torstai 6. marraskuuta 2014

Mun matka BB-tähdeksi / ensimmäinen osa Selailen Instagrammia ja huomaan, että ystäväni laittoi kuvan itsestään Big Brother-hakulomakkeen kanssa. Naureskelin pitkään, että kuka hullu haluaa sellaiseen paikkaan mennä elämään? Huomasin myös, että hirveän moni lähipiiristäni hehkutti taloon hakemisestaan.

Tyypillisesti mä vaan naureskelin, ja ajattelin - musta ei ainakaan mitään tollasta tissityrkky-julkkista tule, joka näin jälkikäteen ajateltuna tuntuu todella pinnalliselta ajatukselta. Mä rupesin ajattelemaan formaattia kokonaisuudessa, ainoat jotka ovat mulle jääneet mieleen ovat ne kaikki tytöt joiden tissit ovat olleet isompia kun niiden pään koko ja kaikki ne super dramaattiset kiintiöhomot, jotka millon mitäkin ovat viskanneet seinille. Minkä takia koko titteli tunnetaan siitä? Siitä, että sinne hakeutuvat ihmiset, jotka haluavat ulkokuorellaan huomiota tai julkisuutta. Siitä, että nämä BB-tähdet löytyvät lööppilehtien kannesta tissit paljaana heti talosta ulos astuttuaan. Odotan päivää jolloin Big Brother-taloon astuu vaan ihan normaaleja ihmisiä, jotka ei niinkään julkisuutta hae vaan ovat normaalisuudellaan erilaisia. Juuri tätä mä tiedän olevani, mutta kuka määrittelee normaalin?

Pitkään pohdiskellen koko formaatin järkevyyttä ja yleiskuvaa, rupesin miettimään itseäni taloon. Millä tavalla mä käyttäytyisin siellä? Miten mä pärjäisin parin seinän sisällä tuhannen kameran alla 24/7? Olisiko mussa munaa kantaa itseni ylpeydellä monen katsojan silmien alle arvosteltavaksi? Vastasin itselleni pääni sisällä: mä en tiedä.

Jos mä jotain tiedän, niin sen mä tiedän, että niin kauan kun mä olen blogannut ja ilmaissut itseäni netissä niin mä olen ollut peloton. Peloton ihmisten arvostelulle. Peloton epäonnistumiselle. Peloton ''kuka toi likka luulee olevansa?''-kommenteille ja muille ihmisten yrityksille tiputtaa mut omalta kukkulaltani. Mä tajusin myös, että ensimmäistä kertaa mun elämässä, mä olen vihdoin se ihminen, jota aidosti olen. En tumma-ihoinen, en nainen, en läski vaan ihan vaan Nimo. Jos oli aika koetella itseäni, ja ottaa riski niin se on N-Y-T.

Tämän jälkeen avasin tietokoneeni, ja tein Big Brother-taloon hakemuksen kaudelle 2014. Ensimmäistä kertaa se oli mahdollista, näin 19-vuotiaana. Hakemuksen tehdyttyäni, en ajatellut asiaa sen enempää. Suhtauduin koko hakemukseen vähän hälläväliä-asenteella, sillä ei taloon pääseminen ollut mulle mikään elämän suurin tavoitteeni enemmänkin itsensä koettelu. Mietin myös pitkään, että kerronko hakemisesta kellekkään?  Päätin kumminkin kertoa joillekkin ystävilleni, jolloin he jäivät suu auki kummastelemaan. ''Ei ikinä uskoisi sinusta''-kommentteja tuli melkein jokaiselta, mutta elämä on juuri sitä. Riskinottoa. Omien rajojen yli heittäytymistä. Sitä mä juuri kaipasin.

Hakuprosessi eteni, ja mitä pidemmälle pääsin, sitä varmempi minusta tuli, että minut nähdään astelevan taloon tänä kautena. Minua jännitti ajatus ja samalla myös pelotti, mutta mä tiesin sisimmissäni olevani rohkea. Rohkeus ei ole mulle sitä ettei pelota vaan sitä, että uskaltaa hypätä vaikka ei tiedä selviikö elossa. (Kyllä, silloin myös kuuntelin paljon Cheekkiä).  Minua helpotti keskustelu isosiskoni kanssa, ja hän vakuutti minut siihen, että mitä ikinä tekeekään elämässään niin sen tekee täysillä ja sen rinnalla uskaltaa myös seistä selkäranka suorassa. Helpotti ajatus, siitä että tässä maailmassa on edes yksi ihminen joka hyväksyy mut, vaikka mitä kävisi talossa.

