torstai 26. huhtikuuta 2012

I said it, Cuz i can


 Noniin, aattelin tähän koota pari väittämään jotka on mun mielestä kiinnostavia ja vähän shokeeraavia. Nää kaikki väitteet on mun kavereilta tai muuten vaan tutuilta. Se on kiva väitellä ja koska kirjotan mielipideblogia, mulla on varmasti mielipide kaikkeen. Enjoy!
Väite: Naiset ovat kauneimmillaan juuri heränneenä
  En tiedä teistä, mutta heti kun kuulin ton alko tuntuu siltä etten olekkaan nainen. Ei todellakaan siis pätee mun kohdalla. Kaikki varmaan tietää miltä näyttää rölli, niin oon vähän saman tapasen näkönen aamusin. En ole koskaan ollut semmosii yhyyolenruma-tyttöjä, mutta kyl olen ruma juuri heränneenä. Elokuvissa kaikki naiset näyttää kauniilta juuri ''heränneenä'', mutta ei oikeassa elämässä. Not in this world, i say.
Väite: Lihavat eivät voi olla onnellisia
  Mulla tulee niin paha mieli, kun alan oikeesti miettimään, että joku oikea ihminen voi olla tota mieltä. Uskon siihen, että ihminen on onnellinen jos tekee itsensä onnelliseksi. Sinänsä aattelen, että kuinka paljon helpompaa olisi laihana. Mutta veikkaisin että kaikki ihmiset aina aattelee niin. Että olisi helpompaa jos olisi suorat hiukset. Olisi helpompaa jos osaisi taitoluistella taikka että olisi helpompaa jos olisi tietynlainen. Mutta se on vaan sitä haaveilua ja siinä ei oo mitään pahaa. Onnellisuus ei kulje käsi kädessä ulkonäön kanssa, ainakaan mun mielestä.
Väite: Amis(ammattikoulu, niille vanhemmille ihmisille jotka lukee mun blogia ja jotka ei puhu slanggia) ovat nössöille ja niille jotka haluavat jäädä vähävaraisiksi
  Itse olen siis amis eli ammattikoulua käyvä, enkä ole todellakaan nössö. Enkä aatellut jäädä vähävaraiseksi. Ammattikoulu on niille jotka oikeasti tietävät että haluavat tehdä sitä tiettyä juttua. Amikset likaavat kätensä ylpeydellä! Ja siis ette tiedäkkään paljon oon kuullut vittuilua ja nälväämistä siitä kun opiskelen lähihoitajaksi. Yhden mun kaverin äiti sano mulle melkein päin naamaan, etttä musta ei tuu mitään. Mutta olen ilonen valinnoistani ja haluun tehdä töitä ihmisten kanssa, en papereiden. Lohdutan itseeni sillä että sittenkun toi mun kaverin äiti lähtee sairaalaan jonkun vian takia niin mä oon siellä sitä hoitamassa. Kyllä sitten viimeistään pitäisi tulla kiitokset. Mun isi on atk-insinööri ja oon ihan varma että se häpee päänsä irti että tyttär onkin amiksessa. Lukio ei vaan pelannu mulle, mutta kyllä mä välillä mietin että miksi en ottanutkaan lukion. Sillä olisin halunnut opiskella kieliä enemmän, mutta kyllä se täälläkin onnistuu.
Väite: Kuu on juustoa
  Okei, tää väite tulee suoraan mun suusta. En oo paljon selvitelly mitä kuu on ja voitte pitää mua tyhmänä, mutta kuu on mulle juustoa. Pienenä kaikissa piirretyissä oli kuu juustona, joten en halua pettyä. Sen takia olen sitä mieltä, että kuu on juustoa. Kuussa on reikiä niinkuin juustossa. En oo ikinä uskonu joulupukkiin, mutta tähän uskon joten älkää pilatko mun iloa. 
xoxo: Nimo

6 kommenttia:

 1. Tosta pisti silmään toi amis- kohta : D Ihan sen takia että tääl päin pidetään niitä lukiolaisia niinä joilla ei pahemmin ole tulevaisuutta ja täys no ns. nössöinä. < Ei mun oma henk.koht. mielipide mut sitä kuulee aika usein nii tuli aika yllätyksenä että sieltä kuuluu tollasta. Kaikkee sitä maailmaan mahtuu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, maailmassa monta on ihmeellistä asiaa joka hämmästyttää kummastuttaa pientä kulkijaa :)

   Poista
 2. Lukiost pääsee vaa Siwan kassalle;)
  Me amikset päästää sinne mihkä halutaa :)

  VastaaPoista
 3. vittu nyt noi amispuheet alkaa käydä hermoille. Kumpiki vaihtoehto on yhtä hyviä, riippuu siitä mitä haluaa tehdä. Itse haluan lähtee yliopistoon opiskelemaan ja hyvältä näyttää että sisälle pääsen. Jokainen päättää oman tiensä opiskeluistaan ja yleensä ne ovat hyviä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon sunkaa samaa mieltä et kumpiki on hyviä. Enkä oo missään vaiheessa sanonu että lukio ois jotenki huonompi. Huonompi vaihtoehto mulle joo (: sitä paitsi kyl sä amiksestakin voit yliopistoon mennä et ihan mikä vaihtoehto vaan on hyvä kellekkin (:

   Poista