lauantai 14. tammikuuta 2012

Fuck the fatness, feel the fitness


    Oon vihdoin päättänyt ottaa ittestäni niskasta kiinni. Mul on nyt ollu semmonen pitkä projekti, jonka nimi on ''skinny bitches'' eli oon vaihtanut mun elämän tyyliä sillä, et käyn salilla ja nyrkkeilen ja syön terveellisesti. Oon aina ollut laiska, musta tuntuu et silloin ku olin mun äidin kohdussa. Niin olin niin laiska, etten jaksanut tulla edes ulos. Sen takia synnyin myöhemmin mitä piti. En oo ikinä tykänny itsepuolustus lajeista, mut thaiboxing on niin siistii ja stressiä purkaavaa. Suosittelen kaikille! Mun elämään nykyään mahtuu vaan koulu ja alakoukut. Kiirettä pukkaa. En oo ikinä yrittäny mitään kesäkunto 2012 shaibaa, mutta nyt se ois tavotteena. Jos tulee maailmanloppu joulukuussa, en haluu kuolla lihavana. En sano että en olisi onnellinen tämmösenäkin, muttakun kaikki terveysriskit alkaa painaa niskaan. Niin on pakko pistää vihdoinkin kaikki intiaanit kanoottiin. Tottakai meillä kaikilla on unelma vartalot ja mä aattelin tavotella sitä mun omaa. Imma be the next Mohamed Ali.
    Mun kaverit on ihania, kun kerroin että alan urheilee huolella, että paino laskis jonkin verran. Niin suurimmat kommentit jotka jäi mieleen on ''Nimo älä vaa treenaa niin paljon et sun iso pylly katoaa'' ja ''Ei en haluu, oot mun iso nallekarhu. En haluu et susta tulee luinen nallekarhu'' Tosi motivoivia joo, noei. Mä oon vaa aina ollut tän kokonen niin musta tuntuu et ihmisten on vaikeeta, edes kuvitella että olisin jokin muu.  Mutta se on niin siistii koetella itteensä ja huomata et ''fuck i can do it'' Tottakai tästä tulee vaikeeta ku joudun hyvästelee mun rakkaan rikoskumppanin hesen, mutta mulla on nyt semmonen motivaatio päällä, että voisin luovuta ihan mistä vaan. Mul on vaan aina ollut semmonen, että jos haluun jotain myös saan sen, mutta sen eteen pitää tehä töitä. Kiinnitin myös huomiota yhteen keskustelu palstaan missä haukuttiin lihavia ja kerrottiin että kuinka huonoja/laiskoja ihmisiä he ovat. Mä oon täysin sitä mieltä, että laiha/lihava/kiinalainen/neekeri/valkoinen/smurffit kaikki on pelkkiä ihmisiä ja yhtä hyviä kun kaikki muut. Urheilen vaan itteni takia, mutta myös sen takia että voin näyttää muille mallia. Että kaikki pystyy siihen kunhan vaan tarpeeks haluaa. Luvassa before\after kuvia joskus, paree seurailla mun blogia.
xoxo; Nimo
 

4 kommenttia:

 1. Anna mullekkin vähän sun energiaa! Munkin pitäis urheilla mutta ei oo voimii eikä sopivaa urheilulajia :D.

  VastaaPoista
 2. joo, mä lähetän postissa sulle vähä motivaatiota (: mut oikeesti se on just jees, ku onnistuu vihdoinki ottaa itteensä niskasta kiinni!

  VastaaPoista
 3. Mäkin yritän tässä laihduttaa, mutta motivaatio vaan puuttuu.. on tosi ihana lukee tätä sun blogiis,se saa hyvälle mielelle et ees joku pystyy pitää sen motivaation yllä. Tsemppiä sulle ja älä lopeta blogin kirjottAmista, sä näytät tosi hyvää esimerkkiä meille muille jotka haluu laihduttaa mut ei oo tehny sen eteen yhtään työtä! HYVÄ SINÄ! ps. oot super hyvä kirjottaja, ja seuraan sun blogia vaik ei näy tuolla! (:

  VastaaPoista
 4. ihana olet (: pysy siellä, niin lupaan kirjotella kaikkee mikä miellyttää suakin. oon tosi otettu, kiitos!

  VastaaPoista