 Pari päivää sen jälkeen puhelimeni soi; ''Kyllä, Nimo me haluamme sinut mukaan BB-kaudelle 2014'', sanoi nainen minulle puhelimessa. Sillä hetkellä istuin täydessä ratikassa ruuhka-aikana pokerinaamalla, ja samalla tunsin kuinka sisälläni kiljuin. Minussa virtasi niin moni tunne, että teki mieli pussata edessä istuvan naisen otsaa, olin ihan tajuttoman innoissaan. Puhelun loputtua valtasi minussa ihan älytön shokki, kelle mä nyt kerron. Mitä äitini tähän sanoo? Entä poikaystäväni, ja muut läheiset kaverit? Vaikeinta tästä teki vielä se, että mä tiesin jotain niin suurta. Jotain, joka tulee muuttamaan mun elämän ihan täysin, mutten saanut sitä jakaa kellekkään. Suuri suuni piti vaieta nyt, mutta pystyykö näin suurta salaisuutta pitämään läheisiltään?

xoxo: Nimo


95 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. ääliö kommentti,tuolla yhdellä lauseella onnistuit kertomaan minkälainen ihminen olet, otan osaa

   Poista
 2. ''tissityrkky julkkis''
  eihä sul oo ees tissei :DDD
  vaik luuulis et ois jo alkanu kasvaa xDDd lols

  VastaaPoista
 3. Jaa ja kuinka monesti sä oot kattonu mun paidan sisälle et oks mulla tissejä vai ei? Ja mitä väliä vain ei oliskaa? Girrlll pienet tissit on muodissa ;)

  VastaaPoista
 4. Mun mielestä sä olit niin ihanan tavallinen hömppä talossa, ja juuri siksi susta tuli mun lemppari kilpailija jo heti alkuun. Ajan kuluessa huomasin sussa paljon potenttiaalia moneen asiaan, ja sen että ootkin paljon isompi persoona ja ihminen. Ja nyt mä olen yksi niistä monista muista, jotka seuraa sua Facebookissa sekä täällä blogissa, ja ihan vaan siksi, että olet ihanan tavallinen Bb Nimo , joka sentään uskalsi lähetä kisaan :-------)

  VastaaPoista
 5. Sanotaan, että se mikä ei tapa vahvistaa. Näinhän se on elämässä. Nuorena kannattaa ottaa haasteita vastaan ja kokeilla asioita, ettei sitten vanhana tarvitsisi katua elämätöntä elämää. Seurasin sinua bb-talossa. On jännää kun ihminen on samojen ihmisten kanssa samassa paikassa poissa ulkomaailmasta ja tietämätön mistään muusta kuin siitä mitä esim. juuri bb-talossa tapahtuu, tulee esille ihmisestä asioita, joita ei ehkä tulisi muuten esille. Sinäkin olit alussa hiljainen sivusta seuraaja, kunnes rohkaistuit ja olit välillä "aika" rajukin sanoissasi. Tuntuiko sinusta kertaakaan, että halusit pois sieltä jo aiemmin, että seinät kaatuu päälle tai joku ihminen siellä ärsyttää todella paljon? Ole juuri sitä mitä olet, eli Nimo. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia:-) tämähän on vasta ensimmäinen osa niin eiköhän noi asiat selviä jatkossa!

   Poista
 6. Olit ihan huippu asukas. :) Just sopiva vastakohta niille aivottomille bimboille, joita on edellusvuosina talossa riittänyt. Räväkkä, hauska ja mielipiteitä omaava nuori nainen, huippua!! :) Sun olis kuulunut olla finaaliviikolla!

  VastaaPoista
 7. Olit aivan mahtava bb talossa! Tykkäsin sun asenteesta heti alussa !! :) mun mielestä tipuit ihan liian ajoissa olis illut tosi paljon muita joita olisin toivonut tippuvan sua ennen. Ihanaa, että kirjotat bb talosta tänne blogiin. Just tämmöstä on tosi mahtava lukea. Kuitenkin onnea siitä että sut sillon valittiin taloon ja onnea myös, että pääsit niin pitkälle. Olit aivat upee persoona talossa

  VastaaPoista
 8. Oliko sulla poikaystävä ku menit/olit talossa? Vaikka Antesta tykkäsit o:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Selviää seuraavissa osissa :-)

   Poista
  2. Taisi olla hiukan koppiohjausta/salatehtävä? Itse olin ainakin yllättynyt sinun "kiihkeydestäsi" ko. tilanteessa. :D

   Tsemiä Nimo ja koeta kestää pahimpien rasistiräksyttäjien kommentteja. Olet tosin varmaan aika tottunut niihin.

   Extrakommenttisi (ja esiintyminen extrassa) ovat olleet loistavia. Niin ja hei, pidä silti ne jalat maassa, jookos

   Poista
 9. Millon tulee seuraavat osat?:-)

  VastaaPoista
 10. Toivottavasti pian :3

  VastaaPoista
 11. Mitä pitemmälle bb meni, sitä enemmän aloin tykkäämään susta ja jonista! Mahtava kaksikko, oisittepa jatkan loppuun asti :D

  VastaaPoista
 12. Siis etkö saanu kertoa kellekään että pääsit BB taloon? :O vai saitko kertoo vaa niille läheisille jotka pitää sitten suunsa kiinni vai miten se oikee menee? :D

  VastaaPoista
 13. Onneksi meitä on jokaiseen junaan ja mielipiteitä laidasta laitaan.
  Minä en tykännyt esiintymisestäsi BB:ssä. En voinut ymmärtää sekoilua ja kyyneliä suoristusraudan kanssa. En martyyrin asennetta enkä huonoa käytöstä sääntöjä vastaan.
  Eikä minun tarvitsekaan tykätä. Sinä kasvat jossain vaiheessa aikuiseksi ja naurat tälle ajalle ja käytöksellesi. Se kuuluu kasvuun.
  Minäkään en ollut fiksu 19 vuotiaana, jos olen sitä vieläkään.
  Hyvää marraskuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei ne suoristusrautadraamat ollu vielä ees mitään kaiken muun rinnalla. Jeesus sentään

   Poista
 14. hämmästyttävää, miten fiksun ja aikuisen kuvan sinusta saa tekstisi perusteella, kun taas bb:tä katsoessa mielikuva oli päinvastainen. Mutta ihmisissä on monta puolta, ja toki tv ohjelmat antavat hyvin yksipuolisen kuvan :)

  VastaaPoista
 15. Sun matka BB-tähdeksi? Ethän sä ole mikään BB-tähti? Ikävä kertoa, mutta voisit jo laskeutua maan pinnalle. Taidat luulla itsestäsi aika paljon liikoja.

