sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Jalat maassa ja Pää pilvissä

     Ei ole yhtäkään ihmistä kelle voisin kertoa kaiken tarkotan kanssa ihan kaiken mun ajatuksista ja mun tunteista. Se on harmittavaa, mutta totta. Enkä usko et oon ainoo, jolla on tämmönen tunne. Mulla on itseasiassa liikaa asioita joita pidän vaan omassa tiedossa. Sen takia oon keränny tähän asioita, joita haluisin sanoa joillekkin ihmisille.

1. Rakas Isi 
Ekaksi haluisin sanoa, että ihmiset tekee virheitä. Mä tein ja sä teit, sen takia tiedän että virheistä oppii. Kaikesta huolimatta mä kaipaan sua ja rakastan sua ihan hirveesti. Mä haluun, että mun lapsilla on se isoisä joka minulta puuttui. Mä haluun, että saatat mua alttariin. Mä haluun pelaa sunkaa pleikkarii, ja nauraa sun kanssa tyhmille jutuille. Koska se ei ole mahdollista, ainakaan tällä hetkellä toivon kaikkea hyvää sinulle. Ja vielä kerran i love you!
2. Rakas äiti
Oot mielettömin ihminen tässä maailmassa, ainakin minun silmissä. Pienenä uskoin, että jonain päivänä löydän sateenkaaren pään, mutta tajusin että sinä olet aina ollut se aarre jota olen etsinyt. Niin käden ylettyvillä se on ollut. Mun on ollut aina tosi vaikee kertoa mun tunteista sulle, koska oot niin räväkkä etkä anna mun koskaan puhua loppuun. Niin tää on se aika jolloin sä et keskeytä vaan kuuntelet. Rakastan sua hirveesti.
3. Rakas sinä, joka haukuit minua bussissa väärän väriseksi
Sä edustat just kaikkea mitä mä vihaan. Mun mielestä maailmassa ei ole väärän värisiä, jokainen meistä on just hyvä semmosenaan. Jos sinun mielestä väärä väristen pitäisi hankkia oma bussi, niin i will. Pimppaan sen hienoksi ja ajan sun ohi sateisella kelillä niin että kaikki kurat roiskuu sun naamaan. Mä oon erittäin katkera kun en sanonut sinulle mitään takaisin kun haukuit minua. Sen siitä saa ku yrittää olla ystävällinen, paskaa vaa niskaan. Sinä joka pidät itseäsi oikean värisenä, niin herää sie kuule sait alkusi meikälaisten kiivaasta seksi-elämästä.
4. Rakas whom ever is reading this
Pisti vihaks ku kirjotin bussi-vihaajasta, mutta jooo. Olen erittäin kiitollinen, kun jaksat lukea blogiani. Toivottavasti juttuni kiinnostaa ja pistää aattelemaan. Oon oikeesti aika tyhmä tai siis en tyhmä vaan bimbo, joten mun kaikkia juttuja ei kannata ottaa hirveen tosissaan. Haloo oon se tyttö, joka luuli että peruna on tehty jauhosta tai että miehellä on yksi kives tai että aurinkovoiteessa on aurinkoa. Mun pointti oli se, että huumoria peliin. Se, että osaa nauraa itselleen edesauttaa sitä että voi nauraa muille!
5. Rakas Tuomas, Una, Mira ja Elina
Olette olleet minulle perhe, joka joskus hajosi minulta. Harvoin sanon teille, mutta ootte oikeesti kirkkain elämäni valo. Anyways, en ala hirveet runoo teille kirjottaa, koska tiedän että vihaatte ku alan lässyttää ''mä rakastan sua''-juttuja(ainakin sinä tuomas) Mun pointti oli vaan se, että pysykää mun elämässä ainakin vielä hetki. Tykkään ku sanotte mua ''mushuks ja gubbeks'' ja rakastan sitä ku tuomas huutaa ''nimo sä haiset'' Ne on vaan mulle aina semmosia pieniä kauniita hetkiä!
xoxo; Nimo

9 kommenttia:

 1. Hyvä blogi Nimo :) keep it up!

  VastaaPoista
 2. Must on tosi hienoo et uskallat sanoo et rakastat sun vanhempi koska kaikki ei siihen pysty joko siks et ne ei uskalla tai siks et ne ei osaa rakastaa niitte vanhempii ! sull on iha mahtava blogi keep it up! :)

  VastaaPoista
 3. niin, se on totta, mut pitää vaa muistaa oikeesti sanoo vanhemmillekkin välillä(: ja kiitoksia!

  VastaaPoista
 4. Ihana nimo ;____________;; päättele hymiöstä !

  VastaaPoista
 5. Ihana Nimo!! Kauniisti sanottu :)

  VastaaPoista
 6. kiitos ifi (: just gotta speak from the heart

  VastaaPoista
 7. ootko muute 1995 vai 1994?

  VastaaPoista