perjantai 27. huhtikuuta 2012

Toive: Get skinny

 En ole tajunnutkaan, että ihmiset ovat niin kiinnostuneita mun get skinny-projektista. Elikkä siis oon nyt tässä aloittanut suoraan sanottuna laihduttamaan ja oonkin siitä jo kertonut aikaisemmin. Se oli siis mun uusvuos-lupaus joita en yleensä tee, mutta nyt aattelin tehdä. Päälle neljä kuukautta takana ja vielä seitsemän edessä. Koska pari mun lukijoista kaipaa tietoa ja ohjeita, niin päätin kertoa.

  Olen siis laihtunut vähän vajaa 10 kiloa( 9,5 jos tarkkoja ollaan), tähän päivään. Se on luvussa aika paljon, mutta en itse edes huomaa mistä kohtaa on lähtenyt. Kaikki kaverit kyllä, aina vähän väliin tulee sanomaan että ootpas sä pienentynyt. Kai se on se kun katsoo itseään joka päivä peilistä niin ei enään huomaa eroja. Ainoa mitä oon huomannut on se, että kunto on kasvanu. Mä aattelin ennen, että hölyn pölyä koko juttu et kunto muka kasvaisi, koska tiiän pari raskaansarjan edustajaa jotka ei liiku mutta silti on hyvä kunto. Tää on kyllä mulle tosi tärkeätä, koska mulla on tapana tehdä asiat loppuun jos kerran alotan. Joten sitkun tyydyttää niin sit lopetan.
  Miten oon päässy näin pitkälle? Elikkä siis ruokavalio, ruokavalio, ruokavalio. Ei oikeastaan muutakun, että syö vähemmän ja liikkuu enemmän. Tai no ei oikeastaan vähemmän sillä pitää syödä tarpeeksi ja oikein terveellisesti. Mä oon myös huomannut sen, kun syö oikeasti niitä kasviksia(jota vihaan) niin on paljon parempi olo ja jaksaa enemmän. Siis mä en vihaa mitään enempää kun kasviksia. Mä oon sitä mieltä, että ihminen on petoeläin, koska on ne kulmahampaat. Mutta salaatista on nykyään tullu, yksi mun lempiruuista ja sitkun on vielä erilaisia salaatteja. Toinen asia mitä oon muuttanut mun elämässä on se, että treenaan. Voin sanoa, että treenaan liikaakin välillä. Sillain, että kaikki paikat on kipeitä ja en saa tyylii hengitettyä. Mutta mulla on muutenkin semmonen asenne, että '' Go hard or Go home'' Olen myös tunnettu laiskuudestani, joten ihmettelen itekkin miten oon jaksanut 4-5 kertaa viikossa käydä salilla. Se on vaan mentävä, se pitää ensimmäiseksi päättää. Salilla käyntiä auttaa myös se, että löytää sen oman jutun mikä kiinnostaa ja mitä tykkää tehdä. Mulla se on nyrkkeily, ja se on kehittänyt mua sekä fyysisesti että henkisesti. Se, että saa hakkaa säkkiä kun ärsyttää on parempi tapa purkaa huolia kun istuu sohvalla ja angstata.
     Ihmiset kysyy multa monesti, että miten jaksan ja mikä motivoi? Mua motivoi se lopputulos, kun mä tiedän että pystyn tähän ja tiedän että se loppu oli sen arvosta. Kyllä, tää on välillä hirveetä taistelua, mutta täytyy vaan jaksaa. Mua motivoi muut ihmiset, se kun muut on sillai '' vau, kun on lähtenyt kiloja'' Se motivoi enemmän kun haluaa että kaikki huomaavat ja haluaa näyttää kaikille että pystyy siihen. Kai mä haluun todistaa sen itsellenikin, että musta on tähän. Mä oon pienestä asti ollut ylipainoinen ja haluun että siihen tulee vihdoin loppu. Mua motivoi myös se, että päätettiin mun tosi hyvän kaverinkaa lähtee syyskuussa juoksemaan Midnight run 2012. Ne jotka ei tiedä voi käydä tutustumassa niitten sivuihin googlen kautta. Mutta siis se on semmoinen iltajuoksu joka on 10 km musiikin tahdissa. Sinne on paljon ihmisiä osallistunut viime vuosina ja koska mä haluun haastaa itteeni ja nähdä sen että mä oikeesti oon kehittynyt. Niin se olisi edessä ja mä lupaan kertoo siitä sitten miten se meni. Juokseminen ei oo koskaan ollut mun lempilaji, mutta mä vaan haluaisin kokeilla jotain uutta. Ette usko tätä ja voi vaikuttaa vähän säälittävältä, mutta ostin mekon joka on kokoa pienempi kun mitä nyt oon. Ja se on mun vaatekaapin ovessa. Se, että mä nään sen joka päivä mun silmien edessä muistuttaa mua siitä, että jonain päivänä mä siihen mahdun. Toivottavasti pian, kun on synttäritkin tulossa. Toi mekko on oikeasti mun unelmamekko, voisin mennä tossa naimisiinkin.
  Joten hyvin menee tän asian suhteen ja oon oikeasti vihdoin saanut jonkun asian kuntoon. Toivon, että kaikki onnistuu ja vuoden päästä voin hyväl omatunnolla näyttää teille tuloksia. Siihen on kyllä aikaa mutta aika menee nopeasti. Vinkiksi antaisin niille jotka haluu alkaa muuttaa elämäntapoja on se, että oikeasti omistautuu sille mitä on tekemässä. Ja ei kannata kokoajan rampata vaa'alla, koska se vaan lannistaa. Tulokset ei heti näy vaa'alla, joten ihan kärsivällisyyttä.
xoxo: Nimo

7 kommenttia:

 1. Oii ihana mekko! Tsemppii tuleville kuukausille ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, munki mielestä(: Vitsi kesä tulee olee rankkaa, kaikki jätski jnejne.

   Poista
 2. samaa mieltä, onnea nimoo :) kylse siit!

  VastaaPoista
 3. hahah tuomas tuol takana :D:D:D

  VastaaPoista
 4. oi rakastan sun blogias! tsemppiä sulle tosi paljon! <3

  VastaaPoista
 5. tykkään mielettömästi sun blogista! mielettömiä elämänviisauksia, siis oikeesti. noi jutut sun siskon kiusaamisesta, itsetunnosta, yms. Iso hatunnosto, haluun sanoo sulle että arvostan sua todella paljon. Sait ehkä yhen ihmisen joka ei ole niin varma itsestään luottamaan peilikuvaansa hiukan enemmän :) tsemppiä ja kaikkea hyvää sulle<3

  VastaaPoista