sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Friendzonattu

Ei siis ole tämä poika, niille jotka jäivät miettimään.
 Kaikki alkoi siitä, kun musta tuli ihan sika hyvä ystävä yhden pojan kanssa. Nähtiin ihan sika usein, puhuttiin päivittäin ja se sai aina mut nauramaan. Ei siinä vielä kaikki, se tykkäsi mun jutuista eikä pitänyt mua outona vaikka välillä selitin jotain mikä jälkeenpäin hävetti. Tämä poika tiesi mun salaisuudet ja mä tiesin hänen suurimmat salaisuudet, joita kukaan muu ei tiennyt. Me aina heitettiin vitsiä toisistamme tai muista ympärillä olevista ihmisistä. Päivästä toiseen meistä tuli vaan läheisempiä toisillemme. Hän täydensi mun  lauseita ja sen myötä koko mun elämää. Meillä oli aina niin hauskaa, että kotonakin nauroin vielä yhdessä keksitylle inside-läpälle mitä kukaan muu ei tajunnu tai piti ihan outona.
 Tästä pojasta tuli mulle pakkomielle. Tuntui, etten voi elää ilman häntä. Tai no voin, mutta mulla ei olisi niin hauskaa. Onneksi tunne ei ollut ykspuolinen, kun poika aina välillä kun satuttiin olemaan tunteikkaalla tuulella kerto kuinka oon valo elämään, ja kuinka hänen elämä ois tylsä ilman mua. Mä pidin aina tätä vaan tosi hyvänä kaverisuhteena, ja halusin vaan olla ikuisesti näin hyvii ystäviä mitä oltiin. Mä olen kumminkin sitä mieltä, että poika ja tyttö voi olla kavereita ilman mitään suhdetta tai houkutuksia tykätä toisesta sillä mielellä. 
 Keskusteltiin yksi päivä mun toisen kaverin kanssa täydellisistä jätkistä. Mulla tuli mieleen tämä poika. Aina kun joku kysy multa millaisen poikaystävän haluaisin tulevaisuudessa, kuvailin kaikkea mitä tämä poika on. ''Hauska, rento, komea ja saa mut nauramaan'', tälläkin hetkellä kun ajattelen noita sanoja tulee heti mieleen tämä poika. Mä tajusin, että turha mun on etsiä poikaa joka on samanlainen kun tämä poika, sillä ei kukaan tulisi ikinä olemaan hän. Mutta en uskaltanut myöntää itselleni tai kellekkään muulle, että olin kiinnostunut olemaan tälle pojalle muuta kun ihan sika hauska jätkämäinen tyttökaveri, jonka kanssa elämä on vaan yhtä naurua.  
 Loppujen lopuksi huomasin, että mun tunteet on aika vahvoja tätä poikaa kohtaan, kun ruvettiin pitelemään käsistä kiinni ja pussailee toisiamme poskille. Kun tämä poika koski minuun, ei vatsassani ollut perhosia vaan koko eläintarha. Lähennyttiin tosi paljon, ja kaikki rupesi kyselemään, että onko meillä juttua? Kumpikin vaan katsoi toisiaan silmiin ja oli tosi vaivautuneita. Tämä poika aina sanoi, ettei ole ja katso minua. Jolloin mäkään en asiaan ottanut kantaa. Jatkettiin samalla tavalla päivästä toiseen, kun ihmiset ympärillä rupesi sanomaan, kuinka täydellisiä ollaan toisillemme ja kuinka meidän pitäisi seurustella. Pääni sisällä ajattelin, että voi kun niin vain olisi. Sinänsä olin iloinen, että ihmiset huomasivat, että ei oltu kun tavalliset kaverukset ja vahvistuin siitä, että en ollut kuvitellut pääni sisällä tätä kaverisuhdetta vähän liian läheiseksi. Välillä teki mieli karjua vaan sen korvaan, että kuinka paljon siitä tykkään. 
 Tälläkin hetkellä kun istun tässä beigellä sohvalla, ja soi biisi jonka sanat menee näin; ''Kukaan muu ei ymmärrä sua, niinkuin minä'' Kuvaa täysin tätä poikaa, kukaan muu jätkä ei oo ymmärtäny mua näin hyvin. Aina kun itken tai nauran tai olen vihanen, tämä poika oli siinä vieressä ja ymmärsi miksi olin sellainen. Ainoa mikä estää minua kertomasta tälle pojalle mun vahvoista tunteista ja siitä, että haluisin vaan olla sen kanssa ikuisesti on se, että en halua pilata näin hyvää kaverisuhdetta. Enkä halua menettää tätä poikaa, enkä todellakaan halua, että ensi kerralla kun nään hänet niin ollaan molemmat tosi vaivaantuneita. Myös se kun tiedän, että en todellakaan vastaa tämän pojan tyttöihannetta. Ehkä luonteelta, mutta en todellakaan ulkonäöllisesti. Sitäkin vahvisti se, että huomasin kuinka hän katteli pikku pyllyisiä ylilaihoja blondeja bimboja. Jotenkin olin myös kateellinen, että en ole just sellainen, mistä hän tykkää. Joku joskus sanoi, että mikään tunne ei voi olla pahempi kun ei saa jotain mitä tosi paljon haluaa, eikä voi tehdä asialle mitään. Joten jatkan päivästä toiseen, toivoten, että tämä poika jonain päivänä tajuisi, että mua parempaa se ei tule löytämään.
 Minä voin sanoa, en niin ylpeänä, että mut on friendzonattu ja ensimmäistä kertaa elämässäni en oikeen tiedä mitä asialle pitäisi tehdä. Muuta kun toivoa, että tämä poika ei ikinä löydä tätä postausta. 
xoxo: Nimo 