  VastaaPoista
 16. Anteeksi mikä BB-tähti? :DDD voi muhammed. Ensinnäkin, sun selkätissit sai enemmän huomiota kuin sinä itse, ja toiseksi, mikä vitun muslimi ''viuhahtelee'' talossa, mutta silti uskonnollisten syiden takia kieltää esim. suihkuvideoiden näyttämisen? Aika hypokriittista islamin seurausta... No, thank god for that, välttyipä niiltäkin kauhukuvilta, eli sun kropastas. Kannattas vähän pudottaa painoo, ellet halua olla diabeetikko jo 20 -vuotiaana. :)

  VastaaPoista
 17. Kiitos kommentistasi! Lupaan ottaa tämän kommentin vakavasti ja miettiä loppuelämäni ajatuksiasi minusta, ihmisestä jota et edes tunne. Itseasiassa kommenttisi oli niin tärkeä mulle että toivon et otat muhun yhteyttä numeroon 040-67muaeivittuakaanvoiskiinnostaamitäsäajatteletmusta. Soitellaan!

  VastaaPoista
 18. olit iha jees BB siihen asti kunnes aloit hokemaan _kokoajan_ "oumaigaad" tai "mä en kestäää" siihen meni hermo.. :D

  VastaaPoista
 19. siis oikeesti ❤ musta on kauheeta lukee noita kaikkia "vihakommentteja" sinusta, ja muistakin talon asukkaista. Bb talossa ihmiset ovat erilaisia kuin "oikeassa elämässä" talon ulkopuolella. Musta on tosi epäkunnioittavaa tulla haukkumaan pelkäståän tuollaisen ohjelman perusteella. Mutta mä tiedän että nimo on vahva ihminen eikä välitä tuollaisista❤❤ tsemppiä!! ❤ toivon etttä uudet osat tulisivat pian, ja vielä loppuun tällainen kysymys: keiden kanssa olet pitänyt yhteyttä bb talon jälkeen, onko mielipiteesi heistå muuttunut? kiitos jos vastaisit jo nyt (vaikka uskon että tulet kertomaan myöhemmisdä osissa) mutta en jaksaisi odottaa vastausta niin pitkään :D ❤ nimo olit ihana ja aito ihminen, harmi että tipuit!!

  VastaaPoista
 20. voi jumaleissön. "tähti" :D ............. petyin kyllä esiintymisees talossa vaikka osasinki odottaa jotain tollasta :D

  VastaaPoista
 21. Pffft ootte ihmiset oksettaviii :< en ymmärrä minkä takia kokoajan joku tulee haukkumaan nimppaa sen omaan blogiin; en vaan käsitä. Onneks olkoon kaikesta mitä oot saavuttanu tähän mennessä Nimo :3 oot aito tähti ja ennen kaikkea yksiä tunnetuimpia bloggaajia Suomessa. Pidä lippu korkealla <3

  VastaaPoista
 22. Poikaystäväs on tosi hyvän näkönen. Sil on varmaa iso munaki, ku itellee sai tumman naisen :3 Millo saadaa pornofilmii tai jotaa kivoi kuvii teist taas?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vittu joo oik33sti. Nähtii se eile lidlis palauttaas pulloi kaverienkaa<3 Sen kyrpä näky johoki puolee välii reittä sen farkuist läpi ku kyykisty. Ei uskallettu mennä puhuu sille. Ens kerral mennää vaik suoraa imee sitä

   Poista
  2. :) pari kertaa sille antanu kauppakuitin ja koskenu sen kätee samal

   joka kerta pari orkasmii tullu


   Luulin et oon ainut xD

   Nii ja Nimo ei oo tarkotus loukata tai mitää mut se vaan on niin helvetin kuuma.

   Vakkari lukija oon ja sellasen pysyn xDD jos jouluks saatais jotaa paidattomii kuvii sun äijäst kuitenki voisin vaikka maksaa niist

   Poista
  3. WTF:DDDDDDDDDDDDDD Hankkikaa elämää:DDDD

   Nimon poikaystävä (eli tää Joni Ollikainen) oli parturissa vähä aika sitte munkaa. Myönnän kyl et oon vähä yllättyny et Nimo on sen itellee saanu. Mukava tyyppi, vitsaili koko ajan. Naisleikkaajat hymyili sille ja vilkuili sitä koko ajan. Alko välil vituttaa ku muakin palveleva keskeytti leikkauksen välil ku jäi kuuntelee tän jonin vitsei, aika kova naistenmies vissii. Aika samanlaiselta rennolta huumorityypilt vaikuttaa niiku Nimo

   PS. Menkää kuolaa sen IG:tä tjms. ja jättäkää tää nimon blogi rauhaa. Kirjotustaitojenne mukaa ootte vissii max 15v, ainaki henkisesti.

