lauantai 13. huhtikuuta 2013

Yhden illan juttuja

Kaunis keskiviikko ilta, ensimmäistä kertaa tänä keväänä jopa aurinko on tullut pilven takaa ja näyttänyt valoa ja toivoa tän vuoden kesän suhteen. Istun tietokoneella niin kuin joka päivä, pitäisi ruveta tekemään koulujuttuja sillä koulutkin häämöttää loppua. Päätän käydä katsomassa sähköpostiani, joka oli täynnä opettajani muistutuksia, kuinka en pääse kolmannelle vuodelle jos en nyt rupea tekemään rästitehtäviä taikka käy uusimassa pari koetta. Huomasin, että siinä kaiken uhittelun ja valittamisen välissä on jonkun tavallisen tallaajan sähköposti viesti minulle. Avasin ja luin ja se meni näin:

 Hei, Nimppa!
Oon lukenut sun blogia niin kauan etten edes muista millon viimeksi olisin näin riippuvainen jostain blogista. Haluaisin jonain päivänä lukea blogistasi mitä mieltä olet yhden illan jutuista? Tarkoitan siis yhden illan säädöistä/hoidoista. Olet ihanin!

Luettuani tämän rupesin hymyilemään, en siis sen takia, että minua hymyilytti tämän tytön kehut vaan tämä aihe. Ensimmäiseksi voisin sanoa, että been there done that. Musta nyky-aika on aika perseestä, kun uskotaan, että miehet saavat harrastella yhden illan juttuja ja sen jälkeen heitellään jätkien kesken yläfemmoja, mutta kun nainen tekee saman niin tämä on kauhea lutka. Kyllä, naisetkin osaa pelaa pelejä, ja mun mielestä jokaisella sinkulla naisella on oikeus harrastaa ihan millaisia ihmissuhteita itse haluaa.
 Voisin toiseksi sanoa, että kannattaa pelaa kortit oikein. En siis suosittele, että otat jonkun umpihumalaisen luuserin narikkajonosta, koska ei ole muuta tarjolla. Kun astut bileisiin, kannattaa katsoa mitä on tarjolla, sillä et sä kaupassakaan osta ensimmäistä asiaa mikä silmiin osuu. Sun pitää miettiä hetken mikä maito on parasta, taikka mitkä lihapullat sä haluat syötäväksi. Heti alussa kun olet jo miettinyt kuka on sun illan uhri, niin sinulla jää aikaa pitää hauskaa tyttökavereidesi kanssa, eikä mene koko iltaa siihen, että joudut pitämään tälle miehelle seuraa. 
 Muista myös vanha viisaus: miesten ja raitiovaunujen perässä ei naisen kannata juosta, viiden minuutin kuluttua tulee kuitenkin uusi. Tarkoitan siis, että ei kannata myöskään roikkua yhden perässä, vaikka kuinka ihana taikka hyvännäköinen se olisi. Mun mielestä naiset tyytyy ihan liikaa perustallaaja jätkiin, jotka ei niinkään kiinnosta. Miksi tyytyä keskiluokkaan kun voit mennä yläluokkaan myös? Valitse sellainen ihminen joka miellyttää sinua, ja katso mitä siitä tulee.
 Mutta muista, että et ole etsimässä elämäsi rakkautta tai tulevaa aviomiestä. Venkoiluun ja turhaan temppuiluun kannustavat parisuhdeoppaat ovat enemmän last season kuin Paris Hilton. Jos haluat aamulla puhelinnumeron, pyydä sitä. Jos et halua, älä pyydä. Ole ystävällinen, keitä aamulla vaikka kahvit taikka tarjoa pulla. Vaikka et olisikaan vakavasti kiinnostunut toisesta, hyviä tapoja ja toisen kunnioittamista ei saa koskaan unohtaa. Vaikka sinua kaduttaisi, älä missään nimessä näytä sitä - se on taatusti toisesta loukkaavaa ja sitä paitsi äärettömän epäcoolia. Ja mitä syytä sinulla edes olisi loukata ketään?
 Miksi yhden illan juttuja pitäisi harrastaa? En ole siis pakottamassa ketään harrastamaan yhden illan juttuja, vaikkakin joistakin yhden illan jutuista voikin kehittyä jotain pidempää. Mä voisin sanoa, että joistakin meistä tulee alkoholinvaikutuksen alaisena vähän kevytkenkäisempiä, joten haluan muistuttaa, että ei siinä ole mitään pahaa. Se pitää vaan tehdä tyylillä, eikä huudella pitkin käytäviä mainostamassa tarvettasi taputella jotakin. If you know what i mean.
 Itse vihaan ihmisiä jotka hokevat heti tavattuaan, että ei halua mitään vakavaa taikka ei etsi parisuhdetta. Tulee semmoinen olo, että ihan kuin otsassa lukisi ''mennään naimisiin''. Mä en ainakaan usko rakkauteen ensisilmäyksellä, vaan ulkönäköön kiinnostumiseen ensisilmäyksellä. Eikä se tarkoita, että koska mä pidän sua hyvännäköisenä niin rakastuin suhun ja haluan sun kanssa kaksi rumaa lellittyä lasta.
 Yhden illan jutun pointtina on, että pidätte hauskaa yhden illan ja se mikä tapahtuu sinä iltana jää sille illalle - ellei muuta sovita. Mä suosittelen itse yhden illan juttuja, koska se on niin leppoisaa, eikä ole mitään paineita ja eikä tarvitse miettiä tulevaisuutta. Sillä sitä ei tule, jos et niin halua.
xoxo: Nimo

