perjantai 23. joulukuuta 2011

Trust me

Trust is like an eraser, it gets smaller and smaller after every mistake
   Onko tämä totta? Mun elämässä, mun ihmisuhteissa tää oli jossain vaiheessa totta. En tiennyt keneen luottaa ja keneen ei. Kenestä pitää kii ja kenestä päästää irti. Ihmisiä kulkee joka päivä ohitsesi, mutta pysähdytkö koskaan miettimään minkälainen tuo ihminen on. Mä tarkkailin yksi päivä erästä pikkupoikaa, joka kulki vanhempiensa kanssa käsi kädessä dösärin ohi jossa odotin bussiani. Hän näytti kuin olisi suoraan jostain Hollywoodin elokuvasta. Semmoisesta joka loppuisi surullisesti, mutta silti hän näytti maailman onnellisimmalta ihmiseltä. Hänen hymynsä ylettyi korviinsa asti. Sitten mä tajusin, että voit tehdä elämästäsi ihan sellaisen kuin haluat. Voit tehdä itsestäsi maailman onnellisimman pelkästään muuttamalla sun suhtautumista elämään ja ihmisiin. Mä päätin, että sillä ei ole väliä kuka on luotettava ja kuka ei, koska tiesin sen että jokainen meistä on erikoinen. Ja jollain tavalla myös rikkaus, ja jokainen ihminen joka kuuluu elämääni on minulle sanoinkuvaamattoman tärkeä. Joten kehotan teitä kaikkia, jotka lukee tätä mun blogia. Pitämään kiinni ihmisistä jotka tekee susta maailman onnellisimman.
   Samaan aikaan kun kirjotin tätä tekstiä, meidän ovikello soi. Siellä oli meidän naapuri, jolla oli joululahja minulle. Tunsin oloni kuin pikkulapsi jouluna, en voinut odottaa, että pääsen avaamaan paketin. Paketti oli kovin pieni, joten ajattelin, että siellä on jokin konvehtirasia tai jotain. Toivottelin hyvät joulut naapurille ja kiitin lahjasta. Suljin oven ja päätin että avaan lahjan, vaikka olin luvannut että en niin tee ennen jouluaattoa.  Siellä oli ihan törkeen hieno rannekello, ajattelin mitä oon oikeen tehnyt ansaitakseni tämmöisen. Mä tajusin, sillä hetkellä että ei tarvitse tehä mitään erikoista kuin hymyillä joka kerta kuin törmää ja vaihtaa kuulumisia. Niin se voi merkata toiselle ihmiselle tosi paljon ja piristää hänen päiväänsä. Joten nytten mä tässä istun rannekello kädessä ja toivottelen teille kaikille hyvät joulut. Ja muistakaa olla kilttejä kaikille ihmisille jotka tulee teitä vastaan.                                                                                      
xoxo; Nimo                                                                                      

40 kommenttia:

 1. nimoo! tää sun blogi on ihana! luen tosi mielellää aina sun uusia postauksia, kirjotat tosi tärkeistä jutuista ja osaat tuoda tärkeimmät asiat esille jotenki tosi kivasti! :) jatka samaa mallii ja hyvää jouluu sullekki! :)

  VastaaPoista
 2. (: olipas ihana palaute, kiiitos!

  VastaaPoista
 3. aaww nimppapimppa <3 hehe et salee arvaa kuka oon ;)

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. - en arvaakkaan, mut sä voit kertoo kuka oot(:
  - Armin, kuka kysy sun mielipidettä? Sitä paitsi miks seuraat mun blogia, jos tää on niin paska. vitun luuseri!

  VastaaPoista
 6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 7. Just. Kuule kato tonne mun blogin vasempaan kulmaan, siellä lukee isolla ''ROSKIS'' voisit hyppää sinne(:

  VastaaPoista
 8. Ja sitä paitsi voi lyyä vetoo, ettet ite ikinä pystyis/osais tehä blogia ja kirjottaa sinne viel jotain järkevää(:

  VastaaPoista
 9. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 10. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 11. hahah, oot naurettava! No niin sitten teet ja sit tuun sanoo sulle että kuinka paska blogi sulla on. Tai no en tiiä tuunko koska mulla on elämä toisin kun eräällä. Enkä mitenkään jaksais 10 vuotiaankaa kinailla, joten mees ny siitä!

  VastaaPoista
 12. Mä sentään osaan sanoo mun mielipiteen asioista, toisin kun sinä joka ei oo ees käyny ala-astetta loppuun.

  VastaaPoista
 13. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 14. Kuule et siltä vaikuta, et oisit 16 ja muutenkin vaikka kävisit lukiossa ei se tarkota et oot yhtään viisaampi ku minä. En oo koskaan eläessäni välittäny siitä mitä ihmiset aattelee musta tai mun teoistani tai vaikka mun blogista joten en kyllä nytkään. Joten jos vaikka sanon että ei vois vittuakaan kiinnostaa sun mielipide. Eikä muutenkaan kukaan kysyny sun mielipidettä(; joten pikkupoika vois pitää mölyt ihan omassa masussaan

  VastaaPoista
 15. Ja lukion jälkeen päädyt mäkin tiskiin, vitun hienoa hei(: en lähtis tommosella leijumaan!