   Poista
  4. Eks ne oo eronnu jo? En voi uskoo et ne viel ois yhes XDDD

   Poista
  5. Öööööh ootteko yhtään katellu Nimoa? Sehä on iha jumalattoman kaunis ja vielä huikeen itsevarma :3 ehkä siinä on teille syy miksi sillä on nii hyvännäköinen poikaystävä ;)

   Poista
  6. taitavat ne olla :--) näin ne yhes tässä jonki aika sitte kävelemäs

   Poista
 23. Kiva lukea ajatuksiasi talosta, oon lähtösi jälkeen oottanut kovasti uusia blogipostauksiasi :) Mun mielestä lähit talosta aivan liian aikasin, sinne jäi (ja siellä on edelleen) paljon epämielenkiintosempia henkilöitä ku sinä. Sua ois ollu mukava seurata jatkossakin, vaikka myönnän että välillä osasit olla kyllä helvetin ärsyttäväkin :---D Nopeasti sua tuli kuitenkin taloon ikävä. :) Oot fiksu nuori nainen, ja kun muistat pitää jalat maassa ja pään kylmänä, susta voi tulla mitä vaan!
  Hyvää jatkoa, varmasti kuulen susta vielä<3

  VastaaPoista
 24. Voi kiitos :-) Ja voi kuule, mä tiedän kyl et osaan olla ärsyttävä mut eiköhän kaikissa meissä ole ärsyttäviä piirteitä. Mutta jos jotain voin luvata nii se on just se että mulla tulee aina olee mun kaksi jalkaa tiukasti maassa :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No laitappas ne kaksi jalkaa äkkiä takaisin maahan; siellä ne ei tällä hetkellä ole!
   BB - tähti? Just joo. Et ole tähteä nähnytkään.

   Poista
 25. Olen kauan miettinyt minkä takia kaikilla tummaihoisilla on niin muhkeat takapuolet ja minkä takia kaikki tummaihoiset osaavat tanssia niin hyvin ja myös miksei heillä on niin muhkeat huulet :D en tarkoita tätä pahalla, kuhan vain kysyin :D

  VastaaPoista
 26. Muuten ihan paska mutta "asenne" puuttu.

  VastaaPoista
 27. Mun sydän itkee verikyyneleitä ku sinä ja Joni ette ollu pidempää talossa!! Meinasin kuolla nauruun Nii monesti joninki jutuille ku Se on Nii hauska olemalla vaa oma ittensä:D aivan lemppareita ootte!! Ja kummastakaa en tykänny aluks vaa Se tuli pikkuhiljaa mutta sitäki vahvempana! Tehkää joskus jonin kanssa vaikka videopostaus tänne blogii jooko? Ois mahtavaa!!:)

  VastaaPoista
 28. Heippa! Tulin mielenkiinnosta kurkkaan sun blogia ja olihan tääl jotai mielenkiintoisia kirjoitelmia joten nostan peukkuu sille. Mutta asia joka pisti silmään erityisemmin oli se kun MINUSTA tuntuu et otat asioita vähän liian henkilökohtaisesti mutta voihan tämäkin olla jotain minun luulotautisuutta. Itse en pidä blogia joten en oo mikää neuvomaa mutta näin ns sivustakatsojan silmin rupeat armottomalle puolustuskannalle negatiivistapostia vastaan mä en ymmärrä miksi sinänsä tarttee niihin ruveta tyylii "ei vois vittu vähempää kiinnostaa mitä aattelet" sävyyn vastaileen kun sinä varmasti itse tiedostat tämän syvällä sisimmässäs jos ei kiinnosta muitten mielipiteet mun mielestä semmosiin vastailu on ylsinkertasesti turhaa,liekkeihin bensaa heittämist ja kaikenlisäks huonon kuvan antamista. Se että jollain on jotai henkilökohtaisia ongelmia sua kohtaan ei ole sulta pois :) ..negatiivinen kommentti on välttämättömissä niinku varmaan tiät. Erästä vlogaajaa en edes viitsi enää edes seurata siitä syystä koska hän ei mitään muuta tee ku vastaa niihin negatiivisiin ylitsepääsemättömän naurettavasti..mut mitenvaa. :D ..Nimimerkillä tunnenitsenitotaallisensuurnipottajaksi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa mä en yleensä edes vastaile niinkään negatiivisiin viesteihin koska en haluu antaa huomiota ihmiselle joka hakee sitä mua dissaten mutta välillä mullakin menee hermo. Ollaan kumminkin kaikki vaan ihmisiä ja musta kenenkään ihmisen ei tarvitse kuunnella internetissä solvaa ihmisiltä jotka ei edes niitä tunne. Yleinen kritisointi on sit täysin eri asia kun muuten vaan tyhmä kommentti jossa yritetään toista vaan loukata. :-)

