sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Häiriintyneet somettajat


 Mä olen luvannut, että teen joka sunnuntai videon Youtube-kanavalleni, ja koska mä olen sanani arvoinen nainen. Täältä löytyy tämän sunnuntain video. 
Videolla käsittelen erilaisia somettajia, facebookfossiilista pimppikumpubimboon. Videon ei ole tosiaan tarkoitus loukata ketään, mutta mä en sille mahda mitään, jos lasikenkä mahtuu jalkaasi
Toivottavasti pidätte!
xoxo: Nimo 

19 kommenttia:

 1. ...sille mahda mitään[pilkku] jos lasikenkä...

  VastaaPoista
 2. Oi anteeks unohdinkin videoltani tyypillisen kielioppipoliisi-somettajan. :-) jokaiselle meistä sattuu välillä kirjotusvirheitä ja se ei maailmaa kaada.

  VastaaPoista
 3. Miten 70-luvulla syntyneet voisivat olla isovanhempia? Ok, onhan se tietty mahdollista, jos aikaisin on alotettu koko suvussa jälkeläisten teko, mutta noin niin kun yleensä.

  Toinen juttu sitten se, että 70-luvulla syntyneet ovat nähneet teknologian kehittymisen ja ovat olleet pakotettuja alati opettelemaan uutta. Näin ollen en oikein usko tuota väitettä siitä, että heiltä kaikki sujuisi vaivalloisesti. Lisäksi diginatiiviius taas aiheuttaa tiettyjä heikkouksia.

  Sori, mutta oisko s-kirjaimen opettelu ihan mahdottomuus?

  VastaaPoista
 4. Oletko sinä lähinnä syntynyt 70-luvulla kun otit asiasta herneen nenään?

  Mutta voin avata asiaa sulle sen verta, että itse tuntemani facebookfossiili-tyyppiset somettajat ovat juuri tällöin syntyneitä kavereideni äitiä ja muita tuttuja. Nämä ihmiset eivät todellakaan ole tekniikan ihmelapsia ja saa aina olla vieressä auttamassa, kun tietokone ei toimikkaan heidän mielestä.
  Ei ollut tarkotus millään tavalla leimata kaikki sellaisiksi. :-)

  Anna mun ainoan puhevian olla.! Joka lähinnä tulee kielikorun takia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin no, riippuu ehkä, missä vaiheessa 70-lukua syntynyt, mutta varmaa on ainakin se, että vanhemmat ja isovanhemmat ei ole samoihin aikoihin syntyneitä. ;)

   Ei, mä en oo niitä, jotka vetää herneen nenään. Mä oon niitä, jotka tyhjää puujalkavitsitkin, jos ne ei oo kohdillaan. Liiottelu on ankeeta.

   Itse allekirjottaisin ehkä kuus-seittemänkymppisten kohdalla asian, mutta kai kaikki on suhteellista.

   Mitä muuten tulee tähän aiempaan ulkonäköjuttuun (joka ainakin FB:ssä oli), niin toisaalta tuntui vähän fuulalta, koska olit itse BB:ssä aika kova ruotimaan ihmisten ulkonäköä ja kerjäsit kehuja. Ei tullut siis tunne, että ulkonäkö olisi kovin toissijainen asia ainakaan...

   Poista
 5. Toi oli tosi hyvä video!❤
  Voitko muuten joskus tejä Jonin kaa videoo? Olis iha huippuu!!❤❤

  VastaaPoista
 6. Sun silmät on ihan uskomattoman kauniit!

  VastaaPoista
 7. Heii!!! En tiiä onks joku jo kerenny, mut kerron kumminki :D tos edellises videos kysyit miten jengi joil on silmälasit onnistuu vlogaa ku tulee heijastuksii... Mut siis oikeisii laseihin voi sit ku ne ostaa ni pyytää laittaa heijastuksen estokalvon samalla ku linssit lähtee hiottaviks. Sillo se pinta on semmonen et se ei heijasta valoo takasin. Ja monil on semmoset koska se myös häiritsee omaa kattomist niitte läpi jos joku valo heijastaa :)

  VastaaPoista
 8. Tuli heti pari luokkalaista mielee XD. Nähtiin kundikaveris Justimukses. Se oli tosi söpö siinä :-D Onks se näytelly kauanki?

  VastaaPoista
 9. Vähän kyllä otin herneen nenään. Mieti minkälaisen teknillisen vallankumouksen vanhempi väki on saanut kokea?! 70-luvulla tuli ekat väri-tv't, joillakin oli jopa lankapuhelin, ei kaikilla, riippu varallisuudesta. Aika paljon tekniikka mennyt eteenpäin, ja kokoajan pitänyt itseään kouluttaa tai itseopetella kaikki, normiduunin ohella. Se on ihan toista, kun sinä olet kuitenkin syntynyt älypuhelin kaulassa. Mulla oli vain avain. Terv.-fossiili

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei siinä ole mitään pahaa ja kuule tekniikka kehittyy kokoajan entisestään joten jossai vaiheessa me älypuhelin-sukupolvi ollaan yhtä fossiileita. Ei todellakaan ollut tarkoitus pahoittaa kenenkään mieltä :-)

   Poista
 10. Okke, muutoin oon sun tekemisiä ihan digannu, bb'ssä oisit voinut olla pidempää����

  VastaaPoista
 11. Naureskelin täs ku tuo yks ano väitti ettei 70 luvul syntyneet voi olla isovanhempia, heh hassu juttu ku kyllä mun mutsi ainaki on jo mummo��

  VastaaPoista
 12. Voi oot nii paras ja kaunis♥ tänää koulussa kun uus puukässän ope kysy kukas sä oot nii minähän sitten vastasin mä oon nimo aka girl whit attitude ja si se ope oli sillee what ja olin sillee joo siis oon maria että sun videoissa puhut asiaa ne on kivoja ja oikeesti sä oot vaa nii ihana joka sunnuntai oon sillee millon se video tulee voisitko joskus tehä videon jonin kanssa ehkä♥:maria

  VastaaPoista
 13. Hei tulisko jonin, leylan tai jennan tai jennanjadanin kaaa seuraava sunnubtai video? :))) jos ei seuraava nii sitä seuraava sitte? Ois kivanähä ne sun kaa videolla!!! :* ja sit kunnon Q&A videohossai kohtaaa!! :)) ;))

  VastaaPoista
 14. Moi nimo!♡♥ oon lähettämäs postia ja mulla heräs kysymys että sanotko siinä lähettäjien nimiä siis videolla vai teetkö siitä videon. laukun sisältö video piristi tosipaljon 39 asteen kuumeessa se oli niin hyvä että paljon parempi olo tuli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa murunen :-) mä oon tosiaan tekemässä videon siitä kun haen tulleet postit ja postitan joulukortteja takas. Voit mainita vaikka kirjeessä jos et halua videolle. Kenenkään nimiä tai yhteystietoja en tietenkään paljasta ellei muute halua :-)

   Poista
 15. Kaunis nainen ja muutenkin hyvää tekstii :)... Sunlaisiis ihmisiä sais löytyäkkin enemmän :)

  VastaaPoista
 16. Miksi et peseytynyt BB-Talossa?

  VastaaPoista