perjantai 15. elokuuta 2014

Vain mustat jutut

 Nyt puhutaan streotyypeistä mun uusimmalla videolla. Käykäähäs tsekkaamassa, jos video ei näy alhaalla niin pääset videoon myös tästä.


xoxo: Nimo

10 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Siis totta joka sana! :D oot paras - Oon itekki tumma :D

  VastaaPoista
 3. Moi. Aikä jännää et väität kertovas maailman virheistä ja ainut mistä puhut on tummaihosuudesta! Pistää miettimään että onko sun mielest tummaihoisuus ongelma? Ja seki on aika jännää kun väität että et lokeroi ihmisii mut joka videos lokeroit tummaihoset ja valkoihoiset! Tulee semmonen fiilis et oot rasisti, en osaa vaan sanoo et ootko rasisti tummaihoisia kohtaan vai valkoihoisia kohtaan. Ja semmonen viel. Olet varmaan ärsyttävin ja feikein ihminen mitä bigbrother talos on ollu!

  VastaaPoista
 4. Tuo video on kyllä hyvä ja vaikutat tosi ihanalta persoonalta!

  VastaaPoista
 5. Lapsellinen ja feikki muija tosiaan oot, itkeä nyt jonkun hiton suoristusraudan perään..

  VastaaPoista
 6. Nimo taitaa oikeasti luulla että hänellä on täydelliset pakarat. Mielestäni Nimolla on vain valtavan iso perse, ei mitään muuta. Ja se valtavan perseen heilutus siinä tehtävässä ei ollut kovinkaan viihdyttävää...

  En lpanisi, vaikka olisin kuinka kännissä.
  BB-historian ällöin asukki.

  VastaaPoista
 7. Ai tämä ihana persoona!! No, huh, huh. BB-talo on näyttänyt tästä paksukaisesta ihan muuta kuin girl with attituden. Ei niin mitään.
  Karsea valas. Kimittäjä, kiroilija.

  VastaaPoista
 8. Jokaisen tällaisen kommentoijan pitäisi kyllä liittää mukaan kuva omasta ulkomuodostaan, että näkisimme, millainen valas se siellä muille huutelee! :D Tuntuuko hyvältä nyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä XD ihan säälittävää koittaa pönkittää omaa itsetuntoaan haukkumalla toisia ulkonäön perusteella varsinkin, kun kukaan noista kommentoijista tuskin yltää itekkään kauneudellaan mihinkään Miss Suomen tasolle... Hohhoijaa mitä säälittävää porukkaa.

   Poista
 9. En viitsinyt laittaa uusinpaan postaukseen, mutta halusin kuitenkin tulla kehumaan sun videoita :) Tosi mukavaa katsottavaa, ja tykkään myös blogistasi ja aloin lukemaan sitä! Innolla odotan tulevia postauksia:)

  Jos sua yhtään kiinnostaa, niin voi käydä myöskin katsomassa mun blogia ja kertoa mitä tykkäät!
  http://i-am-kaisamariaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista