torstai 7. elokuuta 2014

Ask me anythingTajusin tossa yksi päivä hiki poskella(koska on helvetin kuuma) röökillä parvekkeella, etten ole ikinä blogi-urani aikana antanut teille mahdollisuutta kysyä multa IHAN mitä vaan. Olen lauantaina kuvaamassa uutta videota mun Youtube-kanavalle, joten ajattelin, että omistan sen koko videon teille kaikille. Joten nyt antakaa sielun huutaa ja lähettäkää mulle kysymyksiä. Mitä olet aina miettinyt musta? Tai mihin olet aina halunnut minun vastaavan? Nyt vastaan kaikkiin kysymyksiinne videon merkeissä.
 En ole muutenkaan paljoa viime kuukausina ehtinyt bloggailemaan ja elämässäni on tapahtunut vaikka ja mitä. Mutta jos teitä kiinnostaa, että mitä niin kysykää? Mä oon aina ollut avoin ja vastannut parhaani mukaan kaikkeen, eli antaa mennä.

xoxo: Nimo

47 kommenttia:

 1. Miten jaksat olla niin täydellinen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vitun vaikeeta olla vaatimaton kun on täydellinen..

   Poista
 2. millaisia tulevaisuuden suunnitelmia ja haaveita sulla on?

  mitä oot tykännyt tän kesän pukeutumistrendeistä?

  millainen on kivoin kesälook?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä rakastan kesää, kun vaatteet vähenee ja ihmiset rupee näyttää vähä ajamattomia sääriä. Eli kivoin kesälook on varmasti joku valkonen toppi ja korkeavyötäröiset shortsin joittenki kivojen korujen kanssa :)

   Poista
 3. Onks sul pokkaa soittaa poikaystävälles ja väittää kiven kovaa et oot raskaana? :D:D Oot just sellanen likka et tiedän et tekisit jotain tälläst. Oot nii paras <3

  VastaaPoista
 4. Kuinka vanha olet? Missä ja mitä opiskelet? Mitä kieltä puhut vanhempiesi kanssa?

  VastaaPoista
 5. Miks sua ärsyttää aina kaikki asiat niin paljon? Esim toi inttityttövalitus. Ymmärrän kyllä et haluut kertoa sun mielipiteitä, mutta tarviiko kaiken aina ärsyttää? Ja ei, en kaipaa tähän vastausta: Älä sitten seuraa mua jos susta tuntuu tolta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon miettiny ihan samaa... blogi ja fb on täynnä samaa vaalitusta, millon listaat ärsyttäviä piirteitä miehissä, millon lyttäät armeijatyttöjä. Mikset vaan anna ihmisten tehä mitä ne haluaa? Ja sun videoista saa hirmu ylimielisen kuvan susta. Eleet ilmeet ja kaikki...

   Poista
  2. Yksinkertaisesti ihmiset on ärsyttäviä. Mä oon ärsyttävä, sä oot ärsyttävä ja me kaikki tehään ärsyttäviä asioita. Jos kukaan ei niistä ei puhu nii mä kyllä niistä mainitsen. Lupasin vastaa videolla mutta tähän halusin ite vastata jo nyt. Ja ennen kaikkea ihmiset jotka tuntee mut tai jotka on seurannut mun blogia tietää että oon kaikkea muutaku ylimielinen.

   Poista
  3. Nii ja lisäykseksi loppujen lopuksi mulle on ihan sama mitä kukakin tekee. Se että mä mainitsen niistä ei vahingoita mun hapenottokykyä mitenkään.

   Poista
 6. Sanotko asioita ennenkun ajattelet vai ajatteletko ennenkun sanot?

  Ootko tekemisissä sun sukulaisten kanssa?

  Mikä susta tulee isona?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon tekemisissä mun sukulaisten kanssa. Musta tulee toivon mukaan radiotoimittaja jos jaksan opiskella loppuun asti :)

   Poista
 7. Ootko neitsyt? Jos et ni montaako oot pannu? Ootko ikinä suudellu tyttöä? Ootko ikinä havainnu itessäs bi-seksuaalin merkkejä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiku oon rapu. Oon pussaillu tyttöjä, ne on iha kivoja.

   Poista
 8. Mitä mieltä oot kaunesuleikkauksista?

  Kerro pahin asia mitä voisi sulle koskaan tapahtua? (Ei lasketa mtn läheisten kuolemista tai yms.)

  Mielipide massateineistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta kauneusleikkaukset on iha fine, jos vaan korjauttaa jonkun luomen pois tai jotain sellasta. Mutta en voi käsittää kuinka moni epävarma akka käy suurentelee tissejään. Musta kaikki on kauniita just sellasena kun on.
   Pahin mitä mulle voisi tapahtua on tällä hetkellä varmaan mun puhelimen katoaminen. Oon nii riippuvainen siitä, että varmaa itkisin sen perään.

   Poista
 9. Menisitkö lesbon kanssa saunaan?