11 kommenttia:

 1. Sää oot tosi taitava kirjottamaan :). Näitä on mukava lukea. Mulle tuli semmonen tosi hassu tunne siitä että oisin lukenu sun tarinan jostai Demistä tai Suosikista tms. ö.ö . Ootko ollu semmosessa, kun en nyt muista :). Tosi kiva blogi !

  -Juuli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voii kiitos! Juu, olin suosikissa kesäkuun numerossa viime vuonna. Ehkä sen takia kuulostaa vähän tutulta tarinalta? Mut kiitoksia silti sulle!

   Poista
 2. Voi ei, oikeesti pitkään aikaan en oo nähny näin hyvää ja asiallista blogia ! Jotenki jokanen sun teksti iskee ja kovaa, antaa ajateltavaa ja puhuu ihan totta. Monesti kun ihmiset kirjottaa mielipiteitä ne on jotenki vaisuja ja tynkiä, mutta sulla vaan kaikki on niin aidon tuntusta ja kerrot asioista jotka koskettaa suo itseäsi. Vaatii rohkeutta avautuu noin kokonaan periaattessa tuiki tuntemattomille ihmisille. Vaikutat niin ihanan itsevarmalta ja tyytyväiseltä ihmiseltä, keep it up oot ihan mahtava ! ♥

  VastaaPoista
 3. Oot jotenki tosi ihana ja vaikutat nii mukavalta tyypiltä :) pakko alkaa lukeen tätä blogii !!!!!!!! oot tollane tosi rohkee vaikka ihmiset osaa olla nii kusipäitä :)
  MAHTAVA BLOGI ÄLÄKÄ MUUTU ♥ !! :)

  VastaaPoista
 4. Kivan olonen blogi! Ei todellakaa massa :-)

  http://fiercepeople-heidi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Hyvä kirjoitus,

  Pleieri blogi on seksipositiivisen feminismin kannattaja eli uskoo, että naisilla on oikeus tehdä kehollaan aivan mitä he itse haluavat.

  Hienoa nähdä myös se, että myönsit ulkonäön olevan tärkeintä kun tarkoituksena on saada ainoastaan seksiä nopeasti.

  Ulkonäkö on tärkeintä yhdenillan jutuissa älä puhu liikaa

  Monet miehet virheellisesti uskovat, että naiset pitäisi taivutella seksiin supliikin ja "haluan naimisiin ja 2 vahinkolasta" meiningillä. Miehet eivät monestikaan tajua ulkonäön merkitystä vaan olettavat naisten ihastuvan kunhan mies puhuu ns. taikasanoja ja "hypnotisoi" naisen manipuloinnin keinoin.

  Todellisuudessahan hyvä ulkonäkö, voittajan asenne, rohkeus edetä fyysisesti kun nainen näyttää vihreää valoa ja kämppä keskeisellä sijainnilla, jonne helppo mennä suoraan baarista on tärkeintä.

  VastaaPoista
 6. Mielenkiintoinen blogi sulla! Koukutuin lukemaan näitä tekstejä :D

  http://www.ellataimi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 7. Ootsä muslim ? :D ja harrastatsä ite näit yhden illan juttuij ? Ky mun mielest se ei ole sallirtua islamis, mutta oma elämäsi ja muuten tosi hyvä blogi :)!

  VastaaPoista
 8. En tuomitse sua, mutta kehotan pohtimaan onko yhden illan jutut oikeasti kivoja? Oman ystäväpiirini kokemusten mukaan yhden illan jutuista hyötyy ainoastaan miehet. Voi olla, että jotkut naisetkin saavat niistä nautintoa, mutta itse en tunne yhtäkään sellaista. Suurin osa ehtii ihastua hieman jätkään ja sitten sydän särkyy, koska homma oli miehelle pelkää seksiä. Pahimmassa tapauksessa nainen suostuu hommaan uudestaan useamman kerran ja ihastuu yhä enemmän, kun hommat oli miehelle edelleen pelkkää seksiä, tällä kertaa helppoa sellaista. Lähipiirini miehet ovat myös itse kertoneet, kuinka eivät suostuisi yhdenillan jutuissa tekemään kovinkaan paljoa naisen iloksi. Oma tulokseni on siis ollut se, etten ala hommiin miehen kanssa, ellei ihastus ole molemminpuolinen ja treffeillä käyty pariinkin otteeseen :)

  VastaaPoista