sunnuntai 8. tammikuuta 2012

The drama free night En oo nyt ehtiny paljoa kirjotella, ku kone on ollut p*sk*na(istun nytkin kirjastossa, et voisin kirjottaa). Oon pahoillani rakkaat lukijat, jotka on pettyny ku ei oo ollu vähään aikaan uutta tekstiä, mutta tässä tulee semmoinen turha. On se ihana kun alko uusi vuosi ja jotenkin alko uudet kujeet. Kuulostaa tyhmältä, mutta oikeesti jotenkin mieli kirkastui. Voi johtuu osin myös siitä kun on tullut lunta tupaan vihdoinkin(ainakin jonkin verran).  
  Mitäs uutta mulle on tiedossa tälle vuodelle? Ainakin horoskooppit lupaa hyvää, mut ne ei mulla koskaan osu oikeeseen. Vuosi vaihtu ja ensimmäinen ajatus oli '' mulla on nälkä''. Se vaan olen minä, nälkänen pikku lapsi tai no ei niin pieni. Mul oli niin hauska uusvuos bailaus, joten niin kuten tekstissä sanotaan drama free. Yleensä aina on jotain draamaa kun tuo 10 tyttöä samaan paikkaan. Oon aika ylpee mun ystävistä! Tajusin kanssa että hyvän illan viettoon tarvitaan kolmea asiaa hyvä musiikki, hyvä ruoka ja hyvä seura. Kaikkia kolmea löyty mun uudesta vuodesta joten sen takia se oli täydellinen. Anyways, ainakin yksi asia on muuttunu, vanha suola on alkanu janottaa. Onko se edes totta, että vanha suola janottaa vain onko se vaan tyhmä selittämätön sanonta? Eihän suola edes voi vanheta? Suomen kielessä on niin paljon sanontoja joita en tajuu mut hymyilen vaan et ihmiset luulis et tajusin. Kauheeta ku tajusin et täytän ens vuonna 18, vitsi musta tulee vanhus.
 xoxo; Nimo

4 kommenttia:

 1. voi ei, en oo ilone noist kuvist nimo XD mut joo aika drama free ilta oli! (: -annika

  VastaaPoista
 2. hahah, en usko et kukaan on ilonen noist kuvist(: mut i had fun

  VastaaPoista
 3. Heii pakko kysyy et miten joit ton ufo shotin? ( noh juomalla tietenkin mutta... ) =) se on hyvää raakana mut blandasitko sitä johonkin vai? :D mietin vaa ite et jos siit sais tehtyy jotai hyvii drinksui .. :)

  VastaaPoista
 4. ei toi pullo ollu mun, ku mä pidin huolta vaan syömisestä(: mut mun kaverit joi sitä raakana ja laitto sitä salmariin oli kuulemma hyvää (:

  VastaaPoista