pitää yhteyttä jätkäkavereihisi? Minkä takia et saisi lähteä ilman tätä sinun kumppania mihinkään? Mä lupaan teille, että jos mun poikaystävä asettaisi mulle rajoja ihan kokoajan, mä varmasti ilmottaisin sille välittömästi, että mulla on jo isä, enkä tarvitse toista.

2. Hellyyttä ja sellasta paskaa-pariskunta
Tämän pariskunnan tietää jokainen meistä, ja jos et tiedä se on sun parisuhde joka kärsii tästä. Tiedätkö ne kaksi ihmistä jotka ei voi pitää näppejään toisistaan erossa? Ne kaksi jotka vaihtavat sylkeä keskenään enemmän kuin edes hengittävät. Se on iha okei, jos haluaa näyttää toiselle rakkautensa, mutta ei julkisilla paikoilla mun naaman edessä, kiitos. Se on tosi vaivaannuttavaa, kun olet kertomassa maailman hauskinta vitsiä ja pariskunta näyttää siltä että ei ole enää söpöilystä kyse vaan ihan esileikki. Silloin kun tämä pariskunta ei leiki pesukonetta toistensa suussa, he kutsuvat toisiaan ''hanipööksi, puppelipuuksi, marenkimuruseniksi, sulopepuksi, tilulilululuseiniksi, söppelipööpeliksi''. Tämä ei edes ole vitsi, mä olen kohdannut noita sanoja ihan oikeassa elämässä. Ja kyllä se on ihan helvetin vaivaannuttavaa ja ärsyttävää.

3.Onko noi ees vittu yhdessä-pariskunta
Kaksi ihmistä, jotka aina julkisesti vittuilee toisilleen ja haukkuu toisiaan ja sanoo vihaavansa toisiaan, mutta kuitenkin seurustelevat. Mitä vittua? Tämä on ehkä hämmentävin pariskunta ikinä. Aina saa kuulla kuinka toinen on huono sängyssä ja kuinka haukutaan tyttöystävää huoraksi kavereiden kuullen. Miksi täytyy olla yhdessä jos kauan sitten on ollut jo aika erota? En ymmärrä. Tämä pariskunta saa kaikki tuntemaan olonsa tosi hämmentyneeksi ja vaivaantuneeksi pelkästään sillä että he ihan kokoajan riitelevät ja huutavat toisilleen. Tällä pariskunnalla on parasta olla maailman parasta seksiä keskenään, koska kukaan muu ei voi ymmärtää miksi muuten nämä ovat yhdessä. Tätä suhdetta ei tajuisi edes Doctor Phil tai Oprahista puhumattakaan.

4. Me, me ja me-pariskunta
Mä oon menettänyt monia hyviä ystäviä tälläisten parisuhteen takia. Pyydät ystävääsi kahville, jotta voit kertoa hänelle sun kuulumisista ja vastaus on ''joo, me tullaan kyllä'' Mitä vittua? Tää on tää pariskunta joka tekee kaiken yhdessä. Toinen kun istuu paskalla niin toinen tulee pyyhkimään. Ymmärrän parisuhde on sitä, että tehdään yhdessä asioita, mutta ei tää koske kaikkea. Mä voin kuvitella kuinka tämän parisuhteen loputtua ei osaa edes seistä kun ei ole toista jalkaa joka auttaisi. Oks rakkaus sitä, että ei saa olla mitään omaa? Paras on se, kun tässä parisuhteessa oleva sanoo: ''Mä en osaa elää ilman sua''. Voi kyllä osaat, olet elänyt ne monet vuodet seisoen ihan omilla jaloilla. Mikä nyt on niin vaikeata.
xoxo: Nimo

13 kommenttia:

 1. agree! oot muuten tosi hyvä kirjottamaan, pointseja siitä! ps. toi sun uuden ulkoasun kuva on iiihana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mäki rakastan tota mun bannerii niin paljon <3 Anteeks jos kuulosti ylimieliseltä, mut kylhän sitä nyt itteensä välil saa kehuu.