11 kommenttia:

 1. Kuka toi poika on sitten tos kuvassa? Sulla on ihan paras blogi:)!!

  VastaaPoista
 2. :--) Mulla on paljon jätkäkavereita, joten toi kuva nyt vaan sopi tähän aiheiseen. Toi on vaan mun luokkalainen!

  VastaaPoista
 3. sulla on ihan tosi kiva blogi ja kirjotat tosi kivasti :)
  ps. kyllä se poika varmasti tajuaa että sua parempaa se ei löydä!

  VastaaPoista
 4. Mullaki oli jätkä kaverina joka ymmärsi mua ja osas lohduttaa mut sen kans oli myös aina hauskaa. Sitte meidän ystävyys syveni ja oltii vähä samanlaisessa tilanteessa kun sää nyt ton jätkän kans, mut me ruvettiin seurustelemaan. Nyt ollaan jo erottu ja me ei olla enää hyviä kavereita... Me pystytää puhumaa ja moikkaamaan, mut mulla ei tulis ennää mielenkää et kertoisin sille mun salaisuuksi.:c

  VastaaPoista
 5. Uskalsit sittenkin kirjottaa tästä, hienoa! Tää on aika sad story, mut muista mitä juteltii sillo mäkissä yks päivä monta tuntii, kun et antanu mulle suunvuoroo :D

  VastaaPoista
 6. Nimo mulla oli ihan sama tilanne mutta meiä kans tilanne johti vähä pidemmälle ja jälkeenpäin kaduttaa, meinasin menettää yhden mun parhaista kavereista ja nykyään meidän välit on ollut tosi huonotm, onneksi paranemaan päin. Toivoin, että tajuut että noin on vaan parasta koska tollasia jätkäkavereita harvoin löytyy<3 voimia tiedän kuinka rankkaa toi on:(

  veukkis.blogspot.com

  VastaaPoista
 7. Löysin tänään tän sun blogis ja täytyy myöntää että olin heti ihan koukussa. Kirjotat niin aidosti ja jotenkin susta huokuu elämänilo vaikka sulla onki kaikkia vastoinkäymisiä. Ja se sun video "ellen dance care" vittu mä nauroin sille, niin paras.

  Pidä lippu korkeella ja tää blogis myös ja tuut oikeesti vielä menestymään jos toimittajaks meinaat hakea! :)

  VastaaPoista
 8. Löysin blogis Jussin kautta, osaat kirjottaa mahtavasti ja oot tosi kaunis ja ihana :) Toivottavasti kyseinen poika tajuaa että sua parempaa se ei tule löytämään! Ihanaa kevättä sulle, jään innolla odottelemaan lisää tekstejäsi :')

  VastaaPoista
 9. i feel you! +ihana blogi:)

  VastaaPoista
 10. Rakastuin tähän sun blogiin :) Kirjotat kivasti ja oot tosi kaunis !

  http://withoutwings-iidasd.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 11. ihana teksti!:) ihana tyttö! :D

  VastaaPoista