   Poista
  2. En tarkoittanut että sun sitä solvaamista tarttis sietää..en minäkään ja tuskin kukaa sietäis semmosta mutta vaikka menis hermo niin miks tarttee vastata koska tottakai jotkut koittaa parhaansa mukaan loukata jotai syyttä. Se on vaa karu fakta et kun on ollut julkisuudes nii tulee siit hyvää mut myös paskaa joka suunnasta. Jos päättäisin ruveta pitää blogia ny vaik kukista niin 100% varmuudel mua tultas haukkuu vaiks miks ja samalla mun pitäis hypätä sillalt. :D vaikka haluaisin pitää blogia niin en oo ruvennu kirjottamaan just sen takii koska myönnän että kestän kritiikkii jollain tasol mutta en täysin jolloin varmaa vastaisin näil solvaajille kaikennäkösil avautumistyyleil :'D

   Poista
 29. Nimo. Koetko ihan aikuisten oikeasti olevasi BB-tähti?
  Perustele, jooko!
  Miksi käyttäydyit niin huonosti talossa ollessasi? Miksi käytöksesi muuttui radikaalisti riippuen kenen kanssa talossa juttelit? Oliko sinulla kenties rooli päällä?
  Mitä tämän jälkeen? Ymmärrät varmaan että kaltaisiasi "tähtiä" mahtuu 20 kpl tusinaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hm, aika monta teitä täällä, jotka on tullu varta vasten kiukuttelemaan Nimolle. Ei ihmiset minkään nobodyn takia vaivautuis :)

   Poista
 30. Mun mielestä te tartutte aivan liikaa tohon tähteys-sanaan. Sillä ei ole mulle mitään merkitystä ja se vain kuulosti paremmalta otsikolta kun "BB-asukkaaksi" joten nyt oikeesti rauhoittukaa. Mä en pidä itseäni yhtään sen enempää tähtenä kun ketään muuta jota tänä vuonna käveli taloon mun lisäksi. Se on vain kirjoittajan parempana näkemä ilmaisu, samaa termiä esim yleiset lehdetkin kuten seiska käyttää bb-asukkaista.

  VastaaPoista
 31. Moi Nimo,

  Ostettiin aika pian bb:n alkamisen jälkeen 24/7. Mä tykkäsin susta aika paljonkin aluksi. Mun mielestä vaikutit oikeen mukavalta nuorelta naiselta, jolla oli kaunis sisin. Aika pian tämä mielipide kuitenkin muuttui, kun aloit nostaa itseäsi jalustalle, se oli aivan turhaa ja todella raivostuttavaa. Mun mielestä ihmisen, joka on oikeasti itsevarma ja viisas, ei tarvi koko ajan hokea sitä, niinkuin teit. Nöyryys on vain yksinkertaisesti kaunista. Ne jalat kannattaa vain pitää maassa. Yleensä aina liika itsensä hypettäminen kertoo vain huonosta itsetunnosta.

  Toinen asia, mikä oli mun mielestä aika järkkyä, oli se, että kerroit poikaystävästäsi aika paljonkin alussa. Kerroit myös, että sua on petetty. Mihin ihmeeseen se sun poikaystävä katosi siinä vaiheessa, kun kiinnostuit Andtesta? Eikö tuo ole aika kyseenalaista toimintaa? Seurattiin todella järkyttyneinä, kun ahdistelit Andtea talossa. Se meni aivan yli, Andte kuitenkin ilmaisi heti alkuun hienovaraisesti, ettei kiinnostus ole molemmin puoleinen. Se ahdistelu meni aivan yli, seurattiin sitä myöhälle yöhön, vaikka olisi pitänyt jo kovaa kyytiä olla nukkumassa. Mun mielestä tuotannon ois pitänyt poistaa sut talosta silloin, enkä tainnut olla ihan ainut, joka oli samaa mieltä asiasta. Jos tilanne olisi ollut toisinpäin, että ahdistelun kohteena olisi ollut nainen ja ahdistelija olisi ollut mies, niin luultavasti talosta poistaminen olisikin tapahtunut. Se siitä tasa-arvosta bb-talossa. Lisäksi tossa raivokkaassa ahdistelussa häiritsi se, että kun sait pakit, niin haukuit Andtea... Lisäksi kerroit omina totuuksinasi Tuijan sanomisia Andtesta, tarina muuttui aika kovasti matkalla.

  Kiron kivikossa mua ihmetytti aika kovasti, ettet mitenkään pystynyt myöntää tekemiäsi virheitä. No mutta loppujen lopuksi oppia ikä kaikki. Tuon ikäisenä ihminen saakin mun mielestä olla vielä vähän lapsellinen. Niinkuin joku tuolla aikaisemmissa kommenteissa sanoikin nämä tekstit näyttävät sen, että kyllä sinusta se fiksukin puoli löytyy. Hömpöttäminen on eri asia kuin lapsellisuus ja hömpöttäminen ja lapsen mielisyys on mun mielestä asioita, joita ei kannatakkaan koskaan kadottaa. Mä en sano näitä mun mielipiteitä ollenkaan pahalla, halusin vain kertoa, miltä se tänne ruudun toiselle puolelle näytti. Mun mielestä kenenkään ei tarvi luonnettaan muuttaa, mutta vähän voi hioa huonoja käytösmalleja pois.

  Hyvää syksyn jatkoa. Kirjoituksiasi on mukava lukea.

