sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

It's me again, or is it?

    Kaikki varmasti tietää, että en oo vähään aikaan kirjotellut ja en jaksais mitenkää pyydellä anteeksi tai selitellä, koska ei oo selitystä. Sen tiedän, että mulla on ikävä mun lukijoita ja kaikkia imbesillejä, jotka aina tulee valittelee mulle ku oon niin väärässä.
    Well guess what? Nyt kerron jotain mikä on oikeesti totta, eikä kukaan voi sanoo tällä kertaa mun vääryydestä mitään. Mua ärsyttää (ylläri mikä mua ei ärsyttäis) niin siis, se kun suurin osa teineistä käyttää kokoajan sanaa en tiedä. Mäki teen sitä, myönnän sen tässä heti. Mutta oikeesti nykynuoret kokoajan käyttää sanaa en tiedä, vaikka oikeesti tietäisi. Kysymys: '' Mikä sun nimi on?'' Vastaus: ''En tiedä'' Whats wrong with u? Kyl sä tiiät mikä sun nimi on. Siinä tulee hirvee brain fart, kun menee hermo. Sama pätee siinä vaiheessa kun kysyt kuulumisesta omaan pituuteen vastaus on aina sama. Tiiän, että se on helppo vaan tokasta no en tiiä. Mutta oikeesti kyl sulla on sen verran aivoa vastata jos tiiät. Tiiän että se on jonkinlainen täytesana, mutta kumminki ärsyttävä. Siinä vaiheessa kun opettajasi kysyy piin likiarvoa, annan luvan sulle huutaa en tiedä(:
    Mutta oikeesti täytesanat on iha perseestä ja se jotenkin pistää ihmisen näyttää tyhmemmältä. Ainakin mun mielestä ja mä oon tyhmä. Mulla on ärsyttävä täytesana, jota käytän kokoajan ja kaikki huomauttelee mulle siitä. Kirjottaessa sitä ei huomaa, mutta jos tunnet mut tiiät mistä puhun. Se on se kun kerron jonkun jutun mun on pakko sanoo sen jälkeen ''tietsä?'' Se on tosi tyhmää kun kerrot opettajallesi jonkun helvetin hyvän faktan minkä se on itse sulle opettanu ja sanot sen jälkeen pokkana ''tietsä?'' Thats just me, en voi sille mitään ja en usko et se mun elämää hirveesti haittaa.  
    Toinen asia mikä mua ärsyttää muutenkin ihmisissä on se. Kun chattailet jonkunkaa facebookissa ja sit se laittaa sulle jonkun törkeen siistin lyhennyksen jota et tajuu. Sitten oot siin sillee mitä, sitten se ihminen jonkakaa puhut on sillee '' omg nimo missä oravanpesässä, sä oikeesti asut ku et tiiä mitä tarkottaa KVG!?!?!?!?!'' Noh ehkä semmosessa oravanpesässä missä ihmiset puhuu normaalisti käyttäen sanoja, eikä mitää teinien keksimiä tyhmiä lyhenteitä. Oikeesti siinä meni kauan ja paljon paljon vaivaa että keksittiin suomen kieli. Vaikka kuinka vaikeeta se on, en siedä mitään lyhenteitä. Oks oikeesti ihmiset niin laiskoja, että puhuminen on liikaa vaadittu? Lyhenne jota eniten vihaan on se, kun joku laittaa sulle '' K''  Siinä vaiheessa oot sillee, oikeesti onko se liikaa vaadittu että pistät sen o-kirjaimen siihen eteen. Bitch please!
  Nyt aloit tän jälkeen miettimään mikä sun oma täytesana on? Tai jotain muuta turhaa. Kumminkin tähä loppuun voisin sanoo että, en tiiä!
xoxo: Nimo

8 kommenttia:

 1. mul on ollu niin ikävä näit sun juttuii:) kirjottele useammin

  VastaaPoista
 2. aww nimo, teit mun päivästä paremman! kaipasin näitä :) t.nigga

  VastaaPoista
 3. Tämän jälkeen aloin miettimään älykkyysosamäärääsi.

  VastaaPoista
 4. HAHAHAH! mul oli just toi sama ongelma kvg- sanankaa ku kaverit hokes tota koko ajan et menin oikeesti GOOGLETTAA ton sanan ja kun sain tietää mitä se tarkotta, oli just semmonen -.- olo !XDD

  VastaaPoista
 5. tota mitä toi kvg tarkottaaa xd ?

  VastaaPoista