  VastaaPoista
 16. Herran jestas, varmaan te jaksatte jouluaattona riidellä. Ootteko kuullu semmosesta ku JOULURAUHA?

  VastaaPoista
 17. Oi nimo oot ihana, kaunis ja säteilevän tyrmäävä. Oikeesti rakastan näit sun postauksia ja ennen kaikkea rakastan sua ihan hirveesti. Hyvää joulua sulle:)

  VastaaPoista
 18. -Kyllä, mä tiiän että on joulu ja anteeksi kun oon tämmönen. Mutta tää on yksi puolustusmekanismi, pakko sanoo takas ku toinen räyhää MUN blogissa.
  - aw, ite oot ihana(: hyvää joulua sullekkin!

  VastaaPoista
 19. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 20. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 21. haha, eks oikeesti pysty parempaan? Susta ei tuu yhtään mitään, korkeintaan sossupummi, mut mä toivotan sulle hyvät jatkot(: Kyllä olen rasisti, just tommosia ihmisiä kohtaan niinku sä oot.

  VastaaPoista
 22. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 23. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 24. :D mä olen amis ja myös suoritan kaksoistutkintoa. Joten screw u(: jos ees sun kielitaito on yltäny sinne asti että ymmärrät mitä toi tarkottaa. Joo, en oo ikinä käyny somalias, mut vois salee ihan läpällä käydä siellä joskus! kiitti vinkistä(;

  VastaaPoista
 25. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 26. Jos yrität loukkaa mua, niin voin sanoo että toi ei auta. Oon kuule niin sujut ittenikaa ja kuten tässä mun postauksessa sanon voit tehdä itse elämästäsi ihan millasen haluat. Eli jos haluun sossupummiks niin ryhdyn semmoseks, mutta koska en halua sillä tiiän että en halua elää valtion verorahoilla teen töitä tulevaisuudessa. Niinkuin kehotan sinua tekemään. ja sun on turha tulla tänne huutelee mulle mun somaliuudesta kun ite on kosovo. Joka tunnetaan euroopan mustalaisina. Tiiät kyllä mitä tarkotan mun ei tarvii paljoo selittää kultsi;)

  VastaaPoista
 27. Joten hyvät joulut vaan sullekkin!

  VastaaPoista
 28. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 29. Mua ei nyt kiinnosta mikä sekotus sikiö ooot, voisit vaan pitää pääs kiinni.

  VastaaPoista
 30. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 31. Vitun pillupää se on ihan sama asia, mut hyvä vaa et tunnistat ittes ja asemas! Älä yleistä. Tässä sulle pientä faktaa, somalit on ihmisiä niinkun te kaikki muut.

  VastaaPoista
 32. Anonyymi kirjoitti...
  aaww nimppapimppa <3 hehe et salee arvaa kuka oon ;)<----- hehee se olin mä (nea;)) ja tota joo siis nimohan on iha vitumoine rasisti et huhhuh ! nimo mite sä kestät ittees?

  VastaaPoista
 33. heheee, oli semmonen kutina persees et se oot sinä(: niini mä oon oikeesti kamala rasisti, vihaan kaikkii neekereit jnejne(:

  VastaaPoista
 34. :D sul on aina kutinoita perseessä <3

  VastaaPoista
 35. miks toivotat hyvää joulua ku oot muslimi ? Ja silla juhlitaan jeesuksen syntymää mitä kristityt sanoo jeesus on jumalan poika = so ilaahay ka cabso sen verran et lakkaat toivottelemast tollee .......... waxaad ku hadleyso ka fiirso abaayo :)

  VastaaPoista
 36. abaayo, toivotan joulut ihmisille sen takia koska moni mun ystävä viettää joulua ja koska kunnioitan heidän uskontoa yhtä paljon kun he minun, minulla on velvollisuus toivottaa hyvät joulut, sillä silloin kun minä vietän iidiä ystäväni toivottavat minulle hyvää iidiä. Ja jos toivotan joulut ei se tarkota että mun pitää olla kristitty, se on vaan sitä ihmiskunnioitusta. Tänä päivänä ei niin moni vietä joulua juhliakseen jeesuksen syntymää vaan ollaakseen perheen kanssa yhdessä rauhassa ja vaihtaen lahjoja ja sitä minä kunnioitan (: ps, et varmaan tunne mua mut mun porukat keittenkaa asun on kristittyjä joten... (:

  VastaaPoista
 37. kannattaa miettiä omaa kielen käyttöä blogissasi, meinaan siis kommentteja joita muille laitat. kiroilu sun muut haukkumiset voi johtaa koko blogisi poistamiseen.

  VastaaPoista
 38. Tiiän, mut alkaa vaa kärsivällisyys loppua ku porukka tulee vittuilee ja yritän olla asiallinen(:

  VastaaPoista
 39. vittuilu on perseestä, mutta ei nämä kauheen asiallisia ole:D

  VastaaPoista
 40. painotan sanaaa yritä (: ja siis oon aina ollu kova suustani, se on osa mun persoonaa, joka voi välillä olla huono juttu!

  VastaaPoista