tiistai 24. syyskuuta 2013

Ärsyttävät jätkät

Paina puuta, haluan muistuttaa, että mä en halua loukata ketään ja vaikka en haluaisikaan loukata niin aina löytyy joku joka loukkaantuu kaikesta mitä mun suusta tulee. Sen sanottuani, haluan myös sanoa, että tytöt valmistautukaa olemaan munkaa samaa mieltä, koska jätkäthän on kusipäitä niinkun aina sanot parhaimmille ystävillesi kun jätkä tekee paskasti sulle. Kun taas te jätkät voitte valmistautumaan olemaan täysin eri mieltä, koska tämä ei kumminkaan koske teitä koska te ootte niin herrasmiehiä, että synnyitte parran kanssa. Olkaa mitä mieltä vaan, mutta tässä on lista ärsyttävistä jätkistä:

1. Hiljainen hottis
Jokainen tyttö, joka elää tässä universumissa tietää edes yhden tälläisen hiljaisen hottiksen. Tarkoitan sellaista jätkää, joka näyttää niin hyvältä, että ei voi edes sanoinkuvailla tätä. Tyyli on kun suoraan Dressmannilta, ja tuoksuu taivaallisen hyvältä. Aina kun tämä poika kävelee sun ohi, tunnet kuinka jalkasi muuttuvat spagetiksi ja unohdat kaiken mistä olit edes puhumassa. Tämä jätkä on niin kuuma, että jos tämän päällä paistaisi ruokaa niin sekin palaisi pohjaan.
Mutta, kun tämä jätkä avaa suunsa vaginasi tekee u-käännöksen. Suusta ei tule mitään järkevää. Läpät ovat yhtä kuivia kun saharan kuivin kohta. Tämä jätkä on suoraan kuin kirjastosta, täynnä tietoa joka kuitenkin tylsistyttää sua. Ärsyttävintä tästä jätkästä tekee sen, että kaikki se kuumuus katoaa kun tämä avaa suunsa.

2. Puhun itteni sun pöksyihin-jätkä
 Tiedät tämän jätkän olleen tuhansien tyttöjen kanssa, vaikka ei edes ole mikään kuumin jätkä. Tiedät tämän jätkän olevansa kusipää, ja särkeneen monen tytön sydämen. Tiedät kuinka tämä jätkä pitää naisia vaan tavarana jolla voi leikkiä milloin vaa ja jota voi lainata kaverille koska tahansa. Tiedät tämän jätkän sanovansa itseään swagia omaavaksi playeriksi, mutta luulet itse olevasi koutsi.
 Ei, kunnes tämä jätkä katsoo sinua lumoavillaan silmillään ja rupee puhumaan sinulle maagisia sanoja joita on sanonut joka ikiselle tytölle, olet samantien myyty. Hän kertoo sulle, kuinka sä olet ainoa ja kuinka sä oot kaikista kaunein ja sä uskot joka ikisen sanan. Luulet olevasi se ainoa tyttö, joka voi muuttaa tämän pojan kunnolliseksi. Ei, sä päädyt samanlailla pelatuksi kun kaikki muut tytöt. Sä tiesit jo alussa että tämä ei päädy hyvin. Vähän niinkuin laktoosi-intorelanssinen joisi kilon maitoa, sä tiesit että lopputulos olisi paskaa, mutta silti upposit. Mä vihaan tälläisiä jätkiä. Jos et tiedä yhtäkään tälläistä jätkää, kiitä luojaasi.

3. Oot niin soft, että ootko ihan varma ettet oo vessapaperimainoksesta-jätkä
Jätkät, joilla on maailman naurettavimmat iskurepliikit. Mä ymmärrän, jos et osaa iskeä naisia niin istu alas ja luetaan yhdessä Cosmoa, mutta noi sun 9gag-sivustosta löytämät iskurepliikit ei vaan nappaa.

4. Ei-vastaus ei kelpaa mulle-jätkä
Jätkä, joka on yrittänyt sua monta kuukautta. Lähettelee sulle kokoajan viestejä, kertoakseen kuinka tykkää susta ja kuinka veisi sut kuuhun ja takas. Jätkä, joka on ihan söpö mutta ei kumminkaan ei ole sinun makuasi. Annat pakit ja odotat että hän tajuaisi tämän. Hän ei kumminkaan ymmärrä tätä, vaan on perseessäsi kiinni kun mikäkin ärsyttävä hyttynen. Et halua olla tyly ja yrität kaunistella itsesi ulos epämukavimmista tilanteista joita hän tekee sinulle, mutta ei. Ei tämä jätkä ei luovuta ikinä sun suhteen. Tämä jätkä ei ymmärrä jättää sinua rauhaan, vaikka seurustelisit jo jonkun toisen kanssa. Söpöä, mutta erittäin ärsyttävää.
xoxo: Nimo

8 kommenttia:

 1. Oot paras bloggari ikinä, hajoon aina sun vertauskuville :'')♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun tietäisit paljon piristit mun päivää :) Kiitos tosi paljon <3

   Poista
 2. nää on ihan sairaan hyviä, mutta kylhä niitä ois vielä vaikka kuinka paljon lisää! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin löytyykin, mut musta tuntuu että multa lähtis sormista tunto jos rupeisin näpyttelee kaikista ärsyttävistä jätkistä :)

   Poista
 3. "Tämä jätkä on suoraan kuin kirjastosta, täynnä tietoa joka kuitenkin tylsistyttää sua."

  kirjastotätinä loukkaannuin tästä D:< (vitsi vitsi)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjasto on oikeasti aika tärkee paikka, just sayin :)

   Poista
 4. Kirjoitat ihan älyttömän hyvin ja sulla on sikahyviä vertauskuvia! :) Muutenkin tosi kiva kun rohkeesti pidät omanlaistasi blogia!

  http://janika-hideandseek.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Heh. Keskenkasvuiset klopit ehkä pääsevät useammalle kohdalle listaa yhtä aikaa, mutta onneksi moni myös aikuistuu. Kippis sille!

  VastaaPoista