tiistai 13. joulukuuta 2011

Twinkle Twinkle Little Whore, U Aint From Jersey Shore

 Päivän puheenaihe; Huoruus
  Mua vituttaa, kun ihmiset haukkuu toisiaan huoraksi tajuamatta, että mitä se tarkottaa. Esim mä oon kuulemma erään anonyymin mielestä Suomen huorin ihminen sen takia kun en käytä huivia. Miten voin olla huora, jos en oo ikinä edes antanut kellekkään? Eks ookkin hauskaa? Ihan oikeesti, oks ihmiset niin tyhmiä, että ei tiedä mitä tarkottaa huora? Monia meistä naisista pidetään huorina, jostain ihan naurettavasta syystä. Mä oon tota sanaa ite täysin vastaan, sillä mun mielestä se on alentavaa ja töykeätä. Mä en ikinä pystyisi sanoo mun kavereille ''vitun huora'', jotenkin ei kuulosta mun suuhun sopivalta. Tai vaikka kuulisin, että naapurin Liisa olisi jakanut koko Suomelle, mun mielestä se ei tee siitä huoraa. Ainoo millon käytän tätä sanaa on kun kiroon ittekseni, saatan esim huutaa ''voi vitun pilluhuora'' kun lyön varpaani. Mutta se on todistettu, että jos kiroilee kun sattuu johonkin niin se purkaa kipua ja helpottaa.
  Sitten niille jotka on sitä mieltä, että on huora jos pettää poikaystäväänsä. Niin ei ole, huora tarkottaa sitä, että ottaa maksua seksistä. Ja mun mielestä siinä ei oo mitään pahaa, en kyllä ite ikinä pystyisi tekee niin. Mutta työtä sekin on, vielä verotonta joten why not? Sitkun miettii, että mitä tää maailma olisi ilman huoria, moni nörtti olisi vieläkin neitsyt, joten kai niistä on jotain hyötyä.
  Nyt sitten ihmiset aattelee, että ''mitä, kyl mä tiiän mitä huora tarkottaa'' Then watch your mouth, älä sano ihmisiä huoriksi sen takia koska haluut sekaantuu massaan ja esittää pahista. Sana huora tulee eniten ulkomaalaisilta pojilta, joten rakkaat väritoverit ei se suomalainen muija oo huora, kun et saanu siltä! Kuten tiiät huorat antaa kaikille. Huoria on Suomessa 6900, joten jos nyt haluut niin paljon sitä huoraa, niin eiköhän mennä sitten Eerikinkadulle. Ilman naisia, ketään miestä ei olisi olemassa sama myös toisin päin, joten kunnioittakaa toisianne.
xoxo: Nimo

6 kommenttia:

 1. Verotonta so why not aa ? Abaayadiis anaga diin ayaan leenahay , naagta hadee parfuum xitaa ka soo carafto , waa lagu oran karaa Sharmuuto adna waxaad ka hadleysaa shaqo iyo balaayo daran ....
  waxaan is dhahay adaa qalad erayga ka fahansan , naagtii nin xaaraan ugu dagto ama dhagax ayaa nafta loogu qaadayaa ama 100 sheel ayaa korkeeda ku dhaceyso .

  VastaaPoista
 2. adiga maadan i fahmin. waxaan ka wadaa jos joku muu tekee niin koska tarvii rahaa ja on huono tilanne tai jotain. ja haluu ite tehä niin tehkööt mun puolesta eli why not? :D runtii sekin on vaan työ. mut tota, mun mielestä se ei oo vaan oikein että ihmisiä haukutaan huoriks with out a reason. se on vaan mun mielipide, joten ei voi mitään :D

  VastaaPoista
 3. aitt.. se ei oo vaan työ nafta hadee ka socoto aadan haysan wax aad cabto ama cunto xitaa waxaas shaqo ma´ahan si sharaf leh inaaad u dhimado aa kaaga fiican sun puolest se on why not , entäs ilaahay (stw) hortiisa ???? Ja tottakai naagtii sharmuuto cay la caayo aad diidantahay , laakin dhagax ayaa lagu dilaa nocaas oo kale , or 100 sheeell !!!And dinta ku dhaqan ....

  VastaaPoista
 4. okei, whatever. et tajunnu mun pointtia! tottakai kulttuurit/uskonnot on eri mieltä huoraamisesta, mutta faktahan on se että se on joillekkin työ. ja nyt et abaayo tajuu että en puhu ittestäni. EN ITE SITÄ IKINÄ TEKIS, EN IKINÄ, koska oon muslimi ja se on mun mielestä moraalisesti väärin, mutta jotkut tekee sitä ja you cant blame them for doing that. ja myös se että hadaad muslintahay qofna ma caaji kartid, hadey sharmuuto tahay waxba kaama galin. my point was, just mine your own things.

  VastaaPoista