sunnuntai 10. elokuuta 2014

Lesbon kanssa saunassaIhanaa, kun moni teistä jakso laittaa mulle paljon kysymyksiä. Mä parhaani mukaan niihin vastailin ja koostin ne videoon. Tässä on mun vastaukset, toivottavasti tykkäätte. Ehkä opitte tuntemaan mut vähän paremmin tämän videon jälkeen.

xoxo: Nimo

6 kommenttia:

 1. sul kauheet hiukset ja vitun levee perse jonka välistä tulee sitkeää kakaa?? oisko mitää kuvii tai infoo ku mulki o nii perkeleen sitkeetä kakaa et joudun poikkasee sen voiveitsellä ja pahimmassa tapauksessa puukolla
  PS:lähetä kuva itestäs alasti!

  VastaaPoista
 2. Älä jumalauta pyydä alastonkuvaa tuosta BB-inhokkeesta, Jää verkkokalvolle ja se kuva on kaamea. Hirveä leveeperseinen ja maha kuin kohta synnyttisi mulatin. Onko BB-talossa kätilö kaiken varalle.
  Ota nyt ensin 30 kg pois ja ala sitten kyselleä, että oonko minä kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuinka kaunis mahdat itse olla? Et ainakaan sisäisesti, sitä ei voi jostakin syystä olla huomaamatta. (Plus että omasta mielestäni Nimo on kyllä kaunis, mutta kauneushan on katsojan silmässä.)

   Poista
 3. ...ttu mitä kieltä noissa edellisissä kommenteissa. RASISTIT HÄVETKÄÄ...!!!

  VastaaPoista
 4. Todella ala arvoista tekstiä. Ei tarvitse olla RASISTI. BB Nimo on todella kaunis. <3 Kielenkäyttö on toki ala arvoista Nimolla, mut joutui siksi varmaan myös pois Big Brother talosta. Kiron kivikko oli raskasta sekä Nimolle että Jennalle. Toivotan Nimo sulle hyvää jatkoa.

  VastaaPoista