  VastaaPoista
 32. Kiitos viestistäsi :-) Tämähän on vasta ensimmäinen osa ja lupaan paljastaa seuraavissa osissa kyllä kaiken miksi, mitä ja millon tapahtui mitäkin minun osalta. Toistaiseksi sanotaan näin että talossa oleminen ei ole niin helppoa miltä näyttää ja kuten ollaan Jennan kanssa sitä toikotettu nii se on todella henkisesti rankkaa ja välillä jopa brutaalia eikä sitä voi ennestään ennakoida miten ihminen käyttäytyy täysin eristyksessä. Kolmanneksi mä olen hirveän itseironinen ihminen, ja se että osaa nauraa omille vioille ja heittää siitä huumoria on mulle juuri sitä itsevarmuutta ja juuri se itseironia on näyttäytynyt kauhean ylimieliseltä käytökseltä vaikkakin musta se on ollut vain huvittavaa. Mitä Andteen tulee niin eiköhän mut olisi oikeasti heitetty ulos jos ois asia ollut noin ykstoikkosta. Ja lopetetaan tää viesti siihen, että ollaan oltu Andten kanssa todella hyviä ystäviä talossa että jos jokin asia mussa ois häirinny sitä nii hän olisi sen kyllä mulle sanonut. Mutta toivon että jäät seuraamaan seuraavia osian tästä mun matkasta tuonne taloon. :-) Ihanaa syksyä sinnekkin!

  VastaaPoista
 33. Hyvä Nimo! Antaa palaa vain! Olit yksi mun suosikeista, joten jatka samaan malliin! :) ps. Jonille terveisiä ja onnitteluja siskonsa vauvasta! :)

  VastaaPoista
 34. Hei Nimo!

  Olen sua yli 10 vuotta vanhempi, mutta muistan jo sinut kun olit A-teemaillasta. Jäit jotenkin mieleeni todella karismaattisena henkilönä. Seurasin myös bb:tä, ja vaikka harvemmin ketään äänestän siellä, lähetin kuitenkin yhden äänen sinulle. Harmitti, kun tipuit pois. Olin piristysruiske talossa. Näen sinussa hyvällä tavalla itsevarmuutta, järkeä ja karismaa- kun vielä kasvat jonkun verran, olen varma että kuulemme sinusta vielä tulevaisuudessa muuna kuin "turhana julkkiksena". Moni ihminen varmasti unohtaa tuomitessaan myös ikäsi. Nuorena sitä on vaan yleensä innostuneempi ja tekee ylilyöntejä- niistä oppii. Olen kuitenkin varma, että jotain suurta sinusta tulevaisuudessa tulee. Sussa on vain se tietty karisma, mikä suurelta osalta ihmisistä puuttuu. Kuuntelin myös välillä juttujasi 24/7 oli ihanaa kun olit niin kiinnostunut kaikista yleismaailmallisista asioista ja olit positiiivisella tavalla utelias :) Tsempit!

  VastaaPoista
 35. Aint nobody got time for this bullshit. Menkää jo nukkumaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

   Poista
 36. Tee video tästä plz!:)

  VastaaPoista
 37. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 38. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 39. Niin... eiköhän sulla nyt ole kasvun paikka, kun parisuhteesi kariutui törttöilysi takia. Mielestäni ikäisesi tulisi jo ymmärtää, mikä on oikein ja mikä väärin, sekä se että teoilla on seuraukset. Sinun annettiin olettaa olevan hurjan fiksu ennen taloo astumistasi, mutta sitä puolta ei ole näkynyt eikä kuulunut, miksi? Toivon että kaikesta olet ottanut onkeesi, ja pääset kehittymään ihmisenä nätiksi ja oikeasti fiksuksi naiseksi.

  VastaaPoista
 40. Kuinka pystyt katteleen itestäs tällaista paskanjauhantaa? Tai no eipä siitä oikeestaan kannata välittääkkään :) mä voin sanoo että petyin kun putosit! Oot mahtava persoona! Kuinka on mennyt muuten BB:n jälkeen? Kumpaako palautetta on tullut enemmän? (Negatiivista vai positiivista) Voittiko sun mielestä oikea tämän kilpailun? Kenestä asukkaasta pidit vähiten? Entä eniten? Mikä oli mieleenpainuvin kokemus tai (viikko)tehtävä talossa? Menisitkö uudelleen? Aiotko pitää kaikkien kanssa yhteyttä? Pidä Nimo lippu korkealla! Paljon tsemppiä jatkoon!! :)

  VastaaPoista
 41. Niin ja vielä vähän jatkoa: kirjoita mahdollisimman pian uutta päivitystä! Odotan innolla! :)

  VastaaPoista
 42. Hei! Kirjotin ylilaudalle ja IS uutiseen tuossa jonkin aika sitten pidemmän sepustuksen. Kuitenkin lyhyesti ja ytimekkäästi sama tänne:)

  En tunne sua tai poikaystävääs, mutta kaiken lukemani ja salapoliisityöni perusteella te molemmat vaikutatte todella samanlaisilta. Näin miehenä, joka on ollut parikymmentä vuotta naimisissa oman naisversioni kanssa voin vain toivottaa teille molemmille tsemppiä jatkoon. Harvemmin sanon kenestäkään, että täydellinen pari tai mitään muuta sellaista hössötystä, mutta teissä kahdessa näen sellaista. Vaikutatte "sielunkumppaneilta" toisillenne ainakin ulkopuoliselle ihmiselle. Onnea teille molemmille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmeisesti asiat parempaan päin? Satuin istumaan pankissa kyseisen herran vieressä tuossa päiväsaikaan ja sivusilmällä ainakin jonkun nuoren tumman naisen kuva näkyi puhelimen taustakuvana:) Pojalla on kyllä todella kaunis hymy ja vaikuttaa mukavalta. Myhäili jotain itsekseen:-D Peukkuja molemmille!