  VastaaPoista
 10. Puhutko englantia? Jos puhut nii voitko kertoa jonkun sadun englanniksi? :---D

  VastaaPoista
 11. Joisitko mielummin pissaa vai söisitkö kakkaa? JOS ois pakko XD

  VastaaPoista
 12. Mikä ärsyttää sua just nyt?

  VastaaPoista
 13. Millon suutelit ekan kerran ja millanen pusu oli?
  Miten oot niin positiivinen?
  Jos ilmankosteus on kaksi vastaan punainen niin montako neljä lapiota tarvitaan turbulenssiin jossa piisaminsiemenkameleontti matkustaa liivatelehti autoalalle?
  Ootko koskaan polttanu mitään suoristaessas hiuksias?
  Mikä on viimeisin awkward situation missä oot ollu?
  Missä asioissa oot huono?
  Miten reagoit kun joku kehuu sua?
  Miten kuvailisit ittees kolmella sanalla?
  Kauanko sulla menee aikaa aamulla laittautumiseen?
  Mikä on sun lempipaikka?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Poltan itteni suoristusraudalla miltein joka päivä, et aika perus mulle. Viimeisin awkward situation oli ku nukahdin taksiin ja sit se taksikuski tuli herättelee mua. Awkwarddd!
   Mä oon ihan älyttömän huono kokkaamaan, minä ja keittiö ei vaan pelata yhteen. Mä keitän riisit pohjaan ja poltan ranskikset uunissa.
   Jos joku kehuu mua nii yleensä vaa kiitän nöyrästi, punastuisin jos oisin valkonen.
   Hullu filtteritön akka.
   Riippuu haluunko laittautuu kauniiksi, vai olla vaan iha normi. Normaalisti jos haluun vaa olla normi, eli hiukset kiinni ja farkut niskaan nii joku puol tuntia.
   Kauniaisten huippu, rakastan sitä mestaa. Korkealla ja ihanan rauhallinen.

   Poista
 14. Onko sulla lemmikkejä?

  VastaaPoista
 15. Voisitko mennä sänkyyn naisen kaa?

  VastaaPoista
 16. Kun niin tykkäät kirjotella kaikenlaista, niin ota nyt ihmeessä kantaa mustien rasismista valkoisia kohtaan. Kirjoittele ihmeessä myös maahanmuuttajien rikoksista Suomessa ja viharikoksista kohdistuen valtaväestöön. Kun nyt tykkäät olla niin "kriittinen", niin siinä sopivat aiheet.

  VastaaPoista
 17. Miksi on ok sanoa että on "ylpeä musta", mutta jos sanoo että on ylpeä valkoinen, niin sitä pidetään rasistisena? t. ylpeä valkoinen

  VastaaPoista
 18. Poltakko sä röökiä?

  VastaaPoista
 19. oletko edelleen muslim ja jos et niin miksi?

  VastaaPoista
 20. Miksi kiukuttelet kokoajan? (Bb)

  VastaaPoista
 21. miksi olet niin lihava?

  VastaaPoista
 22. miks oot ite rasisti teiniäitejä kohtaan ja miks ei naiset voi olla jalat levällään jos seksiä harrastaa.et taia kauheesti ite saada seksiä kun oot niin katkera jos näät nuoren maha pystyssä.valkosia kattelet ku ne ois vihollisia.pyöreeseen huoneeseen ilman peiliä vois auttaa sua elämään ittes kans. ps.et oo kaunis vaikka sitä kokoajan itelles toitotat ja pakotat muittenki sitä sanomaan susta.

  VastaaPoista
 23. Hyvin syöny laku-liisa!

  VastaaPoista
 24. Hyvin syöny laku-liisa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ja aikalailla on aurinkoakin saanu

   Poista
 25. Miltä sun ihana musta tussu maistuu?

  VastaaPoista
 26. Oletko ajatellut koskaan liittyä painonvartioihin?

  VastaaPoista
 27. Onko tyhmiä ihmisiä olemassa?

  VastaaPoista
 28. miks oot niin kaksnaamainen kun sanoit bb-talos että andte on tuijalle vaa kakkosvaihtoehto ja että tuija tykkää danista jos kerran itelläs poikaystävä odottaa ulkomaailmassa ja yritit andttee:D ps. etkä ees tajunnu että antte torju sua koko aja :DDDDD

  VastaaPoista
 29. pissis lol...nimo 19vee

  VastaaPoista
 30. Miten voit olla muslimi vielä ku eet ees rukoile ja sä poltat + sul on poikaystävä mä en baa rajuu mä en niiku ala haukkumaan sua tai mtn se on mulle fine mut en usko jumalalle

  VastaaPoista
 31. Minul ois siulle fanipostii++toimii joululahjanaki, mut mihin mä voisin sen lähettää? :3

  VastaaPoista
 32. Oot nolo ku nolaat somput ,stupid bitch

  VastaaPoista