   Poista
 2. Kirjoitat kyllä hyvin ja sun blogi on mielenkiintosta luettavaa. Mutta jotenki tulee joskus sellanen fiilis että, sulla olis välillä vähän turhan "vittumainen" sävy joissakin aiheissa. Ja joo kirjotat sitä mitä ajattelet ja miltä susta tuntuu, mutta halusin tuoda oman mielipiteeni esiin, enkä usko sen häiritsevän. Tällä kommentilla tarkoitan sitä että, vaikka postattava aihe olisi sinua ärsyttävistä asioista, suosittelisin että yrittäisit saada samaan postaukseen aiheesta jotakin positiivista. En epäile hetkeäkään etteikö tämä sinulta onnistuisi, koska niinkuin aikaisemmin jo mainitsin että, osaat kyllä kirjoittaa. Mukavaa syksyä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvostan mielipidettäni mutta elämä ois tylsää jos välillä ei saa ärsyyntyy mut yleensä koitan ajatella kaikesta positiivisesti :) Kaikkee hyvää sinnekkin!

   Poista
 3. Söpöä, onko toi sun uus mies? :33

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eks olekkin? Paitsi et toi on tyttö ja mun hyvä kaveri. Eli siis on perus teinipussaus kuvasta kaverin kanssa kyseessä :)

   Poista
  2. Hahha voi sua Nimo<3 silti söpöä! :3

   Poista
 4. Hahahahaha :D

  Oon erimieltä ku toi anonyymi tossa, ehdottomasti pidät tän "negatiivisen" linjan kun kerran ärsyttää, niin sit ärsyttää ja sillonhan ei mitää positiivisuutta lähetä kaiveleen esiin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon täysin samaa mieltä sunkaa! Mä kumminkin heitän aikalailla läppää tossa, et ei pidä ottaa kauheen tosissaan mun tälläsiä juttuja.

   Poista
 5. Älä viitti tolla "yksinäinen, katkera ja kateellinen" skeidalla, olen täysin varma et tuut vielä löytämään ittelles just sen ihannemiehen:) Pakko sanoo, pyytäsin sua ulos ittekkin jossain muussa elämäntilanteessa(; Oon huomannu et oot aika hälläväliä asenteella kaikille "lihavaneekerihuora" kommenteille, ja jatka sitä rataa! Ihailen sun asennetta kaikkeen tollaseen lapselliseen paskaan jota kaikki nää 16 vuotiaat teinikakarat ja muut upeet ihmiset tulee tänne anona huutelee, luullen olevansa jollain tapaa hauskaa. Ei se mitää , jos niitten ilta paranee sil et ne tulee tänne viinapäissään jakamaan mielipidettään nii antaa mennä vaan! :)

  Kaikkee hyvää ja onnea elämälle :)

  -Deekou-

  VastaaPoista
 6. http://m.youtube.com/index?&desktop_uri=%2F#/watch?v=2IkcGsYdyfk
  <ootko kattonu? Sama aihe ainakin ja jopa jotkut lauseet hyvin samantapaisii... Ei siis millään pahalla, saahan sitä inspiroitua vaikka mistä/tää on sattumaa, mutta aika jännä..

  VastaaPoista
 7. Mä oon kattonu tuhansia videoita, ja lukenut tuhansia postauksia täst aiheesta ennen kun rupesin kirjoittamaan. Se on bloggaamista, kun etsii aiheesta mahdollisimman paljon tietoa. Eli sama aihe löytyy monilta tyypeiltä, mutta älä huoli jokainen sana on mun kirjoittama ja mun mielipide.

  VastaaPoista
 8. Pakko kommentoida tähän, vaikka vähän vanhempi teksti onkn, mutta oot yli hyvä kirjoittamaan! Nauroin melkeen vedet silmissä noille :D sulla on kyllä asenne kohdillaan :)

  VastaaPoista