   Poista
  2. taitaa tyyppi olla aika rakastunnu nimoo jos vielä bbsekoilun jälkeen otti takaisinxD asiahan ei meille kuulu jos meikhän akka tuollast tekis ja vieläh bloggailee niin kylläpäs sais jonkinlasen ylistystekstin ja julkisen anteeks pyynnöön meikäpojalle kirjottaaXdDD mutta jooh onnee ja sellasttt jospas se nimokin jotaki tästäkin oppi on siulla hienomies kun tällaistäki kestää kaipas täällä voi alkaa käymään ihan vain mielenkiinnosta miten siun suhtees männöö eihän tyättömillä ole kuin aikaa

   Poista
  3. Hahah aika huvittavaa. Ajattelin tässä aivan samaa, kun Nimo oli talossa. Tämä Nimon poikakaveri ei ilmeisesti ole kuitenkaan aivan tyhmä ja onhan tuon rakkaus aika selvää, kun puolusti kaiken maailman rasisteilta Nimoa hyvin heitti juttua takaisin ja pysyi aivan rauhallisena:) Yleensä ihmiset, jotka pysyvät tuollaisissakin tilanteissa rauhallisina ovat kokeneet kovia elämänsä aikana. Itsehän räyhäisin naama punaisena pahaa puhuville! =DD

   Käytin itseasiassa kahta pojan twiittauksista mieheni syntymäpäiväkortissa. Onkohan nimokaan näitä nähnyt, sinusta selvästi näissä puhui=)

   "Even the greatest dreams about u feel like nightmares after waking up when I realize u aren't with me.."

   ja sitten tämä, oma suosikkini=)

   "I know it's real when I can laugh and cry about a memory about you."

   Aikamoinen runoilija=D Olis kiva kuulla mitä teidän suhteelle kuuluu. Asutteko yhdessä? Luin jostakin sellaistakin. Pidä tuosta kaverista kiinni, rakastaa sua syvästi aivan selvästi=)

   T: Ninu Jyväskylästä

   Poista
 43. Mä oikeasti olen järkyttynyt tästä paskasta mitä porukka tänne suoltaa. Se, että nuori likka lähti mukaan televisio-ohjelmaan, ei voi oikeuttaa tätä kaikkea mitä te kirjoitatte tänne.
  Seurasin beebeetä eikä Nimo ollut missään kärjessä omissa suosikeissani ja kyllä, ärsytyskin saattoi nostaa päätään muutaman kerran, mutta VAIN sen ohjelman aikana. Ei se vaikuta siihen ihmiseen kuka Nimo on talon ulkopuolella. Eikä se ärsytys kohdistu kokoon tai ihonväriin. Miten sellaisesta porukka edes kehtaa heittää täällä herjaa?
  Kyllähän sen huomaa, että täällä kommentoivien keski-ikä on siinä teini-iän taitteessa, mutta ei kai nuoretkaan voi olla näin sydämettömiä ja julmia. Täällä vaahto valuen keksitään mitä hävyttömämpiä haukkumanimiä ja heitetään ihan avointa rasistista paskaa.
  Se, että teidän äiti ja isä on suostuneet antamaan teille televisioaikaa kolme kuukautta yhteentoista asti, ei tee teistä vielä mitään mielipide ammattilaisia.
  Nimon kannattaisi ehkä laittaa tänne kommenttitarkistus ja siivota ylimääräinen skeida pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen niin samaa mieltä tämän tekstin kanssa....jos ei ole muuta asiaa kuin haukkua...niin sen voi jättää kirjoittamatta.

   Poista
 44. Moikka Nimo!
  Olit aivan ihana persoona ja en olisi hallunnut että poistut bb:stä!:(
  Hyyvä jatkoa sulle!!!:D
  nimimerkillä: tyttönen espoosta

  VastaaPoista
 45. oot todella upeee tyyppi! Tehkää jonin kaa video sun youtube tilille!!! :))

  VastaaPoista
 46. Mikset sä tykänny Jennasta? Jenna oli aito oma ittensä ja oli myös sun ystävä mut sä taas vaan esitit olevas Jennan kaveri! Aika törkeetä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä! Ja Joni samoin haukkui jennan pystyyn extrassa ja talossa oli niin hyvää kaveria! Kasvakaa kakarat!

   Poista
  2. Hauskaa miten ihmiset luulee tietävänsä kaiken asioista joille ei oo mitään osaa ja arpaa. :-D

   Poista
  3. No pidiksä sit Jennasta?:D

   Poista
  4. Mä luulen et monesti bb talossa keskenään "nahistelleet" asukkaat ovat ulkomaailmassa monesti hyvää pataa keskenään. Niinku esim. Nimo ja jarno. Niinku kaikki sanonu et bb talo on niin rankka henkisesti. Olosuhteiden syystä käyttäytyy tietyllä tavalla.. Miten norm. elämässä ei todellakaan olisi!!

