maanantai 31. lokakuuta 2011

Greetings from Lahti


         (Varoitus; Teksti sisältää paljon turhia kuvia, ja traumaattisia kokemuksia)

Ajettiin 70 km itään, nrj soi ja tytöt nukku koko matkan. En oo koskaan tajunnu ihmisiä, jotka pystyy nukkuu autossa, ne kaikki töyssyt yms häiritsisi mua. Ehkä oon vaa prinsessa ja löytäisin herneen 10 patjan alta. Päämääränä oli Asikkala, missä meijän mökki sijaitsi. Automatka oli reissun tylsin kohta, kaks tuntia pelkkää motaria.

 Vihdoin päästiin perille, kello oli jo kuus. Mahat kurni ja edessä oli joukko nälkäisiä naisia, huom naiset on vaarallisia nälkäisinä. Tehtiin ruokaa ja ilta sujahti katsellen titanicia ja jotain kauhuleffaa. Näin titanicin ekaa kertaa vklpuna, itketti ihan sikana. Oli niin koskettava. Vihdoin päästiin saunaan, olin oottanu sitä kauan


95% miehistä ei nää tässä kuvassa tonnikalapurkkia, mutta 100% naisista näkee
 Seuraavana aamuna pöytä komeili pekonilla ja munilla ja kaiken maailman herkuillla. Aattelin ''kuka tarvitsee miehiä ku on ruokaa'' Kun masut oli täynnä lähettiin pyöräilee, aurinko paisto. Matkalla pysähyin ku kunto ei kestäny ja viereeni tepasteli hevonen. Säikähin ihan sikana, koska se oli iso ja näytti dinosaurukselta, mutta tää hevonen oli maailman söpöin. Se katto mua suoraan silmiin, ihanku se ois halunnu sanoo jotain. No ois sanonu niin oisin ehtiny kauenmmas, sillä tää hevonen nosti häntäänsä ja päätti tiputtaa perästään pari mun näköstä papanaa. Hyi, se siitä söpöydestä.Motherfucker!

Lähettiin takas mökille, laitettiin kasvonaamiot ja puhuttiin tyttöjen juttuja eli paskaa seksistä, miehistä ja kaikesta taivaan ja maan välisestä. Rentouduttiin ja annettiin kaiken vaan unohtua. Puhelimeni soi, ajattelin ''ei, en jaksa vastata'', mutta oli pakko, entä jos se oli tärkee? Síellä oli rakas ystäväni, joka soitteli että tulenko halloween bileisiin ja et siel oli kova meno. Ai oks tänää halloween? miks en tienny? ajattelin. Minuutin ajan aattelin, että meen pesemään kasvonaamion pois ja meikkaa ja kihartaa hiukset ja lähen viihteelle. Katoin ikkunasta ulos ja tajusin, että olen keskellä metsää. Enkä muutenkaan halunnu vielä palata Espoon koviin kulmiin.  Puhelimen taustalla kuulu musiikin ja örvellyksen sekotus, mutta päätin jatkaa rentoutumistani.
Mentiin nukkumaan tosi myöhään ja meinasin simahtaa heti, mun luksussänkyyn, mutta en voinut vintiltä kuului outoja ääniä. Jälkeen päin ne äänet paljastu hiireiks, meijän mökillä oli hiirijä ja en tienny niist. HYI.
 Seuraava aamu oli pelkkää kaaosta, sillä naisethan ovat sikoja ja mökimme näytti sikalalta. Meijän oli pakko siivota ennenku lähettiin lahteen. Mitä lahessa? Ihan turha paikka. Aattelin minä, mutta shoppailu kelpaa mulle ihan missä vaan. Käytiin eka paikallisella kirpparilla ja löysin aivan ihanan laukun sieltä. Oli pakko ostaa se. Sitten lähimme kauppakeskukseen, ja kiersimme ginatricotit, spirit storet, lindexit, onlyt ja kaikki vaatekaupat ja käteen jäi monta pussia vaatteita. Oon törsääjä! Ostan ja sit mietin. Jos törsääminen ois rikos, oisin aina telkien takana.   
    Shoppailun jälkee tuli nälkä ja suunnistimme lähimpään intialaiseen. En ollu ikinä syöny intialaista ruokaa, enkä ikinä tuu uuestaan syömään. Tarjoilija kysy ''mitä sulle?'', katoin ruokalistaa tanduuri chicken, barbara tai baryuuni. Olin vähä öö? Vähä vaikeeta tilata, jos ei tiiä mitä se on. No arvoin sieltä listalta jonkun ja aattelin uhrautuu. Meni yli tunti että saatiin ruokaa pöytään, sillä ravintolalla oli vain yksi työntekijä. Intialainen ruoka on tulista, rasvaista ja tosi pahaa ruokaa. En suosittele kellekkään, menkää mielummin heseen. Kaiken tän säätämisen jälkeen kierreltiin lahessa ja tajusin että lahessa on harvinaisen rumia miehiä. Sinne en enää eksy!
Rakkaudella; Nimo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti