perjantai 25. toukokuuta 2012

Paksuna(ko)?

 Sain juuri tietää, että musta liikkuu juoruja että olisin muka raskaana. Seriously, aika naurettavaa sanon minä. Ekana jos olisin raskaana ihmiset jotka juoruilee tämmöisestä olisi viimeiset kelle sen kertoisin. Toiseksi en ole raskaana, olen vain lihava. Ei muuta. Pistää vihaksi että joku kehtaa väittää niin. Musta yleensä puhutaan paljon paskaa, sillä mä oon kumminki tyttö jossa on paljon vikoja. Mutta tää ylitti nyt kaiken. Tää juoru on yksinkertaisesti törkeetä, törkee kaikessa muodossa. 
 Miksi pitää oikeasti juoruilla? Miksi ihmiset tekee niin? Perättömät juorut on mun mielestä ihan perseestä. Eikö ihmisillä ole muuta tekemistä kun puuttua toisten elämään? Ja naureskella toiselle kun on tehnyt jotain tyhmää? Mutta tommonen että minä Nimo 16 vee olisin raskaana ei oo kauheen mehevä juoru. Mun mielestä tommonen on vaan silkkaa pilantekoa toisen kustannuksella. Jos olisin raskaana niin sehän olisi aika surullista, sillä todennäkösesti lapsen isä ei olisi kuvioissa
 Tää tuli oikeasti mulle ihan puskista. Istuin kahvipöytää ja tiuskin äitille kun ei ollut mitään ruokaa. Sitten äiti vaan katto mua syvään silmiin ja kysy ''Ootko raskaana?'' Tosta noin vaan, vähän kun päivän kuulumisia kysyisi. Meinasin tukehtua kahviini ja tunsin kun äitin tuijotuksen selän takanani. Nauroin, mutta huomasin että äiti oli tosissaan. Nyt oli tosi kyseessä. Tää ei ollutkaan vuosisadan tyhmin läppä. Hetken olin ihan paniikissa tietämättä että mistä on kyse ja aloin itekki epäilee oonko raskaana. Mua vituttaa kun kerroin äitilleni etten voi olla raskaana missään nimessä, niin ei suostuta kertomaan kuka on sanonut niin. Kuka on mennyt juoruilemaan mun raskaana olemisesta? Useinhan juoruilijat onkin semmosia ''älä kerro sit kellekkään et mä kerroin sulle''-tyyppejä. Eniten mua vituttaa se, että joudun nyt ramppaamassa testeissä jotta mamma uskoo etten ole raskaana. Miksi mun pitää todistella toisille aina kaikkea? Välillä ei sana vaan paina niin paljon, mutta voiko juorun alottaja todistaa mitenkään että olisin raskaana?
 Mutta siis mun mielestä ihmiset puuttuu liikaa toistensa asioihin. Monesti oon kuullu kun kaverit valittelee, että liikkuu juoruja että ne olisi pettänyt niitten poikaystäviä. Mistä nyt muut voi tietää onko se totta? Onko ne nähny vierestä kun ne tekee jotain mikä viittaisi pettämiseen? En usko. Jotkut ihmiset on vaan outoja taikka sitten on vaan tekemisen puutetta. Miksi pitää ylipäätään levittää eteenpäin sitten kun kuulee jonkun juorun? Ihmiset uskoo liian helposti muita ihmisiä, jotka ei olisi luottamuksen arvoisia.
 Miettikää nyt miten paljon perättömiä juoruja kuulet joka päivä kavereiltasi ja vielä uskot niihin ilman minkäänlaista todistus-aineistoa. Mä haluun ainakin nähdä raskaustestin joka näyttää positiivista sen jälkeen kun olen kussu siihen. Siihen asti minä Nimo Samatar en ole raskaana.
xoxo: Nimo 

16 kommenttia:

 1. oma äippä on kysellyt aikoinaan mm. petänkö mun poikaystävää, onko mulla bulimia ja oonko lesbo.
  Että tiiän tosiaan miten ärsyttävää tommonen on!
  Asiallisesti voi kysyä jos kuvittelee/kuulee jotain, mutta sitten kun tullaan esittämään asia niin, että tiedän-kaiken niin huhhuh.

  VastaaPoista
 2. Nimenomaan, mua ärsyttää ihan sikana just sama asia. ja sitten kun ei uskota kun sanoo ei.

  VastaaPoista
 3. Kuulin kyl et oot raskaan ja et kene se on nii turhaa kusetat ettet oo lol

  VastaaPoista
 4. Kuulit, mutta tiiätko? No kerro ihmees kenen se on?

  VastaaPoista
 5. Get a grip on yourself guys! That's just insane to presume that you know better than her! And for the record, it's not even of your business...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Then why would you write that shit on the internet

   Poista
  2. It may be shit to u, but its thing that bothers me a lot today.And if u noticed its my blog about my life. And i would like to make sure to everyone that im not, even tho people are saying that.

   Poista
 6. toihan on nyt aivan perseestä toi juttu siel, mutta ainaki saat naurut seuraavan 9kuukauden jälkee ku mitään ei oo tullu ulos eikä oo tulossakaan, senjälkeen voit melkeimpä leimata paskanpuhujat ihan yleisesti valehtelijoiks nii einiitä kohta enää kukaa usko.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulemma kaksoset tulossa... 9kk päästä itkua ja huutoa yötä myöten.

   Poista
  2. Mä voin sanoo et mä oon parempi ku tää, mä oon parempi ihmisenä ja korkeammalla kun nää paskanpuhujat. Sen takia en todellakaan alennu samalle tasolle kun ne. Puhukaa vaan, ainaki mä sanoin etten ole ja mua ei kiinnosta vaikka kukaan ei uskois. Ainaki ite tiiän totuuden.

   Poista
 7. Meitä mahtuu tänne monenlaisia, älä välitä tollaisista, toisesta korvasta sisään, toisesta ulos ! :) ja sulla on kiva tyyli kirjoittaa !

  VastaaPoista
 8. Älä välitä juoruista :) Kaunis kuva tossa yllä!

  VastaaPoista
 9. Älä välitä tommosista *itun juoruilijoista.niil juoruilijoilla on sit seluttämistä kun lasta ei tuu.kyl mäki olisin tukehtua kahviini jos äiti kysyy tommosta.niil juoruilijoilla ei varmana oo paljoo tekemistä kun levittää tommosta.

  VastaaPoista
 10. Mix sä sitten olet läski? Miksi syöt ittes tommosex , ettätulee ajatus, että oot paksuna. Siis oot paksu, muttet raskaana.
  Mut kaikki somppueukot kaupoissa ovat kylläkans niin hirveitä tankkeja, kun ne vyöryvär kauppojen hyllyjen välissä.Onx se joku rodun ominaisuus tuo lihavuus?

  VastaaPoista