   Poista
 47. Tykkäsin tosi paljon susta bb:ssä! Sun nauru oli ihana! Harmi vaan ku tipuit nii aikasin :/

  VastaaPoista
 48. Koska tulee toinen osa? :) PS. Olit ihan paras bb:ssä :)

  VastaaPoista
 49. Hei nimio, tee video jonin kaaa sun youtube tilille!! Ja päivitä sitä sivuu muutenki enemmä? Niit videoit on kiva kattooo!! :)) <3 oot super tyyppi! Harmittaaa ku en päässy sinne uggllaa����

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa :-) Joo rupean kyllä tubettamaan ahkerammin tässä pian. Varsinki nyt ku tilaajamääräki iha katossa huh huh.! Ja ehkä näette Jonin mun videolla, lets see.

   Poista
  2. Jes noni hyvä! Kiva kuulla et ala nyt päivittää sitä useemmin ootan innolla niitä! :---) (leylakin olisi kiva mähdä videolla tai jenna)

   Poista
 50. mun mielestäni anonyymit pitäis kieltää kokonaan. helppoahan se on dissata, kun oma pärstä ei näy. :D mun mielestä kenenkään henkkoht.asiat ei kuulu muille, mutta, minkäs minä sille voin jos jotakin kiinnostaa esim. että oletteko poikaystäväs kanssa vielä yhdessä.
  musta sä olet ihana persoona, kaiken näkemäni perusteella. odotan seuraavaa videota tubeen innoissani :) tsemiä <3

  VastaaPoista
 51. Samaa mieltä! Itse kyllä käytön anonyymiä mutta en hauku! Ja olen sama tyyppi kuka hehkuttaa noita youtube videoita ja haluisin nähä muitakin mukana siella :D hehe. Olen samaaa mieltä olet ihana persoona älä muutu mihinkään! :*

  VastaaPoista
 52. Sinun olisi Nimo pitänyt olla talossa loppuun asti. Oli mukava kuunnella sinun juttuja.

  53v. Nainen maalta

  VastaaPoista
 53. Esssiiiiiiiiiiiiiiii18. marraskuuta 2014 klo 18.56

  LoooL nimooo mix poistit kaikki mun kommentitxD vika kommentti siis oikeesti lupaaan jos ei saada äijästäs paidattomii kuvii tai numeroo ni voix ees kertoo minkä pitunen sil on? lyötii frendien kaa vetoo koostaxD

  VastaaPoista
 54. BB-tähti! Tähti Somaliasta! Milloin menet takaisin sinne Somppulandiaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon syntynyt ja kasvanut Suomessa et mä en oo kyl lähös mihinkään mun kotimaasta. Toi sun typerä kommentti ei nyt osu muhun, soriiii :-)

   Poista
 55. Millo uutta blogi postausta? Tai youtube videoo?

  VastaaPoista
 56. Nimo oot hauska tyyppi :D Oh my goodness! Oisit ehkä pysyny bb-talossa pidempään jos oisit tuonu sitä hauskempaa puolta enemmän esille ja jättäny sen suoristusrauta-draamailun vähemmälle, mut näillä mennään. Itseironia on loistava piirre ihmisessä! Pysy just tuollaisena kun oot gurl <3

  VastaaPoista
 57. Toissa päivänä piti tulla jo toinen osa!!

  VastaaPoista
 58. Ihana nimo<3 täällä yks kärsimätön oottelee toista bb postausta..i caaaan't wait...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi murut, ootte rakkaita ku jaksatte odottaa :-) oon vaa nii hullu perfektionisti kirjottamisen suhteen etten julkase ennenku on mielestäni täysin valmis. Joten oon pahoillani, mut lähi päivinä se ilmestyy kyllä :-)

   Poista
 59. Onko Jonilla blogia?

  VastaaPoista
 60. Voi jumankekka mitä pilkunnusaajia täällä on. Sä oot bb tähti- isolla T-llä yhtään vähättelemättä sitä asiaa koska sun ansiosta se ohjelma oli katsomisen arvonen.. Oli muitakin hyviä, mut sanotaan et kun sä ja Joni putositte en enää seurannu yhtä aktiivisesti. Se on kans hyvin hauskaa et ihmiset ottaa hirveen vakavasti/ tosissaan joitain juttuja mitä oot tehny tai sanonu. Mulla on kyllä hirveen samankaltanen ironinen huumorintaju kun sulla, joten mun mielestä se oli hauskaa ja ymmärsin kyllä erottaa mistä millonki oli kyse. Tsemppii sulle ja ihana seurailla sua jatkossakin täällä:) <3

  VastaaPoista
 61. tulin vaa kertoo, että sun äijä on vitun kuuma:33 Vlogaax se?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin juuri vapautuneena naisena komppaan satasella sua ja en yleensä muitten asioihin puutu tai anonyyminä todellakaan huutele toisten miehistä, mutta kelpais mulle millon vaa:D. Niin ja jos vlogia,instaa tai jotaa voisitte linkkaille niin olis kiva. Voitko Nimo laittaa seuraavaan, jonku kivan kuvan miehestäs? Arvostaisin ja en olis varmaan ainut<333

   Poista